Lucht-/Watergekoelde Airconditioners

Andrews Sykes biedt een groot assortiment split unit airconditioners, voor zowel de verhuur als verkoop. Wij bieden u de laatste modellen, die allen veilig en betrouwbaar zijn en grote hoeveelheden koeling bieden. De meeste van deze airconditioners kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact, terwijl de PAC 60 400V benodigd heeft. Ons assortiment bevat ook de zeer populaire PAC 22, welke is uitgegroeid tot de standaard mobiele airconditioner in de Europese huur industrie.

  • Concurrerende prijzen, dezelfde dag geleverd
  • Lange of korte termijn verhuur pakketten beschikbaar
  • Groot assortiment – 5 kW tot 17 kW
  • Hoge capaciteit koeling
  • De marktleidende PAC 22 units
  • Tot wel 30 meter tussen binnen en buiten units mogelijk
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7/365 back up service
  • Strategisch gelegen depots in het gehele land
  • Dé Nederlandse specialist in de verhuur van mobiele airconditioners

Lucht-/watergekoelde airconditioners blazen koele lucht uit in de ruimte waarin zij opgesteld staat. De warmte die hierbij geproduceerd wordt, wordt via leidingsets naar de buiten unit geleid. Deze buiten unit blaast de warme lucht uit, waarna het water gekoeld weer retour gaat naar de binnen unit. Dankzij dit gesloten systeem kunnen beide units tot op wel dertig meter afstand van elkaar staan. Tevens is er geen extra water of een hervulling van koelmiddel benodigd.

De lucht-/watergekoelde mobiele airconditioners van Andrews Sykes zijn ideaal voor het koelen van diverse toepassingen, waaronder server ruimtes, data centres, controlekamers, winkels, kantoren, evenementen, tentoonstellingen, TV studio’s, film sets, sport accommodaties, ziekenhuizen en nog veel meer. Onze machines zijn zeer betrouwbaar en veilig in gebruik en leveren grote hoeveelheden koeling.

De PAC 15 beschikt over een koelcapaciteit van 5 kW en is stil in gebruik. De PAC 22 en haar populaire opvolger PAC 22 S3 zijn bekend in de gehele airco huur industrie, vanwege haar grote koelcapaciteit en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De PAC 22 wordt ingezet door vele installateurs en andere HVAC specialisten in heel Europa. De PAC 22 beschikt over een capaciteit van 6,5 kW en kan worden aangesloten op leidingsets tot wel 30 meter lengte. De PAC 22 kan tot zo’n 10 graden Celcius koelen, wat er voor zorgt dat zij tevens geschikt zijn voor onder meer de voedselindustrie. De machine levert grote hoeveelheden koeling, maar kan op een standaard stopcontact worden aangesloten. Tevens beschikken wij over een 60 Hz versie, die gebruikt kan worden aan boord van schepen of op booreilanden.

De grootste unit in ons lucht-/watergekoelde airconditioner assortiment is de PAC 60 S2. Dit model is ontwikkeld in 2009 en is sindsdien erg populair geworden voor grotere toepassingen. Eén van de meest voorkomende toepassingen is de IT industrie, waar ze met name worden ingezet voor het koelen van servers en controlekamers. De PAC 60 wordt tevens vaak ingezet voor het koelen van industriële en proces toepassingen. De PAC 60 heeft een grote koelcapaciteit van maarliefst 17 kW, maar is desondanks eenvoudig verrijdbaar. Evenals de andere PAC units, gebruikt de PAC 60 water om de condensor te koelen, wat betekent dat de buiten unit tot wel dertig meter buiten de te koelen ruimte geplaatst kan worden.

Met een vrijblijvend advies op locatie van één van onze mobiele airco adviseurs, kunt u exact te weten komen welk type mobiele airconditioner voor uw toepassing het meest geschikt is.

Bel ons nu op 0800 5 200 200 voor hulp en advies of voor meer informatie.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200