U Bent Hier: Home > Airco > Airconditioning Verhuur per Toepassing > Werkplaatsen
 • Onze Expertise
 • Werkplaatsen
 • Garages

De mobiele airconditioners van Andrews Sykes zijn beschikbaar voor de lange en korte termijn verhuur en zijn snel in staat om ruimtes van elke afmeting op het door u gewenste niveau te koelen. Samen met verdamper koelers en ventilatoren, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor koelere en frissere lucht. Onze producten garanderen u niet alleen een productievere, maar ook een veiligere werkomgeving.

Werkplaatsen en kleine fabrieken kunnen benauwd, lawaaierig en heet worden. Compressoren en andere zware machines geven veel warmte af. Bovendien heeft een te hoge ruimtetemperatuur een negatief effect op de moraal van het personeel, hun productiviteit en de kwaliteit van de geproduceerde producten of diensten. De airconditioners van Andrews Sykes zijn speciaal ontworpen voor het beheersen van excessieve temperaturen. Onze units zijn krachtig doch compact vormgegeven en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Wij leveren gratis advies op locatie en kunnen, indien u dit wenst, binnen vier uur de door u gehuurde airconditioners leveren. Ons grote airco assortiment bevat luchtgekoelde airconditioners, watergekoelde airconditioners en lucht-/ watergekoelde airconditioners. Daarnaast maken ook ventilatoren, verdamper koelers en bevochtigers deel uit van ons assortiment.

Opslagplaatsen en garages hebben vaak te kampen met kou en vocht problemen. Maar wanneer de buitentemperatuur stijgt, kan het in deze ruimtes juist weer erg warm en benauwd worden, met name wanneer er machines actief zijn die veel warmte afgeven. Wanneer motoren worden getest of wanneer er wordt geschilderd, is niet alleen de temperatuur een probleem, maar ook de luchtkwaliteit en het luchtvochtigheidsgehalte. In die omstandigheden is goede ventilatie van vitaal belang voor de veiligheid van de medewerkers en de kwaliteit van de geproduceerde producten. Andrews Sykes beschikt over een grote ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling in een groot aantal sectoren en toepassingen. Mobiele airco’s, verdamper koelers en ventilatoren zijn onderdeel van ons grote verhuur assortiment, waarin ook heaters, ontvochtigers en bevochtigers zijn opgenomen. Dus wanneer de temperatuur of luchtvochtigheidsgraad in uw garage een probleem is, kunt u het beste met Andrews Sykes bellen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Airco Brochure
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma
Onze bedrijfsvideo