Olieheater op unieke locatie Zuid-Holland

Voor een hal in een evenementen complex op een unieke locatie in Zuid-Holland is er vandaag een indirect gestookte diesel heater geplaatst in combinatie met een IBC tank.

Het complex had warmte nodig en de klant had behoefte aan een flexibele warmte oplossing.

Door de kracht van de ID700 wordt snel de gewenste temperatuur behaald, wat in combinatie met een IBC tank van 3000 liter ervoor zorgt dat de olieheater voldoende capaciteit heeft.

Tijdelijke verwarming huren voor industriële toepassingen brengt veel voordelen mee. Onze kachels hebben een hoog rendement en zijn snel inzetbaar. meer informatie

FV900 S2 centrifugaalventilator ingezet voor afvoer van vocht

Door het uitvallen van de bestaande ventilatiesystemen, bij een hotel* in Zuid-Holland, ontstond in de kamers een vochtprobleem.

Het management wilde het probleem zo snel mogelijk verholpen hebben om de gasten, die hier verblijven, de service en kwaliteit die zij gewend zijn te kunnen blijven garanderen. Om die reden besloten zij met spoed de expertise van Andrews Sykes Klimaatverhuur in te schakelen om het ventilatieprobleem te verhelpen.

Na een gratis advies op locatie besloot onze rayon adviseur een FV900 S2 centrifugaalventilator te plaatsen om het overtollige vocht in de badkamers van het hotel zoveel mogelijk af te voeren naar buiten. meer informatie

Noodverwarming garage Zuid-Holland

Als de verwarming onverhoopt uitvalt, is het een must dat dit snel wordt opgelost. Grote open deuren, betonnen vloeren en een vochtige buitenlucht kunnen snel leiden tot een koude en vochtig omgeving.

Bij een garage waar brandstof is opgeslagen kunnen wij indirect gestookte units verhuren, waarmee grote hoeveelheden veilige en rookvrije warme lucht worden verzorgd.

De machines kunnen worden bediend met een thermostaat, zodat de garage altijd op de gewenste binnen temperatuur wordt verwarmd.

Deze garage in Zuid-Holland kampte met problemen doordat de huidige verwarming uitviel, en besloot de noodservice van Andrews Sykes Klimaatverhuur in te schakelen. meer informatie

Vlotte installatie ketelhuis in het grootste pretpark van Nederland: de Efteling

Wist je dat de Efteling één van de eerste pretparken van Nederland is én ook de grootste van de Benelux? Door ons ruime assortiment en de professionele service die onze monteurs leveren zijn wij actief binnen diverse sectoren. In dit geval een pretpark waar wij in staat zijn geweest om deze klus soepel en vlot uit te voeren.

Het park wilde ervoor zorgen dat het water van de attractie Aquamare, tijdens de winter, niet zou bevriezen. Op deze manier kan het park de prestaties van de  licht- en watershow tijdens de feestelijke en koudere maanden garanderen. meer informatie

Tijdelijke indirect gestookte heaters distributiecentrum versnellen proces aanleggen van vloercoating

In een nieuwbouw distributiecentrum in Noord-Holland, moest er een speciale vloercoating aangebracht worden. Deze coating kan alleen maar aangebracht worden bij een temperatuur van minimaal 15 graden.

Omdat de verwarmingsinstallatie van het gebouw nog niet in bedrijf is, was er behoefte aan een externe tijdelijke verwarming installatie. Na een bezoek op locatie van een adviseur, is er besloten om 3 keer een indirect gestookte heater ID-1200 te plaatsen om het proces uit te kunnen voeren.

De ID 1200 TA is een indirect gestookte heater van 383 kW. Door zijn grote capaciteit is het de ideale oplossing voor de verwarming van grote ruimtes, zoals bouwplaatsen, sportfaciliteiten, magazijnen, fabrieken, en veel meer. meer informatie

Mobiele verwarming op basisschool in Zuid-Holland zorgt voor prettige leeromgeving

=&0=&

mobiele verwarming biedt geruisloze werking, waardoor ze naast scholen ideaal zijn voor gebruik in ziekenhuizen, kantoren, wachtkamers, etc.

