Home > Blog > Brief > Wereldberoemd onderzoekscentrum vond professionele drogers bij Andrews Sykes

Wereldberoemd onderzoekscentrum vond professionele drogers bij Andrews Sykes

Een vooraanstaand Nederlands onderzoekscentrum contacteerde ons op zoek naar een oplossing voor hun technische ruimte waar zij niet in staat waren grote hoeveelheden condensatie weg te werken.

Het was echter van groot belang dat dit snel gebeurde om schade aan dure analyse-apparatuur te voorkomen. Niet enkel het herstellen van dergelijke apparatuur zou veel geld kosten, maar het hele onderzoeksproject zou kunnen stilvallen waardoor het centrum subsidies zou kunnen verliezen.

Wij stuurden meteen onze specialisten ter plaatse om het probleem te onderzoeken en de best mogelijke oplossing te berekenen. Ons voorstel bestond uit het plaatsen van drie FD40 condensatiedrogers, uitgerust met zes condensaatpompen, welke in de getroffen ruimte werden opgesteld om effectief het droogproces te versnellen.

Eens onze toestellen geïnstalleerd waren, verlaagden zij meteen de luchtvochtigheid en hielden ze dit op een gematigd niveau zoals vereist was voor de apparatuur in de technische ruimte. Zonder ons huurpakket zou onze klant het probleem niet onder controle gekregen hebben en was het risico op schade wellicht onvermijdelijk.

Indien u ook naar een oplossing zoekt voor een acuut of chronisch probleem, aarzel dan niet en bel volledig vrijblijvend naar Andrews Sykes op 0800 5200 200.
Onze specialisten staan u graag bij in het vinden van de perfecte oplossing op maat van uw project.

This article was posted in Brief, Ontvochtiging and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.