Uitvaartcentrum koel gehouden tijdens zomerpiek

Een uitvaartcentrum met twee grote ruimtes voor plechtigheden kreeg te maken met overmatige warmte afgelopen zomer. Tijdens een emotioneel afscheid van een geliefde is het natuurlijk noodzakelijk dat de omstandigheden voor familie en vrienden zo comfortabel mogelijk zijn.

Daarom werd de hulp van Andrews Sykes ingeroepen. Beide ruimtes waren elk ongeveer 400m³ groot en rond de 170 mensen werden verwacht in iedere zaal. De zalen hadden geen buitenramen, maar wel een ongebruikte deur die via een servicegang naar buiten leidde.

Onze experts besloten daarom twee PAC60 S3 luchtgekoelde airco’s te leveren. Deze toestellen zijn zeer zuinig en werken bovendien stil, wat in deze context zeer belangrijk was. Het toestel bestaat uit een binnen- en buitenunit die beiden verrijdbaar zijn. Dankzij gebruik van de servicegang konden binnen- en buitenunit zonder problemen verbonden worden met een leiding.

Onze toestellen zorgden ervoor dat de plechtigheden onverstoord konden doorgaan. De units konden discreet geplaatst worden en veroorzaakten noch voor het zicht noch op geluidsvlak storing. Het uitvaartcentrum was erg tevreden.