Meer weten over 100% elektrische verwarming huren? Bekijk dan onze video

Elektroheaters zijn voorzien van wieltjes of een handvat waardoor ze flexibel zijn te verplaatsen naar de gewenste plek in de te verwarmen ruimte.

Minimale stroomverbruik en een hoge luchtopbrengst zorgt voor een ideale temperatuur. Bijvoorbeeld van de 20 CT,  – 200m³/uur –  Kleine ruimtes worden snel lekker warm en is met zijn 3 kW ook nog eens een duurzame keus!

Noodverwarming huren, of hulp bij gepland onderhoud aan de vaste installaties, wij kunnen je dezelfde dag nog helpen.

Neem contact met de experts van Andrews Sykes op 0800 5 200 200.

3 tips om de brandstofkosten zo laag mogelijk te houden

Het is geen geheim. De energieprijzen zijn enorm gestegen. Met het oog op de winter van 2022, zorgt dit voor steeds meer problemen bij kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland.

Er wordt constant gekeken naar de energiezuinigste optie, maar valt het niet uit te sluiten dat er behoefte zal blijven aan tijdelijke verwarming tijdens de koudere winter maanden.

Kortom, onze missie is ervoor te zorgen dat je het meeste uit je apparatuur haalt en de kosten zo laag mogelijk houdt.

Hoe kan ik mijn energiekosten laag houden?

Een vraag die momenteel overal wordt gesteld, en dat is begrijpelijk. We zijn ons hier zeer van bewust en daarom zullen wij samen met jou naar de zuinigste oplossing op zoek gaan.

Wij maken vrijwel altijd gebruik van een thermostaat, zodat indien de gewenste temperatuur is bereikt, de verwarmingsunit afslaat. Naar schatting kan deze eenvoudige oplossing het brandstofverbruik met 20% verminderen.

Onze indirecte gestookte heaters zuigen buitenlucht aan en warmen deze op. De schone, droge warme lucht wordt op overdruk de te verwarmen ruimte ingeblazen. Op deze manier wordt de ruimte zowel verwarmd als gedroogd.

Dezelfde toestellen kunnen ook worden uitgerust met aansluitingen om de binnenlucht te recirculeren – ook hier kunt u tot 20% extra brandstof besparen.

Onze buitendienst adviseurs kunnen je helpen bij alle vragen met betrekking tot verwarmen en drogen. Hun kennis van zowel onze apparatuur als van de verschillende vragen die wij gewoonlijk krijgen, stelt hen in staat om de beste oplossing te bieden.

Het klinkt voor de hand liggend, maar bijvoorbeeld de mogelijkheid om een verwarming vrijwel naast het gewenste gebouw te plaatsen is veel economischer dan deze bijvoorbeeld 20 meter verderop te plaatsen.

Hoe verder de afstand tussen de unit en de uiteindelijke toepassing, hoe groter het warmteverlies. Eenvoudige veranderingen kunnen een grote impact hebben!

Waarom Andrews Sykes Klimaatverhuur?

Simpel gezegd, wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van de verhuur van verwarming en droging. Elke branche, elke capaciteit en elke gewenste huurperiode.

Heb je deze winter tijdelijke verwarming en/of droging nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wees gerust – onze vriendelijke klimaat experts staan voor jou klaar.

Bel ons vandaag nog op 0800 5200 200

 

Mobiele verwarming 100% elektrisch

Tijdelijke mobiele verwarming heeft zijn statement gemaakt op de bouwplaatsen, ziekenhuizen, kantoren en winkels. Noodverwarming is deze dag een normale zaak geworden.

Simpel, energiezuinig en 100% effectief. De verhuur van elektrische verwarming beperkt zich bij Andrews Sykes Klimaatverhuur niet tot een enkel toestel maar bestaat uit liefst 11 modellen. Bekijk de modellen voor kantoor, winkel en bouw op deze video.

