Agrarische Toepassingen

Bij Andrews Sykes begrijpen wij het belang van het vochtvrij houden van bedrijfsgebouwen en magazijnen. Wij zijn de experts in het leveren van mobiele en tijdelijke ontvochting van agrarische toepassingen. Met ons uitgebreide assortiment hoge capaciteit ontvochtigers en drogers voor uiteenlopende doeleinden kunt u altijd op ons rekenen. Wij bieden een effectieve oplossing voor de korte of lange termijn verhuur.

Agrarische Expertise

Agrarische Expertise

Bij Andrews Sykes hebben wij jarenlange ervaring in het leveren van bouwdrogers en ontvochtigers voor agrarische toepassingen. Met name in de winterperiode is het belangrijk om snel te reageren op ongunstige weersomstandigheden - vooral als gewassen kwetsbaar zijn voor natte omstandigheden. We begrijpen het belang van het handhaven van de productiviteit tijdens periodes van zware regenval en het effect dat dit kan hebben op zowel opslagfaciliteiten als ook op de oogst.

Vochtproblemen kunnen ontstaan in opslagloodsen, schuren en soortgelijke gebouwen waar goederen binnen liggen opgeslagen ter bescherming. De opgeslagen goederen kunnen worden beschermd door ontvochtigers en andere droogapparatuur die de luchtvochtigheid op peil houden. Goed geconditioneerde opslagruimtes zorgen voor een veilige en efficiëntere manier om grote hoeveelheden goederen op de slaan tegen lage energiekosten.

Wij streven er naar om agrarische bedrijven volledig operationeel te houden gedurende de koudere, nattere maanden en wij kunnen er voor zorgdragen dat opslagruimtes warm genoeg en droog zijn. Niet alleen hebben we een breed scala aan ontvochtigers, maar indien u dit wenst kunnen wij ook dezelfde dag nog leveren. Met concurrerende huur prijzen afgestemd op uw specifieke wensen, kunt u op ons vertrouwen voor het oplossen van al uw droogproblemen, zonder dat dit invloed heeft op uw productie.

Voor verwarmingsproducten verwijzen wij u naar onze verwarmingspagina voor landbouw.

Gewassen Droog Houden

Gewassen Droog Houden

Het drooghouden van geoogste gewassen is van zeer groot belang, om bederf te voorkomen en productiekosten te verlagen. Wortels en suikerbieten zijn de belangrijkste voorbeelden van producten die rechtstreeks worden opgeslagen in vochtige omstandigheden. Dit is waarom luchtontvochtigers zoveel gebruikt worden in de landbouwsector. Om voorraden voedsel effectief te bewaren is het essentieel dat het wordt opgeslagen in een koele en droge omgeving. Dit garandeert een zo lang mogelijke houdbaarheid.

Onze droogapparatuur is ideaal voor het maximaliseren van de productiviteit van landbouwbedrijven door het op een juiste manier conditioneren van de opslagruimtes. Te veel vocht in de atmosfeer kan bederfelijke gewassen ruïneren en leidt tot de ontwikkeling van schadelijke bacteriën waardoor de voorraad onverkoopbaar wordt. We begrijpen de gevolgen van een beschadigde voorraad en daarom streven we naar betrouwbare, energiezuinige ontvochtiging verhuur units.

Ongunstige veranderingen in het weer bepalen onmiddellijk de behoefte aan effectieve droogsystemen, zeker bij kans op verlies van de voorraad wat weer een negatief effect op uw kosten heeft. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van klimaatapparatuur voor onder andere de agrarische industrie, wat betekent dat u altijd op ons rekenen om u te voorzien van een adequate oplossing. Voor opslag bij lage temperatuur kijk dan op onze lage temperaturen chiller pagina.

Voedselopslag

Voedselopslag

Bij Andrews Sykes begrijpen we de delicate aard van het werken met voedingsmiddelen waarbij fabrikanten en leveranciers constant barrières en uitdagingen moeten overwinnen. Vocht condensatie op producten is een veelvoorkomend probleem dat de groei van bacteriën en schimmels bevordert. De enige manier om dit probleem te bestrijden is met behulp van ontvochtigers, en derhalve het vochtgehalte in de lucht verminderen. Een goed geconditioneerde ruimte is bevorderlijk voor de kwaliteit van het opgeslagen voedsel.

Wanneer het niet lukt om voedsel in een droge omgeving te bewaren zal dit direct leiden tot financiële verliezen als het bedorven of oneetbaar wordt. Daarom is het uiterst belangrijk dat boeren en tuinders passende maatregelen nemen om het risico op vocht en kou op de voorraad te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke ontvochtigers voor uw branche, die er voor zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft.

Ons uitgebreide assortiment van drogers en luchtontvochtigers garandeert directe levering van apparatuur, ongeacht uw locatie. Zowel voor huren voor de korte termijn als voor lange termijn, kan Andrews Sykes snel en efficiënt tegemoet komen aan al uw wensen. Wij kunnen zowel koeling, verwarming als ontvochtiging leveren, ongeacht de grootte van de toepassing.

Case Studies

Bloemist benodigd ontvochtiging

Bloemist benodigd ontvochtiging

Bij Andrews Sykes hebben we meer dan vijftig jaar ervaring in het voorzien van een breed scala aan luchtontvochtiging- en drogingapparatuur voor allerlei verschillende industrieën. Recentelijk zijn we steeds meer betrokken bij o.a. landbouwprojecten 509 – Bloemist benodigd ontvochtiging ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200