Dieselheaters Indirect

Indirect gestookte dieselheater huren? Andrews Sykes is al meer dan 50 jaar de nummer 1 in Klimaatverhuur. Onze dieselkachels zijn zowel te huur als te koop en kunnen 24/7 door geheel Nederland geleverd worden vanuit onze strategisch gelegen vestigingen. De indirect gestookte dieselheater is veilig en betrouwbaar.

  • Groot assortiment indirect gestookte dieselheaters te huur
  • Veilige en efficiënte verwarming huren
  • Concurrerende huur prijzen
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7/365 service
  • Landelijke dekking
  • Van 25 kW tot en met 383 kW
  • Groot assortiment slangen, luchtverdelers en andere toebehoren

De indirect gestookte dieselheaters van Andrews Sykes zijn betrouwbaar en energiezuinig. De kachels leveren grote volumes schone, droge, rookvrije en warme lucht, op een veilige én duurzame manier. Indirect gestookte dieselheaters worden vaak ingezet voor bouwverwarming bij vorst maar ook bij de afbouwwerkzaamheden om zo een vlotte tijdige oplevering te garanderen, waarbij bouwschade en stagnatie worden voorkomen. Daarnaast versnellen luchtverhitters tijdens doorwerkprojecten ook het drogingsproces.

Een dieselheater huren is ook handig bij evenementen, bijvoorbeeld om tenten en tijdelijke accommodaties te verwarmen, zodat de gasten onthaald worden in behaaglijke warmte zonder hinder van geluid, stank of rook. De verwarmingstoestellen zijn ook ideaal bij de opslag van brandbare artikelen, omdat bij indirect gestookte units de vlam gescheiden blijft van de uitgeblazen lucht. Door dit ontwerp kunnen heaters op diesel ook buiten de te verwarmen ruimte worden geplaatst, zodat de warme lucht via luchtslangen de ruimte in wordt geblazen. Ook kan het heteluchtkanon binnen de ruimte worden geplaatst met een tijdelijke schoorsteen, die de rookgassen naar buiten afvoert. Deze mobiele kachels zijn speciaal ontworpen voor een zo hoog mogelijk rendement, wat het milieu weer ten goede komt. De indirect gestookte dieselheaters van Andrews Sykes behoren tot de zuinigste dieselkachels in de verhuurmarkt, met een brandstofefficiëntie van meer dan 92%.

Of u nu een kachel huren wilt voor een tent of een bouwplaats, een fabriek of een olieraffinaderij, Andrews Sykes heeft altijd de perfecte oplossing voor u in huis. Met gratis deskundig advies en als vanzelfsprekend een nauwkeurige berekening van de benodigde capaciteit én het energieverbruik. Complete verwarmingsinstallaties worden snel en deskundig in bedrijf gesteld inclusief alle benodigde toebehoren, zoals luchtkanalen en brandstoftanks. U heeft geen omkijken naar de brandstof, wij kunnen u de volledige bevoorrading hiervan uit handen nemen. Om gezondheids- en veiligheidsredenen is het essentieel dat u het juiste type heater huren wilt voor het project op uw bedrijfslocatie. Onze geroutineerde klimaatspecialisten staan voor u klaar om u daarin te adviseren. Bel ons vandaag nog voor een eerlijk technisch verhuuradvies op 0800 5 200 200.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200