Kleine bouwplaatsen tot en met de grootste bouwprojecten. Bij Andrews Sykes Klimaatverhuur is een bouwdroger huren voor elke fase van het bouwproces mogelijk. Door onze ervaring die al ruim 50 jaar doorloopt, zijn wij gespecialiseerd in het verduurzamen van het bouwproces, ondersteunt door onze (stekkerklare) assortiment bouwdrogers, ontvochtigers, heaters en adsorptiedrogers.

De juiste apparatuur huren voor alle bouwfases

De juiste apparatuur huren voor alle bouwfases

Bouwprojecten ervaren gedurende het project veel verschillende fases van luchtvochtigheid. Deze kunnen worden veroorzaakt door ‘natte’ werkzaamheden en/of extreme weersomstandigheden. Ongeacht de oorzaak kan een te hoge luchtvochtigheid in de ruwbouw fase leiden tot grote problemen zoals vertraging in de afwerking, omdat wanden en vloeren nog te vochtig zijn.

Breng tijdig de relatieve luchtvochtigheid op peil om waterschade te voorkomen en het behalen van deadlines geen enkel probleem meer hoeft te zijn. Lees hier wat u zelf nog meer kunt doen om waterschade te voorkomen.

Het is noodzakelijk voor de afbouwfase dat betonnen vloeren en gipsen wanden droog zijn voordat de afwerklaag kan worden aangebracht, omdat dit anders tot schade zal lijden. Kostbare houten of kunststof vloeren moeten worden gelegd op een droge onderlaag. Als de relatieve luchtvochtigheid te hoog is kan dit maanden duren. Het gebruik van ontvochtigers zal het proces versnellen zonder dat er risico is op scheuren of andere schade aan de constructie.

Op veel bouwplaatsen worden verwarmingsunits gebruikt om het hele gebouw te drogen. Door de hoge energiekosten is dit vaak niet de beste oplossing. Het inzetten van warme lucht zorgt ervoor dat slechts het oppervlak van wanden en vloeren droogt, wat vaak zal leiden tot scheurvorming. Met behulp van bouwdrogers zal het natuurlijke droogproces versneld worden op een gecontroleerde manier, wat zorgt voor een grote besparing op de brandstofkosten.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Eén van onze gespecialiseerde adviseurs zal op uw bouwplaats de vochtigheid en temperatuur meten, waarna hij een met een ontvochtigingsadvies komt om op de best mogelijke manier uw doel te bereiken. Adsorptiedroger huren? Lees hier de meest gestelde vragen.

Gedetailleerde risicoanalyses en adviezen worden besproken om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor uw probleem. Binnen enkele uren na opdracht wordt de apparatuur op locatie geleverd en geïnstalleerd. Tevens garanderen wij dag en nacht een snelle responstijd bij eventuele problemen.

Bij Andrews Sykes Klimaatverhuur weten wij dat alle bouwplaatsen verschillend zijn en dus individueel bekeken moeten worden voor het kiezen van de benodigde apparatuur. Ons brede assortiment luchtontvochtigers, olieheaters en ventilatoren zorgen ervoor dat wij te allen tijde paraat staan met de juiste apparatuur, ongeacht de locatie.

Drogen van een gebouw. Wat heb ik nodig?

Drogen van een gebouw. Wat heb ik nodig?

In de afgelopen jaren ligt er steeds meer druk op bouwmaatschappijen om projecten zo snel mogelijk op te leveren. De eigenaars kunnen hun pand dan al eerder gaan verhuren, waardoor de investering eerder terug verdiend wordt. De inzet van mobiele bouwdrogers kan hierbij helpen om de droogtijd te verkorten, waardoor de afwerklaag eerder kan worden aangebracht. Dit helpt kostbare vertragingen en boetes te voorkomen.

Het verschil tussen een adsorptiedroger en een condensatiedroger. Welke heb ik nodig?

Wij zijn experts in het leveren van tijdelijke bouwdroger verhuur. Wij kunnen u adviseren over hoe u het vochtprobleem het beste aan kunt pakken. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u de juiste apparatuur te selecteren en kunnen u adviseren hoeveel vocht er moet worden verwijderd.

Wij streven er naar om het droogproces te versnellen, waar de focus ligt op het bewaken van de droging van beton en gips, om scheuren en vervormingen tegen te gaan.

Hiervoor hebben wij twee types droger: De adsorptiedroger en de condensatiedroger. Leer hier meer over de werking.

Wij hebben een groot assortiment bouwdrogers beschikbaar voor de verhuur en hebben dankzij onze 4 Nederlandse vestigingen een snelle landelijke dekking. U kunt op ons rekenen om uw bouwproject te voorzien van alle benodigde apparatuur. Wij bieden een 24/7 back-up service aan onze klanten tijdens de gehele huur periode – bij eventuele problemen zijn wij snel ter plaatse met een oplossing.

Gevoelige bouwmaterialen, een kortere droogtijd

Gevoelige bouwmaterialen, een kortere droogtijd

Het opslaan van bouwmaterialen op het bouwterrein met behoud van kwaliteit kan lastig zijn, vooral in tijden van koude en natte weersomstandigheden. Hout en houtproducten zijn kwetsbaar voor schade indien ze voor langere tijd achtergelaten worden in een vochtige omgeving. Dit geldt ook voor metalen onderdelen die snel gaan roesten als ze blootgesteld worden aan een vochtige omgeving. Ons grote assortiment mobiele bouwdrogers kan u helpen om een droge omgeving te garanderen voor uw opgeslagen materialen.

Dezelfde dag nog geleverd, binnen 4 uur op locatie vanaf dichtstbijzijnde depot.

Hoge luchtvochtigheid gedurende de winter en koudere periodes kunnen door het ontstaan van roest en condens schadelijk zijn voor de bouw, waardoor werkzaamheden geen doorgang kunnen vinden. Tijdelijk ontvochtiging huren kan er voor zorgen dat de productiviteit gehandhaafd of zelfs verbeterd wordt, doordat de droogtijd korter wordt, goede omgevingsfactoren worden behouden en het voorkomt verwering en roest.

Wij streven er naar om onze klanten te voorzien van de juiste mobiele bouwdrogers, een snelle levering en dit alles met een minimale verstoring van de werkzaamheden op locatie.

Ontvochtiging huren? Wij garanderen dezelfde dag levering binnen 4 uur en installatie indien gewenst. Bel 0800 5 200 200 voor meer informatie over onze voorwaarden, of vul een aanvraagformulier in. Eén van onze adviseurs zal in dat geval contact met u opnemen.

Case Studies

Aannemer heeft dringend behoefte aan Ontvochtiging

Aannemer heeft dringend behoefte aan Ontvochtiging

Met meer dan vijftig jaar ervaring in de bouwsector, beschikken de technici van Andrews Ontvochtiging over de nodige expertise om zelfs de meest uitdagende projecten aan te kunnen. We zijn er trots op dat we klanten oplossingen op maat kunnen bieden 513 – Aannemer heeft dringend behoefte aan ontvochtiging ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200