Verdamper Koelers

Andrews Sykes is dé specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van mobiele verdamper koelers. Wij bieden u een groot assortiment mobiele verdamper koelers voor een groot aantal toepassingen, zoals sporthallen, winkels, evenementen, tentoonstellingen, fabrieken, ziekenhuizen en veel meer. Of u nu wilt kopen of huren, wij hebben altijd een oplossing op maat voor u in huis. Vanuit ons landelijke netwerk depots leveren wij 24/7/365 service en verhuur apparatuur.

  • Eenvoudig in gebruik
  • Online beschikbaar
  • Concurrerende prijzen, levering nog dezelfde dag
  • Lange of korte termijn huur pakketten
  • Groot assortiment
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7, 365 dagen per jaar back up service
  • Depots verspreid over het gehele land
  • Dé airco verhuur specialist van Nederland

Verdamper koelers worden vaak ingezet op plaatsen waar het onmogelijk of niet praktisch is om mobiele airconditioners in te zetten. Deze units worden vaak gebruikt in toepassingen waar de te koelen ruimte te groot is om deze goed te kunnen koelen met airconditioners, of waar geen mogelijkheden zijn om warme lucht af te voeren. De verdamper koelers van Andrews Sykes kunnen in dat soort situaties een uitkomst voor u bieden. De units worden gevuld met water, waarna dit water via een ingebouwde ventilator de ruimte in wordt geblazen. Ondanks dat de werkelijke temperatuur in de ruimte niet afneemt, zijn deze units wel zeer effectief voor het aanleveren van koele lucht op een kleine oppervlakte. Wanneer u gebruik maakt van een verdamper koeler, is het van groot belang dat de ruimte beschikt over voldoende natuurlijke ventilatie. Daarnaast raden wij aan deze apparatuur niet te gebruiken in ruimtes waarin computers of andere elektrische apparatuur staat opgeslagen, of waarin droge producten aanwezig zijn.

Het assortiment van verdamper koelers van Andrews Sykes bestaat uit drie modellen;

Little Cool – Deze units zijn geschikt voor het koelen van ruimtes tot circa 20 m³ en beschikken over een maximale luchtopbrengst van 750 m³/uur. Deze kleine verdamper koelers zijn ideaal voor winkels en andere kleine ruimtes.

Double Cool – Met een maximale luchtopbrengst van 1.750 m³/uur zijn deze machines geschikt voor ruimtes tot circa 40 m³. Geschikte toepassingen zijn onder meer grotere winkels, warenhuizen, evenementen, fabrieken en sporthallen.

Cyclone – Het effectieve bereik van deze units is 60 m³. Daarnaast beschikt het over een maximale luchtopbrengst van 2.550 m³/uur. Voorbeelden van toepassingen zijn werkplaatsen, grote hallen, evenementen en feesttenten.

Een gratis advies ter plaatse van een Andrews Sykes airco specialist kan u helpen met het bedenken van de meest ideale oplossing voor het koelen van uw locatie en toepassing.

Bel ons nu op 0800 5 200 200 voor meer informatie.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200