Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Boilers > Ketelhuizen
 • Complete compacte ketelhuizen huren
 • Stalen anti-vandalismecontainer
 • Pompen, kleppen en besturingselementen ook meegeleverd
 • Storingsmelder op afstand
 • Programmeerbare timer
 • Dubbele toegangsdeur
 • 24/7/365 service
 • Tweetraps-brander voor maximale brandstofefficiëntie
 • Olietanks leverbaar
 • Concurrerende prijzen en brandstofefficiënt
 • Vorkheftruckgaten voor eenvoudig vervoer
 • Snelle warmwatervoorziening in geval van calamiteiten

Tijdelijke verwarmingsketels en de brandstof hiervoor zijn op buitenlocaties zoals bouwplaatsen een gewild doelwit voor dieven en vandalen. Onze ketelhuizen voor verhuur zijn speciaal ontworpen om deze risico’s tegen te gaan. De versterkte stalen containers van onze ketelhuizen zijn voorzien van dubbele toegangsdeuren, die allebei voorzien zijn van een stevig vergrendelingsmechanisme. Slangaansluitingen voor heet water en centrale verwarming zijn in de container gesitueerd, om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Al onze stookketels beschikken over vorkheftruckgaten voor eenvoudige verplaatsing van de machines. Alle ketelhuizen zijn ontworpen voor onbemande en automatische operatie. Bovendien beschikken ze over milieuvriendelijke tweetrapsbranders, waarmee de brandstofkosten van onze klanten zo laag mogelijk blijven. Tevens beschikt Andrews Sykes over een groot assortiment ketelhuis-toebehoren, zoals olietanks, pompen, leidingwerk, warmtewisselaars , flenzen en aggregaten, zodat er heet water verzorgd kan worden in alle denkbare sectoren. Alle verwarmingsketels worden geleverd met een instelbare regeling, waarmee de watertemperatuur exact kan worden ingesteld naar de wens van de klant. Een ketelhuis huren is de ideale oplossing als u bij uitval van uw bestaande installatie direct een tijdelijke warmwatervoorziening en noodverwarming wenst.

De ketelhuizen worden ingezet voor de verhuur door geheel Nederland. In plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Groningen, Nijmegen, Almere, Amersfoort, Maastricht, Enschede, Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem huren klanten uit diverse sectoren een ketelhuis bij Andrews Sykes.

Bijvoorbeeld voor een hotel, ziekenhuis, kantoor, verzorgingstehuis, kinderdagverblijf, school, universiteit, fabriek, schip, bouwplaats of evenement is een ketelhuis de ideale oplossing voor de voorziening van warm tapwater voor douches, keukens, wasgelegenheden en diverse fabricageprocessen.

Maar een stookketel wordt ook vaak ingezet voor vloerverwarming of aangesloten op een luchtbehandelingskast (LBK) voor de verwarming van nieuwbouw en het drogen van vloeren en muren.

Een Andrews Sykes ketelhuis levert zowel warm water voor uw centrale verwarming als voor tapwater, wat natuurlijk een uitkomst is als uw eigen installatie door een storing voor langere tijd is uitgeschakeld of bij een geplande verhuizing van uw bedrijf. Andrews Sykes kent het belang van snel handelen bij een calamiteit en is in staat nog dezelfde dag noodverwarming te leveren door geheel Nederland.