Biogas – Huurapparatuur als tijdelijke oplossing bij het vergistingsproces

Naast het verduurzamen van onze verhuurapparatuur, processen en onze aanvullende diensten zien wij steeds vaker dat onze apparatuur ingezet wordt in #duurzame (industriële) productieomgevingen.

Wederom zijn onze koel en verwarmingsoplossingen ingezet, ditmaal in het zuiden van het land, om de productie van bio methaan ter hervatten.

Bio methaan wordt opgewerkt uit natuurlijke reststoffen waarbij gedurende het vergistingsproces biogas vrijkomt. Gedurende het proces zijn er veel fases waarbij onze tijdelijke apparatuur kan worden ingezet. meer informatie

Ketelhuizen en toepassingsmogelijkheden

Andrews Sykes – Ketelhuizen en toepassingsmogelijkheden

Binnen onze verhuurvloot bieden wij een ruime variantie aan ketelhuizen aan. Maar wat kan je allemaal met onze ketelhuizen?
Waarvoor worden ze het meest ingezet? Hoe zijn ze toepasbaar en welke aanvullende mogelijkheden bieden wij als u ervoor kiest om
een ketelhuis bij ons te huren. Dat en meer leest u in deze blog waarin wij nader ingegaan op de werking en toepassingsmogelijkheden van deze productgroep.

Aanbod

Binnen de range van modellen die wij aanbieden onderscheiden wij diverse vermogens en
modeltypes; meer informatie

Doe de zelftest: Welke tijdelijke mobiele airco heb ik nodig?

Hé daar, hardwerkende jonge professional! Werken in een bedrijf waar vaak tijdelijke koelinstallaties worden gebruikt, kan een uitdaging zijn om de hitte te trotseren. Maar vrees niet, want wij zijn hier om je te helpen de perfecte mobiele airconditioner voor elke situatie te kiezen. Laten we het aanbod van mobiele airconditioners van Andrews Sykes Klimaatverhuur, specialist in mobiele koeloplossingen, bekijken…

Optie 1: Mobiele airconditioners

Of je nu voortdurend verplaatst tussen verschillende werkplekken of flexibiliteit nodig hebt bij het koelen van uw tijdelijke werkplek, mobiele airconditioners zijn ontworpen om gemakkelijk te worden vervoerd en geïnstalleerd waar je ze het meest nodig hebt. Kantoren, scholen, maar ook bv sportscholen zijn de ideale plek voor een mobiele airconditioner. meer informatie

Het gebruik van tijdelijke ventilatoren als toepassing voor het verzekeren van biologische luchtbehandeling bij Delfluent Services

Goede afzuiging/ventilatie is van essentieel belang op een rioolwaterzuivering. In de tanks en bij de verschillende processen in diverse gebouwen van de zuivering komt er het giftige waterstofsulfide vrij wat ook nog een sterke geur heeft.

Deze afgezogen lucht wordt behandeld in een biologisch geurfilter waar de lucht wordt ontdaan van de H2S en geurcomponenten voordat het via een schoorsteen wordt uitgeblazen in de buitenlucht.

Een gedeelte van de leidingen voor het transport van lucht was in slechte staat en moest vervangen worden. Om de luchtleidingen te kunnen vervangen moest de lucht omgeleid worden en afgezogen worden uit de geurfilters. meer informatie

Koel uw uitgaven af: Waarom het huren van tijdelijke koelinstallaties efficiënter is dan uitbesteden

Als een bank niet over eigen koelinstallaties beschikt, kunnen zij de dienst jaarlijks uitbesteden. Dit kan echter een dure en onhandige optie zijn. De beste oplossing is het huren van tijdelijke koelinstallaties die op het terrein kunnen worden geïnstalleerd voor de benodigde duur.

Het huren van tijdelijke koelinstallaties is kostenbesparend, flexibel en handig. Bedrijven kunnen de grootte en het type unit kiezen die aan hun behoeften voldoet en betalen alleen voor de duur van het gebruik. Bovendien kunnen de units snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder de dagelijkse werkzaamheden van de bank te verstoren. meer informatie

Het back-up plan dat u nodig hebt: 4 voordelen van het gebruik van mobiele airco in serverruimtes

Serverruimtes zijn het kloppende hart van de IT-infrastructuur van elke organisatie. Ze zijn verantwoordelijk voor het hosten en onderhouden van cruciale systemen, programma’s en gegevens die bedrijven probleemloos laten draaien. Maar bij al die rekenkracht hoort veel warmte. En als het koelsysteem uitvalt of het niet kan bijhouden, kan dat een ramp betekenen voor uw bedrijf.

