Home > Blog > Airconditioning > Waarom gemeente airco huren wil bij Andrews Sykes

Waarom gemeente airco huren wil bij Andrews Sykes

Het is deze zomer weer aardig warm en vele kantoren en gebouwen zijn niet bestand tegen de hittegolf van de voorbije en aankomende weken. Naast bedrijven huren ook vele overheidsinstanties airconditioning. Dit is vaak een voordeligere oplossing dan het aankopen van toestellen omdat mobiele airco’s al beschikbaar zijn vanaf € 5,- per dag inclusief installatie. Het huren van airco betekent immers ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de toestellen en de bewaring ervan tijdens de winterperiode.

Mobiele airco’s zijn ideaal voor het tijdelijk vervangen van een bestaand systeem of voor het bijstaan van een systeem dat niet voldoende kracht heeft om iedere ruimte in het gebouw voldoende te koelen.

Andrews Sykes werkt al jarenlang samen met overheidsinstanties en levert ook vele airco’s aan gemeentes en steden. Of het nu airco betreft voor de raadzaal, de IT-ruimtes, kantoren of volledige afdelingen zoals burgerzaken, projectorganisatie en openbare ruimte; Andrews Sykes beschikt over de beste oplossing voor ieder scenario.

Zo leverden wij nog maar net airco aan een grote Nederlandse gemeente, een van onze vaste klanten. Zij bestelden bij ons zes airco’s die ook zes weken aanwezig dienen te blijven. Omdat het zeer warm is wensten zij graag daags nadien de airconditioners ontvangen en daarom leverden wij ze ook zoals gewenst de volgende dag.

Airco huren bij Andrews Sykes biedt u vele voordelen zoals de snelste professionele service, gratis advies en installatie én lange termijn kortingen die het huren van airco een zeer voordelige oplossing maken.

Onze klant was dan ook zeer tevreden met het voordelige huurpakket, volledig op maat van hun kantoorgebouw.

Wil u graag meer informatie of wil u ook airco huren voor uw gemeente, bel dan nu naar 0800 5200200 en een van onze specialisten beantwoordt met plezier al uw vragen. U kan ook steeds hier uw gratis offerte aanvragen en wij contacteren u zo snel mogelijk terug.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Airconditioning and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.