Ketelhuizen Toebehoren

Andrews Sykes beschikt over het grootste mobiele ketelhuizen verhuur assortiment van Europa. Onze ketelhuizen zijn uniek in design vanwege de ingebouwde thermostaat. Deze brengt het water op perfecte temperatuur. Deze units zijn geschikt voor het leveren van warm water aan tal van toepassingen, van grote fabrieken tot en met huiselijk gebruik zoals douches. Tevens kan dit warme water voor meerdere processen tegelijk worden gebruikt.

De mobiele ketelhuizen van Andrews Sykes worden geleverd inclusief warmtewisselaars, circulatie pomp sets en variabele snelheid pomp sets. Op die manier kunnen deze units zelfstandig de benodigde hoeveelheid warm water leveren, voor tal van toepassingen. De boilers van Andrews Sykes zijn de meest energie efficiënte op de markt. Dankzij de tweetraps brander kunt u tot wel 50% van de brandstofkosten besparen ten opzichte van andere ketelhuizen die beschikbaar zijn op de verhuur markt.

Wanneer air handlers op de ketelhuizen van Andrews Sykes worden aangesloten, kunnen zij direct grote hoeveelheden verwarmde lucht verzorgen. Deze air handlers kunnen direct uit voorraad bij u worden geleverd, in het gehele land. Tevens bieden wij een snelle, vriendelijke en professionele 24/7/365 back-up service. Wij helpen u met het kiezen van de beste mobiele boiler voor uw toepassing.

Al meer dan 50 jaar is Andrews Sykes dé specialist op het gebied van de levering van comfort en proces verwarming apparatuur. Wij zijn er trots op dat wij u de beste verwarming oplossingen kunnen leveren in elk denkbare toepassing, waardoor alle problemen met en voor uw bedrijfsprocessen, medewerkers en klanten direct kunnen worden opgelost. Andrews Sykes kan altijd een oplossing op maat voor u verzorgen, waar en wanneer u deze ook nodig heeft.

Wij garanderen u dat uw aanvraag snel en professioneel wordt afgehandeld, waardoor u er van verzekerd bent dat u de best mogelijke mobiele boiler zult huren voor uw toepassing. Deze zal tevens zeer snel bij u worden geleverd en geïnstalleerd. Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in het verhuren van mobiele boilers huurt u bij ons precies de apparatuur die u nodig heeft.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200