Dat is waar mobiele airco’s van pas komen. Ze vormen een uitstekende back-up optie voor noodkoeling in serverruimtes. En ze hebben een aantal mooie voordelen. meer informatie

Kleine Chiller voor groot belang

Wanneer wij met onze apparatuur, hoe groot of klein, een belangrijk belang mogen ondersteunen, maakt dit de aanwezigheid van Andrews Sykes Klimaatverhuur erg waardevol.

Dankzij onze decennialange ervaring in de industrie begrijpen we bij Andrews Sykes precies wat er nodig is bij proceskoeling, en met name ook wanneer uw systemen uitvallen.

Voor het bedrijf, wat tegen het Westland aanligt, is proceskoeling van vitaal belang. Door een defect in het eigen koelsysteem van de klant, levert één van onze ‘kleinste’ chiller nu een belangrijke bijdrage als tijdelijke koeling. meer informatie

Noodsituatie? Onze Chillers lossen het op! Dit keer…

Kregen wij afgelopen week de aanvraag voor 2 x 750 kw chiller voor een ziekenhuis in Zuid-Holland.

Onze accountmanager zette de offerte uit. Toen de opdracht eenmaal bevestigd was, vond er dezelfde dag een opname plaats. De installatie 48 uur later.

De opdrachtgever gaf aan dat het noodkoeling betrof, wat betekende dat er werkzaamheden zijn aan de bestaande koeling.

Wanneer er geen koeling is, schieten de temperaturen omhoog, wat riskante situaties oplevert voor ziekenhuizen, zeker voor de OK (operatiekamer). meer informatie

Telemetrie door middel van GPS

Als klimaatverhuur bedrijf zijn we altijd bezig met de laatste ontwikkelingen op gebied van klimaat en milieu. Alle veranderingen die relevant zijn voor de installatie & bouw sector zetten wij regelmatig in kaart.

Andrews Sykes Klimaatverhuur werkt samen met een extern telemetrie systeembedrijf en maakt gebruik van telemetrie voor alle brandstoftanks, zodat de tanks niet leeg komen te staan.

Dit houdt in dat op afstand altijd de actuele niveaustanden gemeten kunnen worden, zodat het logistieke proces niet onderbroken hoeft te worden door handmatige controles en meldingen van afnemers.

Er wordt elke dag gecontroleerd of de brandstoftanks nog op peil zijn. Dit proces wordt gedaan door een externe olieleverancier. Zodra de brandstof onder peil dreigt te geraken wordt de leverancier naar locatie gestuurd om de tank gelijk bij te vullen.

Via het dashboard kunnen wij in de gaten houden waar de tanks zich bevinden, hoeveel procent ze gevuld zijn en zien we het gelijk wanneer er sprake is van diefstal. Veilig en effectief!

Olieheater op unieke locatie Zuid-Holland

Voor een hal in een evenementen complex op een unieke locatie in Zuid-Holland is er vandaag een indirect gestookte diesel heater geplaatst in combinatie met een IBC tank.

Het complex had warmte nodig en de klant had behoefte aan een flexibele warmte oplossing.

Door de kracht van de ID700 wordt snel de gewenste temperatuur behaald, wat in combinatie met een IBC tank van 3000 liter ervoor zorgt dat de olieheater voldoende capaciteit heeft.

Tijdelijke verwarming huren voor industriële toepassingen brengt veel voordelen mee. Onze kachels hebben een hoog rendement en zijn snel inzetbaar.

Deze kachel draait op een 32A krachtstroom aansluiting. Tevens hebben wij kachel oplossingen voor een aansluiting voor 230V. Dit maakt de service van Andrews Sykes Klimaatverhuur volledig en effectief.

Onze monteur heeft de opstelling professioneel en snel geïnstalleerd waardoor een veilige en prettige werkomgeving gegarandeerd kan worden.

Behoefte om een groene voetafdruk achter te laten en benieuwd naar onze mogelijkheden? Draag bij door te kiezen voor HVO 100 en zet samen met ons de stap naar een groenere toekomst!