U Bent Hier: Home > Airco > Airconditioning Verhuur per Toepassing > Agrarische Toepassingen
 • Agrarische Expertise
 • Groei & Productie
 • Processing & Storage

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van airconditioners, chillers, ontvochtigers, ventilatoren en heaters, om zodoende de groei van planten en gewassen te versnellen of vertragen. Ook kunnen met onze producten uw vee en gewassen worden beschermd en de efficiëntie van verwerkings- en verpakkingsprocessen worden bevorderd. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verhuren van onze machines aan de agrarische sector, kunnen wij u altijd de beste oplossing aanbieden. Meer dan elke andere sector is de agrarische sector afhankelijk van het veranderlijke Nederlandse weer. Met de huur van de producten van Andrews Sykes kunt u de effecten van de extreme schommelingen in de temperatuur en luchtvochtigheid op agrarische productie en opslag neutraliseren.

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het werken met de productie en opslag van gewassen; van kaas en andere melkproducten tot aan aardappelen, salades, vlees, fruit, bloemen en vele andere productsoorten. Wij helpen u met het halen van uw deadlines, om zo uw klanten tevreden te houden. We snappen dat timing cruciaal is en dat de temperatuur van cruciale invloed is op de mate van groei van de gewassen. Seizoen producten zoals voorjaarsbloemen en wintergroenten dienen exact gereed te zijn wanneer de klant dit wenst. Onze jarenlange expertise in het beheersen van de temperatuur en luchtvochtigheid in een groot aantal sectoren zorgt er voor dat wij u kunnen helpen met het de groei en productie van uw gewassen. Wanneer u bij ons een airconditioner of heater wilt huren, kunnen onze adviseurs u voorzien van een gratis advies op locatie, zodat zij u de voor u perfecte units aan kunnen bevelen. Onze mobiele airconditioners, chillers, ontvochtigers, ventilatoren en air handlers kunnen 24/7 bij u worden geleverd vanuit al onze strategisch gelegen depots.

Alle agrarische producten zijn bederfelijk en de waarde van deze producten wordt daarom bepaald op basis van de conditie van de producten. De temperatuur en luchtvochtigheidsgraad zijn van vitaal belang voor het zaaien, verwerken, opslaan en leveren van de gewassen op de gewenste tijd locatie. Dankzij het gebruik van airconditioners, chillers, bevochtigers, ontvochtigers of ventilatoren van Andrews Sykes, kunt u uw oopbrengst maximaliseren, terwijl uw verspilling minimaal blijft. Onze adviseurs kunnen u adviseren met het uitkiezen van de beste apparatuur voor uw toepassing. Onze ervaren monteurs leveren en installeren de apparatuur vervolgens bij u op locatie, met een minimale verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden. Ongeacht of u de ideale opslag condities voor net gezaaide producten wilt optimaliseren, de temperatuur in stallen op peil wilt houden, of productieprocessen wilt verbeteren; dankzij ons grote assortiment producten hebben wij altijd de perfecte oplossing voor u in huis.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Airco Brochure
Capaciteitsberekening
Klanttevredenheid
Verkoop Programma
Onze bedrijfsvideo