Leveringsinformatie

Andrews Sykes levert steeds zo snel mogelijk alle materiaal bij iedere klant. Dit is een integraal deel van onze dienstverlening en om dit te garanderen maken wij enkel gebruik van onze eigen vrachtwagens, bestuurders en techniekers die uw bestelling van A tot Z uitwerken.

Hierdoor zijn wij in staat te garanderen dat ons materiaal binnen 4 uur bij u kan worden geïnstalleerd. Hierdoor kunnen wij steeds meteen helpen bij noodsituaties.

Huur:

Zoals bij ieder huurarrangement speelt de snelheid van de levering een cruciale rol die u mogelijk geld kan besparen en de reputatie van uw bedrijf kan ondersteunen. Wij hebben verschillende depots verspreid over het hele land en daarom kan u op ons rekenen om uw bestelling steeds zo snel mogelijk bij u te leveren.

Wij laten onze klanten niet graag wachten en daarom houden wij ons al sinds het begin aan de belofte om steeds alle gehuurde materiaal op tijd te leveren. Onze speciaal opgeleide deskundigen zijn 24u per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar.

Verkoop:

Wij verzenden alle toestellen zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leveringsperiode worden verlengd en in dit geval zullen wij u contacteren.

Voor de verkoop maken wij gebruik van koerierdiensten. Hierdoor verloopt het volledige proces naadloos. Voor bestellingen in de hele Benelux kan u ons steeds bereiken op het nummer 0800 5200200.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten worden afhankelijk van de kwantiteit bij het plaatsen van de bestelling aangerekend. Leveringskosten en ophaalkosten kunnen niet worden terugbetaald. Alle toestellen worden geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200