Home > Blog > Airconditioning > Airco en luchtbehandeling te huur bij Andrews Sykes

Airco en luchtbehandeling te huur bij Andrews Sykes

Andrews Sykes Klimaatverhuur biedt een ruime keuze uit luchtbehandelingskasten en rooftopairco’s voor uiteenlopende toepassingen. Omdat het  soms niet mogelijk is om een airco in de te koelen ruimte zelf te plaatsen, is een buiten opgestelde LBK een goed alternatief en Andrews Sykes heeft daar dus een oplossing voor.

Deze compacte koelunits kunnen op een dak worden geplaatst of buiten op het maaiveld. Er zijn uitvoeringen in DX (de zogenaamde HPAC-serie) of met een koudwaterbatterij (de FCU’s en LBK’s). De laatste maakt het mogelijk de LBK aan te sluiten op een reeds aanwezig koudwaternet en ook kan deze zelfde unit in de winter worden gekoppeld aan een bestaand verwarmingssysteem. Zijn deze bestaande installaties niet aanwezig, dan verhuurt Andrews Sykes daar ook de chillers en CV-ketels voor, variërend van 15 tot 1.500 kW. De service-monteurs van Andrews Sykes sluiten deze installaties in korte tijd aan, zodat de stilstand van de koeling tot een minimale tijd beperkt blijft.

De krachtige ventilatoren van de LBK’s leveren grote luchtvolumes, die volledig regelbaar zijn en kunnen worden aangepast aan de behoeftes van de klant. De meeste zijn uitgerust met energiezuinige EC-ventilatoren , die volledig traploos kunnen worden ingesteld.

Door middel van de snelkoppelbare luchtkanalen zijn de LBK’s snel aan te sluiten op bestaande luchtbehandelingssytemen en -kasten en kunnen zo dus bij uitval wegens een storing de koeling en ventilatie van het klimaatbeheersingssysteem over nemen.

Recirculatie via de retourlucht garandeert een efficiënt verbruik, waardoor uitsluitend de lucht in de te koelen ruimte wordt gekoeld. In sommige situaties kan er desgewenst ook buitenlucht worden bijgemengd. De luchtfilters van de LBK’s ern HPAC’s zorgen daarnaast voor de opvang van vuil, stof en pollen, waardoor de lucht gezuiverd naar binnen wordt geblazen.

De allernieuwste aanwinst in het programma is de LBK50/145. Deze compacte luchtbehandelingskast is zowel voor koeling (50 kW) te gebruiken als voor verwarming (145 kW).

De temperatuur kan op 3 manieren worden geregeld: op de aanzuigtemperatuur, op de uitblaastemperatuur én via een externe thermostaat. Daardoor is deze compacte unit veelzijdig inzetbaar. De unit past door elke deur, maar kan ook probleemloos buiten worden opgesteld (IP55).

Door de hoge luchtopbrengst en de hogedrukventilator is deze nieuwe unit ook perfect inzetbaar als tijdelijke noodkoeler voor downflow-toepassingen in serverruimtes. Een ingebouwde condenswaterpomp completeert dit goed uitgedachte ontwerp, waarmee Andrews Sykes nog beter in staat is diverse lastige problemen met het klimaat snel en goed op te lossen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen, dan kunt
u ons bellen op 0800 5200 200. Of kijk voor meer informatie op andrewssykes.nl

This article was posted in Airconditioning, Fan Coils and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.