Uitbreiding huurvloot nieuwe serie 500kW chillers

Aan de start van het zomerseizoen heeft Andrews Sykes Klimaatverhuur een nieuwe range koudwaterchillers van 500kW geïntroduceerd.

Omdat de ruimte zeker op een dak vaak beperkt is, is in het ontwerp gestreefd naar een zo klein mogelijke footprint met een lengte van slechts 4.938mm en een breedte van 2.438 mm. Het afgevulde draaigewicht blijft daardoor nipt onder de 4.900kg.

De microchannel condensorcoils vormen samen met de axiale EC-motoren en 6 scroll compressoren voor een aanzienlijke energiebesparing waardoor volstaan kan worden met een lagere aansluitspanning. Een gemiddeld verbruik van 143 kW/u. is zeker een reële verbetering.

De chillers zijn voorzien van betrouwbare shell & tube verdampers en uitgerust met variabel instelbare circulatiepompen, waardoor ze beter in balans kunnen worden ingeregeld op het bestaande leidingwerk van de gebruiker.

Verder is het geluidsniveau verder naar beneden gebracht door het compressorcompartiment beter te isoleren.

Uiteraard is de inzetbaarheid van deze chillers zeer uitgebreid, variërend van uitval bij een storing van de bestaand koelinstallatie, tijdens een geplande vervanging of in een noodsituatie bij storingen of calamiteiten, zoals oververhitte datacenters.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 5200 200 of stuur ons een contact aanvraag.