Tijdelijke Koeling Distributiecentrum

Vanwege uitval van een bestaande koelinstallatie bij een grote distribiteur, dreigden een aantal systemen door oververhitting uit te vallen, waardoor de dagelijkse werkzaamheden in gevaar kwamen.

Na telefonisch contact met de binnendienst van Andrews Sykes is een adviseur op locatie geweest om advies uit te brengen.

Alle voorbereiding zijn daarna getroffen om indien de koeling dan wel de verwarming uit zou vallen er een ketelhuis of chiller geleverd en aangesloten kon worden.

Toen inderdaad de bestaande chiller uitviel is een chiller FC1400 VLT met een capaciteit van 440 kW geleverd en geïnstalleerd op het bestaande systeem.

De klant is zeer tevreden over de handelingssnelheid van Andrews Sykes, zowel door de binnendienst, de adviseur op locatie als de monteurs die de machine geïnstalleerd hebben.

 

Andrews Sykes helpt distributiecentra al decennia met tijdelijke koelingssystemen, al dan niet in samenwerking met een installateur. Wij begrijpen dat de vaste koelsystemen in deze gebouwen soms uitvallen of dat onderhoud gepleegd moet worden Ongeacht de situatie, staan wij paraat om te helpen.

Benieuwd naar meer van onze projecten? Volg ons op LinkedIn voor wekelijkse content over onze meest interessante & recente projecten. Of bel ons op 0800 5 200 200, wij horen graag van je!