Duurzaamheid én efficiënte koeling — Onze nieuwe Polar Breeze & Polar Wind modellen

Een aantal jaren geleden introduceerde Andrews Sykes de inmiddels zeer populaire Polar Breeze & Polar Style mobiele airco systemen. Door de jaren heen zijn deze units op allerlei vlakken verder verbeterd en aangevuld met extra functies. Dit jaar zijn de nieuwe modellen uitgerust met het koudemiddel R290.

R290 heeft zich ontwikkeld tot de industriestandaard en is hét hedendaagse alternatief voor de verouderde en schadelijkere koelmiddelen zoals HFK. R290 is geurloos en bevat geen schadelijke stoffen meer. Het is milieubewust, is volledig natuurlijk en levert nagenoeg geen bijdrage aan het broeikaseffect.

RCC&KL berichte het volgende over R290: “R290-airconditioning kwam daarbij naar voren als leidend alternatief, vanwege prestaties die ‘superieur’ zijn ten opzichte van die van traditionele systemen”

Andrews Sykes zet verder in op de trend van duurzaamheid en dit weerspiegelt zich in de ontwikkeling van deze compleet vernieuwde modellen in de mobiele airco markt.

De Polar airco modellen hebben allemaal energielabel A en leveren efficiënte koeling tegen lage energiekosten. Ook zijn ze speciaal ontworpen voor o.a. kantoren, klaslokalen, winkels, slaapkamers en overige werkplekken. De esthetische vormgeving maken de Polar Wind Style en Polar Breeze Style tot een stijlvol ontwerp — ze zijn compact, makkelijk te verplaatsen en kunnen simpel worden aangesloten aan een geaard 230 V stopcontact.

 

De beide airco’s werken fluisterstil en zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening, waarmee de ruimtethermostaat kan worden bediend. Ook de luchtsnelheid kan in verschillende standen worden geregeld voor een tochtvrije werking. Een timer maakt de regeling compleet.

In de aanloop naar de zomer, naar wat naar verwachting wederom een lange, hete zomerse periode gaat worden, kijkt Andrews Sykes ernaar uit de markt per direct weer te kunnen bedienen met deze splinternieuwe modellen.

Deze twee “coole” airco’s zijn nu leverbaar en online te bestellen. Klik hier.

Wilt u liever eerst nog wat meer informatie of een globale capaciteitsberekening ontvangen, dan kunt u ons ook bellen op 0800 5200 200.