Blijf warm
met Andrews
tijdelijke verwarming
Elektroheaters Huren
2kW tot 42 kW
Indirect gestookte heaters
te huur
Vandaag nog geleverd
24 uur per dag
7 dagen per week

Heater Huren

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Brandstofbevoorrading

Onze diensten werden speciaal ontworpen met het oog op de noden van iedere specifieke klant, zoals bijvoorbeeld dagelijkse brandstoflevering in het hele land

Heater Huren

Heaters Huren bij Andrews Sykes – Directe landelijke levering door de nummer 1 van Nederland, met een uitgebreid gamma mobiele heaters te huur voor zowel de korte als lange termijn. Wilt u nu een heater huren voor het verwarmen van een nieuwbouwwoning of een groot opslagmagazijn; Andrews Sykes heeft de beste oplossing voor uw problemen, 24/7 en 365 dagen per jaar. Al onze verwarming wordt snel geleverd en deskundig geïnstalleerd. Onze landelijke vestigingen zijn ruim bevoorraad met de nieuwste heaters en kachels, inclusief alle benodigde accessoires alsook stroom- en brandstofvoorziening.

Wij adviseren u graag de beste oplossing en helpen u bij de selectie om de juiste heater te huren, waarbij wij met name kijken naar de haalbare energiebesparing. Om gezondheids- en veiligheidsredenen is het essentieel om het juiste type verwarming voor uw locatie en toepassing te kiezen. Onze elektrische heaters worden vaak gebruikt voor plaatsen waar kinderen of ouderen in contact kunnen komen met de toestellen. In industriële toepassingen, waar schone droge warme lucht wordt vereist, worden meestal indirect gestookte kachels gebruikt.

Andrews Sykes biedt een ruim assortiment aan diesel, elektrische en gas heaters van verschillende capaciteiten (Op maat van uw noden). Onze Heaters variëren van compacte elektrische 1kW heaters tot zeer krachtige diesel- en gasheaters van 400 kW.

Wanneer u ons vandaag belt op ons gratis nummer 0800 5200200, begrijpt u waarom wij dé specialist zijn op het gebied van heaterverhuur in Nederland. Onze luchtverwarmers kunnen warmte bieden aan bouwbedrijven, kantoren, winkels, evenementen, lokale overheden, ziekenhuizen, zorginstellingen en nog veel meer.

Onze Service

Het grootste assortiment heaters huren, met de beste service en tegen de scherpste prijzen – dat is waar Andrews Sykes voor staat. Wij zorgen voor een warme, comfortabele en productieve omgeving voor u en uw personeel. Bovendien waken wij erover dat uw brandstoftank gevuld blijft, dus het enige dat u hoeft te doen is de verwarming inschakelen.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook een aanvraagformulier invullen, waarna we zo snel mogelijk zullen antwoorden.

Als we eenmaal overeenstemming hebben bereikt over de beste oplossing, zullen we u voorzien van een gedetailleerde offerte. Als u besluit om bij ons een heater te huren, zullen we een huurovereenkomst opstellen en zal de luchtverwarmer bij u worden afgeleverd en in bedrijf gesteld door onze ervaren monteurs. Dit hele proces kan vaak binnen dezelfde dag worden afgerond.

Na de inbedrijfstelling ziet onze technische dienst er op toe dat de verwarming 24/7 naar uw volle tevredenheid blijft functioneren. Na de uithuurmelding halen wij vanzelfsprekend de apparatuur weer bij u op.

Wij bieden:

  • 24/7/365 service vanuit één van onze depots
  • Installatie en service door ervaren monteurs
  • Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten
  • Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat
  • Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag
  • Voor elk budget een passende oplossing

Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en Nederland levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.

FAQ

Direct of indirect gestookte heaters huren?

Indirect gestookte heaters verdienen de voorkeur omdat ze schone, droge warmte produceren. Een ideale oplossing om ruimtes te verwarmen waarin veel mensen aanwezig zijn en waar droge lucht gewenst is. Het ontwerp maakt het mogelijk om er luchtkanalen op aan te sluiten zodat de kachel desgewenst ook buiten kan blijven staan. Lees meer.

Kan een verhuurpakket op maat van mijn budget worden gemaakt?

Dit kan zeker. Bij Andrews Sykes Verwarming hebben wij kleine elektrische kachels van 2 kW tot grote krachtige toestellen van 383 kW. Zo kunnen wij op iedere vraag een passend antwoord bieden.

Wordt er brandstof bij de toestellen geleverd?

Bij ons kunt u niet enkel heaters huren, maar wij leveren ook de nodige brandstof om op te starten. Of uw toestel nu op diesel, olie of gas werkt; wij zorgen ervoor dat u meteen gebruik kan maken van uw gehuurde verwarming. Wanneer uw toestel op diesel of olie werkt kan u op ons rekenen voor de brandstoflevering. Andrews Sykes zal uw brandstofverbruik nauwgezet opvolgen en ervoor zorgen dat er steeds tijdig nieuwe brandstof wordt geleverd.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?

Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden kunt u contact met ons opnemen in geval van nood via telefoonnummer 0800 5200200.

Hoe snel kunnen de heaters worden geleverd?

Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Welke kachel is geschikt voor mij?

We adviseren u ons te bellen op 0800 5200200, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en u een aanbieding kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij een specialist naar uw locatie. U kunt eventueel voor kleine ruimtes onze calculator voor verwarming of koeling op de site gebruiken om een idee te krijgen welke heaters geschikt zouden kunnen zijn voor uw toepassing.

Hoeveel kost het?

De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 5200200 of gebruik maken van de “Terugbel Aanvraag” op de website.

Hoe wordt de temperatuur van de heaters geregeld?

De meeste heaters zijn uitgerust met een thermostaat die de temperatuur automatisch regelt, waardoor u grip houdt op het energieverbruik.

Moet ik alles bij jullie afhalen?

Dat is een mogelijkheid, maar wij hebben zelf een wagenpark dat ingericht is om onze heaters te vervoeren. Indien u bij ons huurt, zullen wij ook de transportprijzen apart opgeven. De kachel wordt gebracht en desgewenst geïnstalleerd door ervaren monteurs.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200