Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Verwarming > Elektroheaters
  • Een groot assortiment elektrische verwarming te huur
  • Concurrerende prijzen
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7 service, 365 dagen per jaar
  • Strategisch gelegen depots door het hele land
  • Verhuur zware elektroheaters 22kW--40kW
  • Veilig en eenvoudig in gebruik
  • Simpel te verplaatsen

Bij Andrews Sykes kunt u elke type verwarmingstoestel huren of kopen, zoals een elektroheater 230V-3kW of een elektrische radiator.

Elektrische kachels zijn te huur als beste oplossing voor het leveren van goedkope, schone en rookvrije warme lucht. Toepassingen voor de kleine luchtverhitters zijn bijvoorbeeld de woning- en utiliteitsbouw, scheepsbouw, kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. De grotere elektrische kachels van 18kW tot 40kW worden vooral ingezet in de industrie en bij capaciteitstesten ( load bank tests ).

Een Andrews Sykes elektroheater goedkoop huren in Rotterdam , Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen òf Groningen is simpel, want er is altijd een Andrews Sykes vestiging bij u in de buurt, waar vandaan de kachel bij u op het werk wordt bezorgd.

De verhuur van elektrische verwarming beperkt zich bij Andrews Sykes niet tot een enkel toestel maar bestaat uit liefst 12 modellen. De elektrische radiatoren zijn door hun stille werking en lage oppervlaktetemperatuur vooral geschikt voor kantoren, kamers in verzorgingscentra, kinderdagverblijven en winkels. De DE 25 en de CT 20 3kW daarentegen beschikken over een ingebouwde ventilator die de lucht beter verdeelt, waardoor ze ook inzetbaar zijn voor de verwarming van grotere ruimtes.

Uit de DE-serie elektroheaters huren bedrijven in de bouw en industrie de DE65 van 12kW en de DE95 van 18kW vooral voor grote ruimtes. Van de CT-serie is de verhuur van de 20 CT, 40 CTS en 80 CTS luchtverhitter vooral populair door de ingebouwde ruimtethermostaat, die bijdraagt aan een constante temperatuur en energiebesparing. De nieuwe DE 190 met een verwarmingscapaciteit van 42 kW is de grootste elektrische luchtverwarmer in de huurvloot.

Onze ervaren klimaatspecialisten maken graag een capaciteitsberekening om u de beste oplossing te adviseren. Bel ons vandaag nog voor een eerlijk technisch verhuuradvies op 0800 5200200.