Boilers en
Ketelhuizen
voor verwarming
en warmwater
toepassingen
Boiler capaciteiten
van 20 kW
tot multi-megawatt
opstellingen
Electrische CV-Ketels
voor vloerverwarming
Vandaag nog geleverd
24 uur per dag
7 dagen per week

Boiler Huren

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Brandstofbevoorrading

Onze diensten werden speciaal ontworpen met het oog op de noden van iedere specifieke klant, zoals bijvoorbeeld dagelijkse brandstoflevering in het hele land

Boiler Huren

Andrews Sykes beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in de verhuur van tijdelijke mobiele boilers. Ons unieke assortiment is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de eisen van alle sectoren. Van een compacte elektrische boiler tot grote installaties opgebouwd in anti-vandalisme containers; wij beschikken over het meest uitgebreide assortiment tijdelijke boilers van Nederland. Dankzij onze vier strategisch gelegen depots zijn wij in staat om binnen enkele uren overal in Nederland te leveren en installeren, dus ook in geval van nood. Onze boilers werken op gas, olie of elektriciteit, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen betreffende het leveren van warm water voor centrale verwarming of douches.

Andrews Sykes investeert in energiezuinige en nieuwe technologie zoals onder andere tweetrapsbranders, waardoor onze boilers een hoog rendement tegen een laag brandstofverbruik garanderen. Om ons assortiment te complementeren beschikken wij ook over alle benodigde toebehoren, die u voor alle mogelijke toepassingen kunt huren.

Andrews Sykes kan indien u dat wenst ook brandstof leveren naargelang uw verbruik zodat uw gehuurde toestellen onverstoord kunnen blijven werken.
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom wordt alle apparatuur voor iedere huur uitvoerig getest. Tevens worden onze machines gereinigd en onderhouden door ervaren technici. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat altijd de beste, veiligste en meest kostenbesparende opstelling op maat van uw toepassing wordt gebruikt.

Onze boilers leveren snel verwarming en warm water voor onder meer hotels, evenementen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, de voedselindustrie, scheepvaart, fabrieken, vloerverwarming, de bouw en vele andere sectoren. Bel ons vandaag nog op 0800 5200200 om de oplossing voor uw bedrijf te bespreken. U zult meteen merken dat wij niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar dat wij met u meedenken en marktleider zijn op het gebied van verhuur van boilers.

Onze Service

Andrews Sykes biedt een groot assortiment boilers op elektriciteit, olie en gas. Dankzij vier strategisch gelegen depots, verspreid over heel Nederland, kunnen wij binnen vier uur overal in het land leveren in geval van calamiteiten. Onze adviseurs staan 24/7 en 365 dagen per jaar tot uw beschikking en kunnen indien u dit wenst een geheel vrijblijvende offerte voor u opmaken.
Zo krijgt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw specifieke situatie en toepassing.

Dankzij onze service hoeft u nooit ongerust te zijn of het werk door kan gaan wanneer uw apparatuur uitvalt of defecten vertoont, omdat wij garanderen dat wij binnen vier uur noodverwarming kunnen leveren.

Wij bieden:

  • 24/7/365 service vanuit één van onze depots
  • Installatie en service door ervaren monteurs
  • Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten
  • Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat
  • Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag
  • Voor elk budget een passende oplossing

FAQ

Kunnen uw boilers verwarming en heet kraanwater leveren?

Al onze units worden voorzien van warmtewisselaars, zodat ze tegelijkertijd zowel de centrale verwarming kunnen vervangen als warm tapwater kunnen leveren.

Welke brandstoffen gebruiken de boilers?

Onze boilers zijn beschikbaar met olie- en gasbranders. Elektrische ketels zijn ook verkrijgbaar als het om kleine capaciteiten gaat en olie of gas niet praktisch zijn.

Kan een boiler aangesloten worden op een bestaand systeem?

Ons assortiment flenzen, koppelingen en leidingen zorgt ervoor dat wij altijd onze boilers kunnen aansluiten op bestaande systemen en leidingwerk.

Levert u ook toebehoren voor de boiler?

De boiler verhuurafdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk van 1¼" tot en met 6” met hoge druk flenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende druk te kunnen zorgen.

Zijn uw boilers energie-efficiënt?

Wij investeren in zuinige en efficiënte technologie voor onze boilers. Al onze boilers beschikken over unieke tweetrapsbranders, die ervoor zorgen dat u tot wel 30% brandstofkosten kunt besparen.

Welke boiler is geschikt voor mij?

We adviseren u om ons te bellen op 0800 5200200, zodat we uw specifieke wensen kunnen bespreken en u een op maat gemaakte offerte kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij kosteloos een specialist naar uw locatie.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?

Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden en bij noodgevallen kunt u ons steeds telefonisch bereiken. 0800 5200200.

Hoe snel kunnen de boilers worden geleverd?

Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Hoeveel kost het?

De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 5200200 of gebruik maken van de “Terugbelaanvraag” op de website.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?

De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen naar 0800 5200200 en wij brengen dit voor u in orde. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?

Om een account te openen bij Andrews bel ons op het gratis nummer 0800 5200200.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?

Wij hebben diverse vestigingen in de hele Benelux. U kunt uw dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door uw plaatsnaam in te voeren op onze locatiepagina.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200