Verwarming en Stroomvoorziening Legerbasis

Andrews Sykes Boiler Huur werd benadert met de vraag of wij een oplossing konden bieden voor een verwarming van 1 Mega Watt met daarbij tevens een stroomvoorziening zodat deze verwarmingsunit volledig autonoom zou kunnen draaien.

Het voorstel van Andrews Sykes Boiler Huur was om twee ketelhuizen te plaatsen van 520kW met de daarbij behorende aggregaat. Doordat we de opstelling als master-slave hebben hebben gemaakt heeft dit een grote brandstofbesparing voor de klant opgeleverd.

Klant heeft zijn grote waardering uitgesproken over de snelle levering en nette installatie van de ketelhuizen waarbij ook de uitleg door de monteurs zeer werden gewaardeerd.

Andrews Sykes Boiler Huur beschikt over een uitgebreid assortiment CV-Ketels en het huren hiervan is zeer eenvoudig. Ook voor het huren van toebehoren zoals fan coils en air handlers bent u bij Andrews Sykes Boiler huur aan het juiste adres.

Andrews Sykes Klimaatverhuur staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar . Ook voor  Chillers huren, Airconditioning huren, Verwarming huren, Ontvochtiging huren, Bevochtiging huren en Ventilatie huren.