U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Documenten Opslag
 • Documenten Opslag
 • Juridische documenten
 • Historische gegevens

Met ons zeer uitgebreide assortiment bouwdrogers, beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop, vindt u in ons een betrouwbare partner voor het beheersen van de luchtvochtigheid in uw gebouw, winkel, opslagruimte en archief. Wij zijn, mede door ons snelle handelen, experts in het voorkomen of beperken van schade ten gevolge van een te hoge luchtvochtigheid. Onze adviseurs geven u advies betreffende welke apparatuur het meest geschikt is en proberen daarbij een kostenbesparende oplossing te bedenken.

Wij onderscheiden ons van de meeste van onze concurrenten door een 24/7 service. Verder garanderen wij levering op dezelfde dag zodat waardevolle documenten nooit lange tijd onbeschermd blijven. Onze adviseurs bepalen welke drogers het beste ingezet kunnen worden met inachtneming van uw specifieke wensen en de grootte van de ruimte. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend op locatie voor een opname.

Het archiveren van juridische documenten is een essentieel maar vaak gecompliceerd proces. Met een steeds groeiend archief ontstaat de behoefte aan meer ruimte. Om al deze dossiers te behouden is het essentieel dat deze droog en veilig worden gearchiveerd. Wij hebben reeds meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare ontvochtigers. Prioriteit hierbij is het behoud van uw dossiers in een gezond klimaat. Wij begrijpen namelijk hoe groot de gevolgen kunnen zijn bij schade of verlies van uw documenten.

Dossiers die blootgesteld worden aan een vochtige omgeving raken op termijn waarschijnlijk beschimmeld en kunnen daarna zelfs als verloren beschouwd worden. In gevallen waarbij behoud van dossiers noodzakelijk is voor inzage op een later tijdstip zorgt vocht dus voor problemen. Het huren van onze droogapparatuur beschermt u tegen aantasting van uw kostbare archief door vocht.

Wij hebben een zeer uiteenlopend assortiment drogers en met vestigingen door geheel Nederland kunnen wij altijd binnen vier uur drogers bij u leveren en installeren. Door deze snelle levering voorkomen wij het risico van vocht en uiteindelijk wordt het vochtgehalte weer hersteld naar de gewenste conditie.

Net als met juridische documenten vereisen historische gegevens ook bescherming tegen een vochtige omgeving vanwege het feit dat vocht invloed kan hebben op papier. Deze historische gegevens kunnen bestaan uit zakelijke transacties, inkomsten of zelfs aandelenkoersen informatie. Deze gegevens moeten koel en droog gearchiveerd worden. Deze gegevens moeten, ondanks dat het gevoelige en vertrouwelijke gegevens betreft, gemakkelijk toegankelijk zijn voor onder andere accountants.

Opslagruimtes of archiefruimtes kunnen vatbaar zijn voor een hoge luchtvochtigheid vanwege een slechte luchtcirculatie binnen de ruimte of het gebouw. Door onze ontvochtigers in te huren wordt u beschermd tegen vochtige omstandigheden en vermindert u de kans op schade door vocht. We weten dat vocht in een kort tijdsbestek een grote invloed kan hebben en daarom zorgen wij er altijd voor dat we snel ter plaatse zijn om de schade te beperken en voorkomen.

Ons doel is om kostbare en onherstelbare schade aan historische documenten in de toekomst te voorkomen. Dit kan gerealiseerd worden door maatregelen te nemen zodat er geen overtollig vocht in uw pand kan komen. Of u nu graag een keer informatie ontvangt over onze producten en diensten of u wil graag een offerte ontvangen voor een project, u kunt ons 24/7 bellen op 0800 5200 200. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring waardoor zij voor u de voordeligste en beste apparatuur kunnen selecteren voor uw specifieke probleem.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo