Hotels, Restaurants en Horeca

De bezoekers en klanten van hotels, restaurants en andere horeca gelegenheden verwachten een comfortabele, goede ambiance. Een aangename temperatuur en de aanwezigheid van een airconditioner worden daarom steeds essentiëler. Sommige faciliteiten, zoals eetzalen, zwembaden en sportzalen, zijn erg vatbaar voor het verkrijgen van een te hoge ruimtetemperatuur en luchtvochtigheidsgraad. Onze missie is om het beste airco verhuur bedrijf van Nederland te blijven en om alle koeling problemen van onze klanten op te lossen.

Onze Expertise

Onze Expertise

De concurrentie in de hotel en restaurant branche is zeer hoog en daarom streven de ondernemers in die sectoren constant naar het leveren van een unieke en perfecte ervaring voor hun klanten. Dus elke mogelijkheid om een voorsprong te nemen op de concurrentie wordt met beide handen aangegrepen. Bij Andrews Sykes begrijpen wij het belang van het bieden van een goede ambiance voor uw gasten, zodat zij een unieke ervaring zullen opdoen. Wij weten ook dat de ruimtetemperaturen onaangenaam snel op kunnen lopen zodra de temperatuur buiten gaat stijgen. Om die reden beschikken wij over een groot mobiele airconditioners verhuur assortiment. Deze zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u beschikbaar, waar en wanneer u ze ook nodig heeft. Dus indien uw gebouw niet beschikt over een vast airco systeem, of wanneer u snel behoefte heeft aan noodkoeling, kunt u ten alle tijden vertrouwen op ons grote assortiment airconditioners, air handlers, ventilatoren en chillers. Onze adviseurs staan dag en nacht voor u klaar en kunnen ook een gratis advies op locatie voor u verzorgen. Bel ons nu voor het maken van een afspraak.

Hotels

Hotels

In hotels zijn er zeer veel factoren die een rol spelen in het welzijn van de gasten, terwijl de hotel eigenaren proberen de gasten er zo min mogelijk hinder er van te laten ondervinden. De grote hoeveelheid ruimtes in een hotel – lounges, eetzalen, vergaderruimtes, bars, slaapkamers, zwembaden, keukens en kantoren – hebben allen een verschillende mate van koeling benodigd. Veranderingen in bezetting of seizoenen zorgt er voor dat de binnenklimaat condities in uw hotel sterk kunnen verschillen. Zelfs wanneer u beschikt over een vaste airco installatie in uw hotel, is het mogelijk dat de koele lucht hiervan niet alle delen van het complex kan bereiken, of dat de capaciteit te laag blijkt. Het Andrews Sykes verrijdbare airconditioning verhuur assortiment is speciaal ontworpen voor het tijdelijk leveren van koeling, tegen concurrerende prijzen. Onze units zijn stil en discreet in gebruik, zodat de gasten zonder overlast kunnen genieten van een aangename ruimtetemperatuur.

In situaties waarin een grote koelcapaciteit is vereist, zoals keukens of conferentiezalen, kunnen onze PAC22 en PAC60 u helpen. Deze eenvoudig verplaatsbare airco’s zijn betrouwbaar, energie efficiënt en leveren een grote hoeveelheid koele lucht. Ook behoort het huren van onze chillers tot de mogelijkheden wanneer het vaste airco systeem is uitgevallen en vervanging benodigd heeft. Dit kan eventueel ook in combinatie met air handlers en ander toebehoren geleverd worden. Ongeacht wat het koeling probleem in uw hotel ook is, wij beschikken altijd over een ruime ervaring op dit gebied en hebben een passende oplossing voorhanden.

Restaurants & Bars

Restaurants & Bars

Veel mensen houden van de sfeer in een druk restaurant of drukke bar – met name wanneer je de manager of eigenaar hiervan bent. Maar klanten kunnen wegblijven wanneer de temperatuur onaangenaam hoog wordt bij drukte en de kans is groot dat zij dit ook tegen hun vrienden zullen vertellen. Dit geldt ook voor uw medewerkers. Bars, restaurants en keuken kunnen zware plaatsen zijn om in te werken, dus hoe zorgt u dat uw business succesvol wordt, zonder dat u slachtoffer wordt van uw eigen succes? Airconditioning wordt steeds essentiëler voor bars en restaurants, maar vaste airco installaties zijn vaak te duur, of onmogelijk om te installeren. In zulke situaties zijn airco huur units van Andrews Sykes een ideale oplossing. Onze adviseurs kunnen u helpen met het berekenen van de juiste capaciteit. Indien u dit wenst kunnen zij op locatie langskomen voor een oplossing op maat. Op die manier weet u exact wat u nodig heeft, waar het geplaatst zou kunnen worden en hoeveel het zou gaan kosten. Wij beschikken over een grote voorraad airconditioners in al onze depots in het hele land. U bent dus verzekerd van een zeer snelle levering en installatie wanneer u dit nodig heeft. Al onze huur airco’s beschikken over een mooi design en zijn betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Wij zorgen er voor dat er wordt voldaan aan de strengste gezondheids-, veiligheids- en kwaliteitseisen. Dus wanneer u hulp wilt in het beheren van een succesvolle en drukke restaurant of bar, bent u bij ons aan het juiste adres.

Airconditioning Projecten

Koeling voor Hotel Receptie

Koeling voor Hotel Receptie

De hotel branche is een zeer ingewikkelde branche om in te excelleren. Uw hotel wordt constant gerecenseerd door professionals en bezoekers, waarbij u niet zal worden gespaard wanneer zaken niet goed geregeld zijn. Andrews Sykes zorgt er voor dat uw hotel van een perfecte temperatuur wordt voorzien deze zomer. Of het nu gaat om een enkele kamer ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Verdamper Koelers

Verdamperkoelers worden vaak ingezet waar het niet mogelijk of niet praktisch is, om mobiele airconditioners in te zetten. 24/7/365 service en verhuur.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200