Stofafzuiging Huren

Wanneer vervuilde lucht moet worden afgevoerd bij sloopwerkzaamheden of het boren in beton op bouwplaatsen, is het belangrijk dat de uitgeblazen lucht voldoet aan de hoge milieuvoorwaarden die bij wet bepaald zijn. Onze stofafzuigers met hoogtechnologische filters zijn daarvoor de ideale oplossing. In combinatie met ons uitgebreide assortiment aan slangen en filters kunnen wij voor iedere situatie de perfecte oplossing verzorgen.

  • Efficiënte stofafzuiging te huur voor elke toepassing
  • Voldoet aan hoge wettelijke milieuvoorwaarden
  • Ruim gamma stofafzuigers en filters voor kwartsstof
  • Snelle levering en variabele huurtermijnen
  • 24/7 professionele service

Ons gamma moderne stofafzuigers helpt u werken in een gezonde, schone omgeving terwijl u bovendien voldoet aan alle wetgeving rond afvoer van lucht en verwijdering van schadelijke stoffen, zoals kwartsstof. Dankzij de filters in de machine worden zelfs de kleinste stofdeeltjes tegengehouden en enkel schone lucht uitgeblazen. Dankzij ons uitgebreide gamma aan slangen en verdeelstukken dat kan aangesloten worden op de stofafzuigers, kunnen we voor iedere situatie, hoe groot ook de ruimte, een gepaste oplossing bieden.

De Andrews Sykes stofafzuigers en filterkasten worden tijdelijk gehuurd bij sloopwerk, stralen, houtbewerking, schoonmaakwerkzaamheden na brand of bij het boren en zagen van steen. Maar ook voor het filteren van poedervormige producten zijn stofafzuigers te huur. Daarnaast is de verhuur van filterkasten met ventilatoren ook zinvol om een ruimte op overdruk te zetten, zodat deze vrij blijft van stof en andere verontreinigingen.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200