Andrews Sykes biedt ondersteuning aan de Corona teststraten van de GGD

Aan het begin van de zomer hebben wij onze hulp en expertise aangeboden aan de GGD, om waar wij ook kunnen te assisteren met klimaatbeheersing tijdens deze pandemie. Toen het duidelijk werd dat Covid-19 ook door Nederland zou razen en het concept van de teststraat bekend werd, realiseerden wij ons dat er ongetwijfeld behoefte aan ventilatie en/of verwarming zou zijn.

Toen de teststraten net opgericht werden, heeft Andrews Sykes in eerste instantie ervoor gezorgd dat de uitlaatgassen van auto’s werden afgevoerd, zodat medewerkers een veilige werkplek hebben. Bij in-bedrijf zijnde teststraten is dit beproeft middels metingen op locatie. Deze zijn door de ARBO dienst gemeten, vast gelegd en gewaarborgd middels meetrapporten. Inmiddels hebben wij de GGD al bij meerdere teststraat locaties geassisteerd.

En nu dat de temperaturen dalen wordt ook verwarming van uiterst belang in de teststraten. Onze mensen in de zorg werken daar lange dagen, en dan vooral buiten, in tenten. Dus is het vanzelfsprekend dat ze hun taken in een behaaglijke temperatuur moeten kunnen uitoefenen. Andrews Sykes draagt met klimaatbehersing zorg voor meerdere teststraten in Nederland. Het project in dit artikel is een teststraat in het Zuidoosten van ons land.

Gezien de inhoud, de omvang en het feit dat een teststraat meestal een tentconstructie, en dus een semi-buitenlucht gebouw is, welke geen isolatie hebben, hebben de medewerkers te maken met weersinvloeden van buitenaf. Om ervoor te zorgen dat zowel ruimte als ook mensen verwarmd worden, is er gekozen voor een combinatie van verschillende verwarmingsapparatuur.

Elke werkplek wordt voorzien van meerdere oplossingen met individuele elektrische kachels om een zo hoog mogelijk comfort te bereiken voor de zorgmedewerkers. Tevens verzorgen wij met beschuttingsschermen bescherming tegen wind en tocht, zodat de warmte minder snel verdwijnt. Met elektrische vloerplaatverwarming blijven voeten en het (onder)lichaam warm volgens vloerverwarmingsprincipe.

Alle ingezette verwarming is elektrisch en dus ook nog eens CO2-neutraal.

Bij Andrews Sykes hebben we al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van professionele klimaatbeheersing en dit stelt ons in staat ook in uitzonderlijke situaties te ageren. Dit treft ook toe op de medische sector en de gezondheidszorg. Onze buitendienst adviseurs hebben decennia ervaring en komen graag vrijblijvend op locatie langs, om in kaart te brengen wat in uw situatie de meest (kost)efficiënte opties zijn. U kunt ons bereiken op 0800 5200 200 of laat ons u terugbellen. Click daarvoor hier.