Home > Blog > Boilers > Warm water en verwarming voor militaire basis

Warm water en verwarming voor militaire basis

Het blijft voor ons altijd een eer onze mannen en vrouwen in de strijdkrachten te kunnen ondersteunen. Andrews Sykes Klimaatverhuur werd gecontacteerd voor het oplossen van een dringend probleem met de bestaande verwarmingsketel in een militaire kazerne. Er was plotseling geen verwarming en geen warm water meer in het verblijf van de soldaten. Een defecte ketel bleek de boosdoener en ons werd gevraagd voor een tijdelijke oplossing.

Bij Andrews Sykes Klimaatverhuur gaan we altijd voor de meest snelle aanpak. Na een kort telefoongesprek is een van onze adviseurs met spoed naar de locatie vertrokken om de situatie te bekijken. Een defecte ketel komen wij vaker tegen en onze adviseur had na de inspectie van het gebouw en de aanwezige leidingen al snel een actieplan klaar liggen.

Om voldoende warm water voor het sanitair en de verwarmingssystemen te leveren werd een mobiel ketelhuis geselecteerd met een capaciteit van 520 kW, welke op een geschikte plek buiten het gebouw werd geplaatst. Voor de brandstof werd gebruik gemaakt van dieselolie, zodat het systeem ook snel kon worden opgestart. Een aardgasaansluiting kost altijd meer tijd.

De eerste stap was de defecte ketel los te koppelen. Vervolgens werden er tijdelijke flensaansluitingen gemaakt waarop wij onze flexibele leidingen konden aansluiten. Dit is op de bovenstaande foto goed te zien.

Na het afvullen en opstarten van de gehuurde CV-ketel stroomde het warme water binnen enkele uren weer het gebouw door en hadden de manschappen weer de beschikking over warm water.

Wilt u ook meer informatie over het huren van een mobiele CV-ketel, bel ons op 0800 5200 200.

This article was posted in Boilers, Verwarming and tagged , , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.