Ziekenhuizen & Gezondheidszorg

Het behouden van een comfortabele temperatuur voor de patiënten en het snel reageren op het onverwacht uitvallen van de bestaande airconditioning installatie zijn van vitaal belang in ziekenhuizen, operatiekamers, verzorgingshuizen en andere gezondheidszorg instellingen. Operatiekamers moeten beschikken over een perfecte kamertemperatuur. Airco systemen moeten robuust, precies en, bovenal, betrouwbaar zijn.

Onze Expertise

Onze Expertise

Geen ander airconditioning verhuur bedrijf beschikt over zoveel ervaring in de airco verhuur aan gezondheidszorg toepassingen, als Andrews Sykes. Wij zijn experts in de verhuur van airconditioners en beschikken over jarenlange ervaring in het oplossen van koelings problemen van ziekenhuizen, verzorgingshuizen en operatiekamers door heel Nederland. Ons ruime assortiment verhuur apparatuur biedt schone, goedkope en snel leverbare noodkoeling oplossingen. Dus indien uw permanente airconditioning systeem uitvalt of wanneer u extra koeling benodigd heeft gedurende periodes van extreme hitte, kunnen wij u binnen vier uur overal in Nederland een airco leveren, ongeacht de dag en het tijdstip. Wij beschikken over Nederlands grootste assortiment mobiele airconditioners, verkoelende ventilatoren, chillers en air handlers.

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Een goede airconditioning, hoewel zelden opgemerkt totdat er iets mis gaat, is van groot belang voor het comfort en het welzijn van ziekenhuis patiënten. Te hoge kamertemperaturen kunnen leiden tot langere herstelperiodes van patiënten en een snellere verspreiding van infecties. In extreme omstandigheden kan een effectieve controle van de temperatuur zelfs het verschil zijn tussen leven of dood. Bij Andrews Sykes begrijpen wij het belang van het creëren van een koele, comfortabele omgeving. Onze mobiele airconditioners zijn duurzaam en zeer milieuvriendelijk. Uiteraard is hygiëne van groot belang en al onze units worden dan ook schoon en veilig bij u geleverd en geïnstalleerd.

De tijdelijke airco apparatuur van Andrews Sykes is stil en elegant vormgegeven. Ze kunnen daarom worden ingezet in een breed scala aan toepassingen, zoals verpleegafdelingen, de intensive care en overlegruimtes. Indien een grotere koelcapaciteit benodigd is, kunnen de specialisten van Andrews Sykes u bovendien tijdelijke chillers verhuren, die aangesloten kunnen worden op de eigen chiller en warmtewisselaars van het ziekenhuis. Tevens kunnen wij de air handlers, slangen en ander toebehoren hiervoor verzorgen. Ook is het mogelijk één van onze selfcontained unit airconditioners te huren, zoals de HPAC 90. Deze units zijn met name geschikt voor applicaties zoals verpleegafdelingen, serverruimtes en andere gevoelige ruimtes met gevoelige apparatuur.

Wij begrijpen de speciale behoeften van uw vitale sector – dus laat uw patiënten niet lijden onder een te hoge temperatuur. Indien u behoefte heeft aan de huur van tijdelijke airconditioners, staan wij paraat om u te helpen.

Operatiekamers & Klinieken

Operatiekamers & Klinieken

Het ondergaan van een operatie of het opgenomen worden in een ziekenhuis of kliniek kan een stressvolle onderneming zijn, met name voor ouderen, kinderen of gehandicapten. Een koele en prettige omgeving kan helpen om deze angsten te verlichten. Andrews Sykes is altijd bereid hiervoor een helpende hand toe te steken. We weten uit ervaring dat er veel mogelijke toepassingen zijn voor de huur van een airco binnen de gezondheidssector. Onze apparatuur is geschikt voor alle bovengenoemde toepassingen. Specialistische omgevingen vragen om een speciaal advies, dus zijn wij altijd bereid uw werkplek bezoeken voor het samen met u bedenken van de meest ideale tijdelijke koeling oplossing. In omgevingen waar bezoekers dichtbij de airconditioning installaties zullen komen, is het van groot belang dat alle apparatuur voldoet aan de strengste gezondheids- en veiligheidseisen. Dit is met name van groot belang wanneer kinderen, ouderen of psychiatrische patiënten met de apparatuur in aanraking kunnen komen. Voor zowel patiënten als medewerkers is het veel comfortabeler te verblijven in een omgeving waar een prettige temperatuur heerst. Helaas is het uitvallen van het vaste koeling systeem soms onvermijdelijk, waarna het snel huren van een tijdelijke installatie er voor kan zorgen dat patiënten en medewerkers zich prettig zullen blijven voelen. Het snel oplossen van interne problemen draagt ook bij aan een beeld van goede kwaliteit zorg bij de patiënten en de buitenwacht. Elk van de Andrews Sykes depots beschikt over een groot assortiment en een grote voorraad van mobiele airconditioners. Dankzij de strategische ligging van de depots is noodkoeling nooit ver weg. Wij garanderen u dat onze verhuur apparatuur binnen vier uur overal in Nederland geleverd en geïnstalleerd kan worden.

Airconditioning Projecten

Ziekenhuis Amsterdam

De apotheek in een groot ziekenhuis in Amsterdam had een probleem: de stijgende temperatuur zorgde er voor dat de houdbaarheid van de medicijnen langzaam begon af te nemen. De plannen voor een tijdelijke mobiele airco installatie werden goedgekeurd, en de monteurs van Andrews Sykes werden geïnstrueerd om zo snel en onopvallend mogelijk de mobiele airconditioners te installeren, met een zo klein mogelijke hinder voor personeel en patiënten. De apotheker merkte op: “Andrews Sykes opereerde zeer professioneel en we hebben het bedrijf dan ook aangeraden bij andere afdelingen binnen het ziekenhuis”.

Storing Machine

Medische machines zijn van vitaal belang in het genezen van elke serieuze ziekte en zijn de hulpmiddelen die helpen te bepalen of iemand ziek is of niet. Wij realiseren ons dat men er niet vanuit gaat dat een koelmachines, met name in een levensreddende rol, uit zou kunnen vallen vanwege oververhitting, maar toch komt dit geregeld voor in ziekenhuizen, vanwege het soms langdurige continue gebruik van deze machines. Het huren van onze ET 25 spotkoelers kan een ideale oplossing zijn in dergelijke situaties. Zij kunnen effectief machines in een ziekenhuis koelen en helpen met het beperken van het risico tot oververhitting. Het ziekenhuis waar wij deze units aan verhuurden was zeer tevreden met onze apparatuur en huurt nog steeds al haar noodkoeling apparatuur bij Andrews Sykes.

Ons Productaanbod

Verdamper Koelers

Verdamperkoelers worden vaak ingezet waar het niet mogelijk of niet praktisch is, om mobiele airconditioners in te zetten. 24/7/365 service en verhuur.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200