Airconditioning voor Winkels

Als er één ding is wat klanten uit uw winkel doet weglopen, is het een te hoge temperatuur. De beste manier om klanten tijdens warme zomerdagen in uw winkel te houden, is om een koele en aangename omgeving te verzorgen. Bovendien zorgt dit er voor dat uw personeel zich prettig en gemotiveerd blijft voelen. Terwijl uw concurrentie lijdt onder te hoge temperaturen in hun winkels, kunnen wij u helpen dit bij uw winkel te voorkomen, middels het huren van krachtige mobiele airconditioners, voor concurrerende prijzen.

Winkels Expertise

Winkels Expertise

De retail is een zeer concurrerende sector en klanten hebben vaak de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal winkels. Dus waarom zouden zij kiezen voor die van u? Ongeacht hoe goed uw producten en hoe laag uw prijzen ook zijn, wanneer de temperatuur in uw winkel onaangenaam hoog is, zullen de klanten elders heen gaan. Indien uw winkel niet beschikt over een vaste airco installatie, of wanneer deze ontoereikend of kapot is, bieden wij u een snelle levering van airconditioners uit het grootste mobiele airco assortiment van Nederland. Tevens beschikt Andrews Sykes over een groot verhuur assortiment ventilatoren, chillers en air handlers.

Winkels

Winkels

Van exclusieve boetieks tot en met grote winkelcentra van meerdere verdiepingen, retailers uit het gehele land vertrouwen op Andrews Sykes om hun klanten zich koel en prettig te laten voelen. De ervaring die klanten hebben in winkels wordt beïnvloed door tal van factoren, waarvan een comfortabele temperatuur één van de belangrijkste is. Onze airconditioners, verdamper koelers en ventilatoren zijn ideaal voor het leveren van een perfect binnenklimaat in winkels, zelfs op de meest warme dagen en in de meest drukke winkels. Onze apparatuur is zo stil en discreet dat uw klanten wel de positieve effecten, maar niet de aanwezigheid van de machine zullen opmerken. De airco installaties van Andrews Sykes zijn altijd discreet en milieuvriendelijk.

Winkelcentra

Winkelcentra

Winkelcentra, warenhuizen en andere grote retail ondernemingen ondervinden vele uitdagingen voor hun eigenaren en managers. Door het grote oppervlakte is het vaak erg lastig om de temperatuur binnen het gebouw te kunnen handhaven. De permanente koeling installaties zijn vaak de verantwoordelijkheid voor de managers van de centra, terwijl additionele koeling meestal de verantwoordelijkheid is voor de individuele retailers. Bij Andrews Sykes beschikken wij over een groot huur assortiment, van een kleine mobiele airco tot en met grote chillers en air handlers. Onze apparatuur is modulair dus tevens te gebruiken in combinatie met andere machines, om zo tot een grotere koelingscapaciteit te kunnen komen – ideaal voor het leveren van extra koeling gedurende periodes van exceptionele hitte, of indien de vaste airco installatie onverwachts uitvalt.

De airconditioners, chillers, air handlers en ventilatoren zijn overal in Nederland binnen vier uur leverbaar, tegen verrassend lage prijzen. Dus, voordat uw klanten massaal uw winkel verlaten, vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan, voor een advies op maat.

Airconditioning Projecten

Bekende winkel in mode huurt airco

Bekende winkel in mode huurt airco

Een bekende internationale modeketen contacteerde Andrews Sykes wanneer in een van hun winkels de bestaande koeling defect raakte. Door het grote aantal bezoekers en de beperkte verluchting, warmden de zaak en de pashokjes zeer snel op waardoor de temperaturen de omzet van deze succesvolle winkelketen nadelig zouden beïnvloeden. Omdat het begin van de zomerperiode zeer ...

Casestudy Downloaden
Airco’s Winkel Rotterdam

Airco’s Winkel Rotterdam

Twee watergekoelde airconditioners van Andrews Sykes koelen momenteel een grote winkel in het centrum van Rotterdam. Op verzoek van de klant ging onze airco specialist op locatie langs, om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Omdat de winkel haar nooduitgangen vrij moet houden en over geen andere mogelijkheid beschikt om de uit de ruimte ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Verdamper Koelers

Verdamperkoelers worden vaak ingezet waar het niet mogelijk of niet praktisch is, om mobiele airconditioners in te zetten. 24/7/365 service en verhuur.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200