Home > Blog > Chiller > Andrews Sykes introduceert zijn nieuwe 15 kW chiller

Andrews Sykes introduceert zijn nieuwe 15 kW chiller

Als specialist in de verhuur van chillers, zijn we continue op zoek naar nieuwe oplossingen om onze vloot te verbeteren en verder uit te breiden. Door een toenemende vraag naar kleine koudwater chillers heeft Andrews Sykes een compacte 15 kW chiller ontwikkeld, de FC45 CO.

Ontwikkeld om aan de meeste temperatuureisen te kunnen voldoen, is dit model in staat om bijna onmiddelijk ijswater te produceren van -5°C. Zijn compacte bouw met geïntegreerde wielen, maakt hem mobiel en zeer snel inzetbaar. Een ingebouwde pomp maakt van deze machine de ideale noodoplossing om snel te reageren.

Indien we deze chiller opstellen in combinatie met een luchtbehandelingskast, biedt hij een zuinige oplossing voor het koelen van ruimtes tot bijna 1000 m3. Daar de machine zeer stil is, kan hij op de meeste plaatsen worden ingezet waar het geluidseisen in verband met overlast hoog zijn.

De 15 kW maakt deel uit van een grote range chillers tot wel 750 kW die voor allerlei verschillende toepassingen in vele sectoren worden verhuurd: de voedingsindustrie, de pharmaceutische sector, opslag van wijn en zuivelprodukten, computerruimtes, datacenters, evenementen, hotels, gezondheidszorg en vele andere.

Piet van Hagen, vestigingsmanager van Andrews Sykes in Bleiswijk, zegt het zo: « Wij zien de uitbreiding van onze huurvloot met deze kleine chiller weer als een extra verbetering voor onze klanten. Daarmee komt onze doelstelling weer dichterbij om voor elk probleem een oplossing in huis te hebben. Deze compacte 15 kW chiller combineert zeer ruime gebruiksinstellingen met zeer lage energiekosten en een uitzondelijke betrouwbaarheid. »

Voor meer informatie betreffende de huur van chillers bij Andrews Sykes, of voor een vrijblijvend bezoek bij u op locatie, bel ons op 0800 5200 200.

This article was posted in Chiller and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.