De elektrische radiatoren zijn door hun stille werking en lage oppervlaktetemperatuur vooral geschikt voor kantoren, kamers in verzorgingscentra, kinderdagverblijven en winkels.

Een Andrews Sykes elektroheater goedkoop huren in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen òf Groningen is simpel, want er is altijd een Andrews Sykes vestiging bij jou in de buurt. Vind jouw dichtstbijzijnde vestiging

Nolo Climat zorgt voor oliegestookte kachels bij eredivisie sportfaciliteit Milaan

In de afgelopen jaren heeft Andrews Sykes veel ervaring opgedaan in de complexe verwarmingsbehoeften van sportfaciliteiten: speelvelden, tribunes en kleedkamers hebben verschillende temperaturen nodig als gevolg van de activiteit van de sporters. Al onze indirect gestookte kachels zijn standaard voorzien van een thermostaat, zodat altijd een perfecte temperatuur wordt gegarandeerd.

Vorige week werden onze Italiaanse collega’s van Nolo Climat opgeroepen om in te grijpen in een sporthal in Milaan. De arena had een tent voor de warming-up van de teams voor de wedstrijden, maar de faciliteit kon geen geschikte temperatuur garanderen.

Na beoordeeld te hebben hoeveel apparaten er moesten komen die voldeden aan de behoeften van de klant, heeft Nolo Climat twee indirect gestookte dieselverwarmers buiten de tent geplaatst. Door middel van luchttransportslangen wordt de warme lucht de tent ingeblazen.

Wanneer het koud weer wordt, biedt ons ruime assortiment (mobiele) verwarming een oplossing voor alle problemen op het gebied van klimaatbeheersing. Voor eventuele spoedleveringen of storingen buiten kantoor werktijden bieden wij ook een nooddienst aan. Twijfel niet om contact met ons op te nemen op 0800 5 200 200.

Nieuw in assortiment: Andrews Sykes Klimaatverhuur introduceert nieuwe bouwdroger FD40S2

Wij streven ernaar om regelmatig nieuwe producten op de markt te brengen die ervoor zorgen dat we de eisen van de klant voor blijven. Daarom introduceren we met genoegen onze nieuwste bouwdroger – de FD40 Series 2.

Deze verrijdbare bouwdroger is een van de meest kostenefficiënte ontvochtiger in zijn soort die op de markt verkrijgbaar is. Met een maximale ontvochtigingscapaciteit van 62 liter per 24 uur heeft de FD40 Series 2 een beduidend hogere droogcapaciteit dan de meeste andere apparaten van vergelijkbare grootte.

Voor extra flexibiliteit kunnen gebruikers ook kiezen voor het gebruik van een condenspomp, waardoor de interne opvangtank van de unit niet voortdurend geleegd hoeft te worden, want één unit houdt ruimtes tot 930m³ droog, of droogt ruimtes tot 580m³ uit, waardoor het perfect is voor een brede selectie van toepassingen zoals bouwplaatsen, archieven, magazijnen, industriële faciliteiten en vele andere toepassingen.

Het milieubewustzijn blijft centraal staan in elk onderdeel van onze bedrijfsactiviteit, waardoor wij de voorkeur geven aan het gebruik van het koelmiddel R1234yf. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van broeikasgassen, omdat het gas R1234yf een aardopwarmingsvermogen (GWP) van slechts 4 heeft.

Een digitale hygrostaat die in de unit is ingebouwd zorgt voor een nauwkeurigere vochtigheidscontrole. Een ingebouwd condens reservoir vangt het vocht op, zodat een externe opvangbak niet nodig is. Zoals alle bouwdrogers van Andrews Sykes Klimaatverhuur, werkt de FD40 serie 2 vrijwel geruisloos.

De FD40 serie 2 is ook beschikbaar voor verkoop. Bel ons vandaag nog op 0800 5 200 200 voor meer informatie of bekijk de specificaties