U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Agrarische Toepassingen
 • Agrarische Expertise
 • Gewassen Droog Houden
 • Voedselopslag

Bij Andrews Sykes hebben jarenlange ervaring in het leveren van bouwdrogers en ontvochtigers voor agrarische toepassingen. Met name in de winterperiode is het belangrijk om snel te reageren op ongunstige weersomstandigheden - vooral als gewassen kwetsbaar zijn voor natte omstandigheden . We begrijpen het belang van het handhaven van de productiviteit tijdens periodes van zware regenval en het effect dat dit kan hebben op zowel opslagfaciliteiten als op de oogst.

Vochtproblemen kunnen ontstaan in opslagloodsen, schuren en soortgelijke gebouwen waar goederen binnen liggen opgeslagen ter bescherming. De opgeslagen goederen kunnen worden beschermd door ontvochtigers en andere droogapparatuur die de luchtvochtigheid op peil houden. Goed geconditioneerde opslagruimtes zorgen voor een veilige en efficiëntere manier om grote hoeveelheden goederen op de slaan tegen lage energiekosten.

Wij streven er naar om agrarische bedrijven volledig operationeel te houden gedurende de koudere, nattere maanden en wij kunnen er voor zorgdragen dat opslagruimtes warm genoeg en droog zijn. Niet alleen hebben we een breed scala aan ontvochtigers, maar indien u dit wenst kunnen wij ook dezelfde dag nog leveren. Met concurrerende huur prijzen afgestemd op uw specifieke wensen, kunt u op ons vertrouwen voor het oplossen van al uw droogproblemen, zonder dat dit invloed heeft op uw productie.

Voor verwarmingsproducten verwijzen wij u naar onze verwarmingspagina voor landbouw.

Het drooghouden van geoogste gewassen is van zeer groot belang, om bederf te voorkomen en productiekosten te verlagen. Wortels en suikerbieten zijn de belangrijkste voorbeelden van producten die rechtstreeks worden opgeslagen in vochtige omstandigheden. Dit is waarom luchtontvochtigers zoveel gebruikt worden in de landbouwsector. Om voorraden voedsel effectief te bewaren is het essentieel dat het wordt opgeslagen in een koele en droge omgeving. Dit garandeert een zo lang mogelijke houdbaarheid.

Onze droogapparatuur is ideaal voor het maximaliseren van de productiviteit van landbouwbedrijven door het op een juiste manier conditioneren van de opslagruimtes . Te veel vocht in de atmosfeer kan bederfelijke gewassen ruïneren en leidt tot de ontwikkeling van schadelijke bacteriën waardoor de voorraad onverkoopbaar wordt. We begrijpen de gevolgen van een beschadigde voorraad en daarom streven we naar betrouwbare, energiezuinige ontvochtiging verhuur units.

Ongunstige veranderingen in het weer bepalen onmiddellijk de behoefte aan effectieve droogsystemen, zeker bij kans op verlies van de voorraad wat weer een negatief effect op uw kosten heeft. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van klimaatapparatuur voor onder andere de agrarische industrie, wat betekent dat u altijd op ons rekenen om u te voorzien van een adequate oplossing . Voor opslag bij lage temperatuur kijk dan op onze lage temperaturen chiller pagina.

Bij Andrews Sykes begrijpen we de delicate aard van het werken met voedingsmiddelen waarbij fabrikanten en leveranciers constant barrières en uitdagingen moeten overwinnen. Vocht condensatie op producten is een veelvoorkomend probleem dat de groei van bacteriën en schimmels bevordert . De enige manier om dit probleem te bestrijden is met behulp van ontvochtigers , en derhalve het vochtgehalte in de lucht verminderen . Een goed geconditioneerde ruimte is bevorderlijk voor de kwaliteit van het opgeslagen voedsel.

Wanneer het niet lukt om voedsel in een droge omgeving te bewaren zal dit direct leiden tot financiële verliezen als het bedorven of oneetbaar wordt . Daarom is het uiterst belangrijk dat boeren en tuinders passende maatregelen nemen om het risico op vocht en kou op de voorraad te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke ontvochtigers voor uw branche, die er voor zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft.

Ons uitgebreide assortiment van drogers en luchtontvochtigers garandeert directe levering van apparatuur , ongeacht uw locatie. Zowel voor huren voor de korte termijn als voor lange termijn, kan Andrews Sykes snel en efficiënt tegemoet komen aan al uw wensen . Wij kunnen zowel koeling, verwarming als ontvochtiging leveren, ongeacht de grootte van de toepassing.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo