U Bent Hier: Home > Airco > Airconditioning Verhuur per Toepassing > Overheidsinstellingen
 • Overheidsinstellingen
 • Publieke Gebouwen
 • Milieu
 • Airconditioning Projecten

We werken nauw samen met lokale en centrale overheden, alsmede met andere onderdelen van de publieke sector. Zij hebben de beschikking over ons grote verhuur assortiment en goede service, zowel lokaal als nationaal. De behoefte aan extra koeling ontstaat vaak snel en plotseling wanneer de vaste installatie uitvalt. Ons landelijke depot netwerk zorgt er voor dat wij onze machines altijd binnen enkele uren bij u kunnen leveren en installeren. Dit geldt zowel voor onze airco’s, air handlers, ventilatoren als chiller verhuur units.

De grote diversiteit aan toepassingen in de publieke sector zorgt er voor dat leveranciers flexibel en innovatief moeten zijn om in alle toepassingen aan alle voorwaarden te kunnen voldoen. Ze moeten daarmee aan kunnen tonen geschikt te zijn voor het kunnen verlenen van diensten aan de publieke sector. De airconditioners van Andrews Sykes worden al jarenlang ingezet in specialistische koeling toepassingen. Ongeacht wat uw probleem is, wij hebben iets soortgelijks al eerder opgelost en kunnen het ook voor u oplossen. Ons team van monteurs en adviseurs staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen wanneer de vaste airco installatie het onverhoopt begeeft of wanneer de capaciteit van de bestaande installatie onvoldoende blijkt. Dit geldt zowel voor spoedgevallen als voor vooraf gepland onderhoud.

Wij begrijpen dat de diversiteit van de publieke sector – van publieke gebouwen en kantoren tot en met sportaccommodaties en bibliotheken – een grote variatie aan airconditioning en verwarming uitdagingen met zich mee brengt. We weten dat veel van deze faciliteiten ten alle tijden beschikbaar moeten blijven voor het publiek, dus dat snelle oplossingen en mobiele units van essentieel belang zijn. Daarom beschikken wij over de grootste huur vloot van airconditioners, ventilatoren, verdamper koelers, chillers en air handlers van heel Europa. Dus wanneer u ons belt, kunnen wij u snel een mobiele airco leveren, tegen concurrerende prijzen.

In de gehele publieke sector zijn er strike regels opgesteld en maatregelen opgenomen omtrent kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. De mobiele airconditioning verhuur units van Andrews Sykes zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in de publieke sector. Ons grote assortiment is betrouwbaar, eenvoudig in gebruik, fluisterstil in gebruik en heeft een stijlvol design.

Wij leveren u altijd de meest milieuvriendelijk mogelijke oplossingen. Al onze units zijn CFC-vrij en onze moeite inzake duurzaamheid zijn beloond met de IS0 9002 en ISO 14001 certificaten, de standaarden voor kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Omdat veiligheid van groot belang is in de publieke sector, bieden wij een gratis advies op locatie en een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij gedetailleerd de door ons voorgestelde opstelling voor ubeschrijven.

Wanneer u in zee gaat met Andrews Sykes, bent u verzekerd van de best mogelijke oplossing op het gebied van airco verhuur.

Andrews Sykes houdt passagiers koel op luchthaven
Luchthavens beschikken gewoonlijk over hun eigen airconditioning systemen, maar deze volstaan niet altijd om alle plaatsen voldoende te koelen. Zulke systemen uitbreiden is niet altijd mogelijk en kan zowel hoge kosten als intensieve arbeid met zich meebrengen. Voor een drukke plaats zoals een airport is geen enkel moment gepast om dergelijke uitbreidingen uit te voeren. [...]
Koeling Voor Overheidsgebouw
Een grote overheidsinstelling in Amsterdam belde met Andrews Sykes met de vraag of zij enkele mobiele airconditioners konden huren, om de kantoorruimtes te koelen. De buitendienst adviseur van dit rayon ging langs op locatie en kwam tot oordeel dat voor de vijf te koelen ruimtes, Polar Wind airconditioners een perfecte oplossing zouden leveren. De klant ging akkoord en een dag later [...]
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Airco Brochure
Capaciteitsberekening
Klanttevredenheid
Verkoop Programma
Onze bedrijfsvideo