Bouwdrogers te huur
voor een breed scala
aan toepassingen
Ontvochtigers &
Bouwdrogers
Te Huur
Adsorptiedrogers
voor specialistische
toepassingen
Vandaag nog geleverd
24 uur per dag
7 dagen per week

Bouwdroger Huren

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Impact van Vocht

Door vocht wordt niet alleen schade veroorzaakt, maar kan het werk ook onnodige vertraging oplopen. Hoe voorkomen wij dit?

Electroheaters

Elektroheaters

Het gebruik van elektrische heaters naast ontvochtigingsapparatuur kan de effectiviteit van de vochtopname door onze drogers verbeteren

Bouwdroger Huren

Andrews Sykes is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres om een bouwdroger te huren. Ons uitgebreide assortiment ontvochtigers is geschikt voor een groot aantal toepassingen, inclusief brand- en waterschade en het drogen van materialen. Verrijdbare bouwdrogers zijn te huur voor vele sectoren, zoals de woningbouw en utiliteitsbouw, kantoren, industrie, opslag, musea en productiebedrijven. Met drie verschillende types: de bouwdrogers, condensdrogers en adsorptiedrogers, kunnen we altijd voor de juiste oplossing zorgen.

Complete drooginstallaties die aansluiten op uw vraag en budget, zijn zowel voor korte als lange periodes te huur. Ons team van adviseurs is 24 uur per dag beschikbaar om u te bezoeken en advies uit te brengen. Dit is uiteraard vrijblijvend maar geeft ons en u de zekerheid dat het juiste advies wordt uitgebracht en dat de apparatuur die geleverd wordt aan al uw eisen voldoet. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring begrijpen wij alle problemen die veroorzaakt worden door vocht. Of het nou gaat om de naweeën van een overstroming, vochtproblemen in de bouw, corrosie in de industrie dan wel schimmelvorming in magazijnen, u kunt de beste bouwdroger huren voor een snel resultaat.

Bel vandaag nog en u wordt direct geholpen door één van onze specialisten die samen met u tot de beste oplossing komt. U kunt Andrews Sykes bouwdrogers huren bij meerdere vestigingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar dan ook in Nederland.

Onze Service

  • 24/7/365 service vanuit één van onze depots
  • Installatie en service door ervaren monteurs
  • Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten
  • Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat
  • Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag
  • Voor elk budget een passende oplossing

Een groot assortiment, uitstekende service en concurrerende prijzen: wij helpen u met het ontvochtigen van uw ruimtes. Eén telefoontje naar 0800 5200200 is genoeg om doorverbonden te worden met een van onze bouwdroger verhuur specialisten. Indien u dit wenst komt een van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat uitgebracht kan worden. Deze specialist zal eventueel de luchtvochtigheidsgraad voor u meten en de aangeboden apparatuur hierop afstemmen.

Wanneer u kiest om bij Andrews Sykes een bouwdroger te huren, leveren onze techniekers de gewenste toestellen op uw locatie. Zij zorgen tevens ook voor de volledige installatie en verzekeren dat uw huuroplossing volledig werkt.

Nadat de apparatuur bij u geleverd en geïnstalleerd is, bieden wij u gedurende de huurperiode gratis 24/7/365 back-up service inclusief tussentijdse vochtmetingen.

FAQ

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?

We hebben diverse vestigingen in heel Nederland. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatie pagina.

Ik heb niet veel ruimte om ook nog een ontvochtiger te plaatsen, kan de unit buiten staan?

Ja, adsorptiedrogers worden ingezet wanneer de ontvochtiger via luchtslangen droge lucht van buiten naar binnen moet blazen.

Wat is de beste relatieve luchtvochtigheid?

Mensen voelen zich het meest comfortabel bij een R.V. van 50%.

Wat is het verschil tussen een condensatiedroger en een adsorptiedroger?

Bij condensatiedrogers wordt de vochtige lucht aangezogen en sterk afgekoeld door middel van het verdampergedeelte van een gesloten koelsysteem. Door deze afkoeling komt de relatieve luchtvochtigheidsgraad van de lucht boven de 100%. Hierdoor condenseert de waterdamp. Het gecondenseerde water wordt via slangen afgevoerd. Adsorptiedrogers maken gebruik van vocht absorberende stoffen zoals silicagel en lythiumchloride. Deze stoffen worden geïmpregneerd op een roterend keramisch wiel, waardoor de vochtige lucht uit de ruimte verwijderd wordt.

Welke luchtontvochtiger heb ik nodig?

Wij zullen u helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Indien u dit wenst komt één van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat uitgebracht kan worden.

Zijn jullie gesloten met de feestdagen?

Nee, bel ons op 0800 5200200 voor een goede service en medewerkers die 24 uur per dag voor u klaarstaan.

Kan ik de machine ook laten bezorgen?

Ja, in noodgevallen zijn de units dezelfde dag geleverd en geïnstalleerd.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?

De eenvoudigste manier om te betalen is door een rekening te openen bij Andrews Sykes. Gewoon bellen op 0800 5200200. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een rekening openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?

Om een rekening te openen bij Andrews Sykes bel ons op 0800 5200200.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200