Tijdelijke indirect gestookte heaters distributiecentrum versnellen proces aanleggen van vloercoating

In een nieuwbouw distributiecentrum in Noord-Holland, moest er een speciale vloercoating aangebracht worden. Deze coating kan alleen maar aangebracht worden bij een temperatuur van minimaal 15 graden.

Omdat de verwarmingsinstallatie van het gebouw nog niet in bedrijf is, was er behoefte aan een externe tijdelijke verwarming installatie. Na een bezoek op locatie van een adviseur, is er besloten om 3 keer een indirect gestookte heater ID-1200 te plaatsen om het proces uit te kunnen voeren.

De ID 1200 TA is een indirect gestookte heater van 383 kW. Door zijn grote capaciteit is het de ideale oplossing voor de verwarming van grote ruimtes, zoals bouwplaatsen, sportfaciliteiten, magazijnen, fabrieken, en veel meer.

Door middel van recirculatieluchtslangen wordt de warme lucht van binnenuit de ruimte gerecirculeerd wat ervoor zorgt dat de ID1200 een energiebesparende keus is.

In dit geval moest de desbetreffende ruimte op 15 graden verwarmd worden zodat er geen problemen zouden komen met het aanleggen van de vloercoating. Door de externe automatische thermostaat, welke binnen de ruimte wordt geplaatst zorgt de heater voor een constante ruimtetemperatuur. Dat is erg prettig, zodat je niet constant de machine in de gaten hoeft te houden.

Wij leveren bij iedere verwarming de gepaste brandstoftank. Beginnende bij 90 liter loopt onze selectie aan buggy’s en tanks op tot een inhoud van 10.000 liter. Iedere dubbelwandige IBC-brandstoftank voldoet aan alle wetgeving, waardoor we overal inzetbaar zijn. Lees meer over het gebruik van het huren van brandstoftanks.

Met gemak huren bij Andrews Sykes Klimaatverhuur is bij ons geen probleem. Wij ontzorgen, geven gratis advies op locatie en kunnen, indien gewenst op dezelfde dag nog leveren.

Bel nu naar 0800 5 200 200 of lees meer specificaties van de ID1200 TA.