U Bent Hier: Home > Airco > Airconditioning Verhuur per Toepassing > Showrooms
 • Onze Expertise
 • Showrooms
 • Prestige Retailers
 • Airconditioning Projecten

Klanten binnen de retail sector verlangen erg veel van de winkels waar zij hun spullen kopen. Hoge plafonds en grote luchtvolumes zorgen er voor dat vaste airco installaties vaak over onvoldoende koelcapaciteit beschikken, wanneer de buitentemperatuur oploopt. Hierdoor kan het snel onaangenaam warm worden binnen.

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het verhuren van krachtige doch discrete mobiele airconditioning systemen, aan showrooms en retailers. Onze apparatuur kan snel worden geïnstalleerd en is duurzaam en eenvoudig in gebruik. Daarnaast bieden wij u een gratis en geheel vrijblijvend advies op locatie door één van onze adviseurs, zodat u exact de juiste apparatuur kunt huren die u nodig heeft.

Dus wanneer u een back-up plan wilt maken, te maken heeft met binnenklimaatproblemen tijdens de seizoenswisselingen, of wanneer u snel tijdelijke vervangende koeling nodig heeft wanneer uw vaste systemen onverhoopt uitvallen, bieden wij u een groot huur assortiment mobiele airconditioners, air handlers, ventilatoren en chillers. Hierdoor weet u zeker dat uw klanten ongestoord en in een prettige omgeving kunnen blijven winkelman.

Of uw showroom nu luxe auto’s, elegante meubels of iets anders tentoonstelt, de temperatuur binnen uw toonzaal heeft een aantoonbaar effect op uw verkoopcijfers. Potentiële klanten blijven niet lang in uw winkel wanneer deze oncomfortabel warm is. Showrooms bevatten vaak grote ramen en slecht geïsoleerde daken. Hierdoor kan het op zonnige dagen al snel zeer warm worden binnen, zelfs wanneer de buitentemperatuur niet extreem hoog is.

Bij Andrews Sykes begrijpen wij uw vraag naar een te allen tijde comfortabele en koele omgeving in uw showroom, ongeacht het tijdstip van de dag en het seizoen. Al onze airco apparatuur kunt u direct bij ons huren, vanuit één van onze strategisch gelegen depots. Wij adviseren u bij het kiezen van de juiste soort en de juiste hoeveelheid units en zullen deze hierna bij u leveren en voor u installeren – en dit alles vaak binnen slechts enkele uren. Dat is waarom wij de nummer één zijn wanneer u moet kiezen voor tijdelijke mobiele airconditioners en ventilatoren in uw showroom.

Ongeacht hoe mooi uw producten staan opgesteld, hoe elegant het decor en hoe verleidelijk uw promotie is, wanneer de temperatuur te hoog is, worden al deze factoren teniet gedaan. De retail sector hangt naast de kwaliteit van het product voor een groot deel af van de ambiance waarin deze producten worden gepresenteerd. Wij werken samen met vele warenhuizen en andersoortige retailers in het gehele land. Onze expertise en airco apparatuur zorgt er voor dat er optimale omstandigheden gecreëerd worden voor hun klanten. Wij zorgen voor een goede en discrete opstelling van de tijdelijke koeling systemen en zorgen er tevens voor dat deze worden geïnstalleerd. Onze mobiele units zijn bovendien fluisterstil in gebruik, zodat u geen enkele hinder zult ondervinden wanneer de machines in gebruik zijn.

Spotkoelers Voor Showroom
Gedurende de zomermaanden heeft een grote showroom in Leeuwarden te kampen met een te hoge temperatuur in haar pand. Dit is een veel voorkomend probleem bij showrooms, vanwege de vaak grote glazen ramen en slechte isolatie. Om de potentiële klanten toch in een aangename omgeving te kunnen ontvangen, besloot de eigenaar van de showroom contact [...]
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Airco Brochure
Capaciteitsberekening
Klanttevredenheid
Verkoop Programma
Onze bedrijfsvideo