Centrifugaalventilator Huren

Andrews Sykes verhuurt een breed gamma centrifugaalventilatoren vanuit onze zes depots in de Benelux. De FV-lijn is al jarenlang marktleider in zijn soort. Deze sterke ventilatoren kunnen worden gebruikt in tal van toepassingen, zoals tunnels, besloten ruimten, elektrische centrales, olieraffinaderijen, fabrieken, grond-, weg- en waterbouw en de scheepsbouw. Hier willen klanten een afzuigventilator huren om verse lucht aan te voeren, of om vervuilde lucht te verwijderen.

  • Sterke ventilatoren voor verse lucht of afzuiging van vervuilde lucht
  • Hoge luchtopbrengst – tot wel 33.600 m³ per uur
  • Kan gebruikt worden in combinatie met lange luchtslangen of vaste kanalen
  • Kleinere modellen hebben 230V-aansluiting
  • Lange of korte verhuurtermijn - concurrerende prijzen
  • Eenvoudig te vervoeren en verplaatsen
  • 24/7/365 snelle en vriendelijke service vanuit strategisch gelegen vestigingen
  • Radiaalventilatoren voor elke toepassing

Het Andrews Sykes FV-assortiment wordt gebruikt voor het leveren van verse lucht aan afgesloten ruimtes zoals tunnels en tanks. De ventilatoren worden ook ingezet om schadelijke lucht te verwijderen uit ruimtes waar schadelijke dampen, lasrook of stoffen aanwezig zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, bouwplaatsen, tunnels, olieraffinaderijen, elektrische centrales, scheepsbouw, GWW, spoorwegen, sloop van gebouwen, agrarische toepassingen en vele andere sectoren.

De kleinste unit is de FV100, die een luchtopbrengst heeft van 1.700 m³ per uur. De grootste unit is de FV1800, die een luchtopbrengst heeft van 33.600m³ per uur en kan worden aangesloten op tot wel 80 meter aan luchtslangen. Alle FV-ventilatoren kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn volledig waterbestendig. Alle benodigde slangen en toebehoren kunnen eveneens worden verzorgd, zodat de centrifugaal-ventilatoren binnen enkele minuten na levering kunnen worden geïnstalleerd en in gebruik genomen kunnen worden.

Efficiënte filtersystemen zijn in combinatie met de radiaal-ventilatoren een doeltreffende oplossing om luchtverontreiniging te voorkomen.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200