Fabrieken en Industrie

Andrews Sykes heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ondersteunen van fabrieken en bij industriële processen op het gebied van ontvochtiging. Mede door onze ruime ervaring zijn wij in staat alle mogelijke ontvochtiging problemen het hoofd te bieden. Andrews Sykes is één van de grootste leveranciers in Nederland op het gebied van de verhuur van bouwdrogers. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor snelle levering van alle benodigde apparatuur zodat uw organisatie volledig operationeel blijft.

Fabrieken

Fabrieken

Met een grote kennis van de industriële markt helpen wij u de meest geschikte droger te selecteren voor uw probleem. Als Nederlands toonaangevende specialist in verhuur van klimaatapparatuur bieden wij u gratis deskundig advies op locatie. Hierdoor heeft u onmiddellijk een oplossing voor uw specifieke probleem.

We zijn er trots op dat we onze klanten een uitstekende service en een zeer uitgebreid aanbod van droogapparatuur kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Door onze betrouwbare 24/7 service zijn we altijd snel ter plaatse voor het oplossen van uw ontvochtigingsproblemen. Hierdoor kan het droogproces meteen beginnen en wordt verdere schade beperkt. Onze uitgebreide huurvloot bestaat uit mobiele bouwdrogers, adsorptiedrogers en condensatiedrogers. De condensatiedrogers zijn uitermate geschikt voor specifieke toepassingen waar gewerkt wordt bij extreem lage temperaturen en/of lage dauwpunten noodzakelijk zijn.

Of u nu bouwdrogers nodig heeft als gevolg van waterschade of alleen om het risico op vochtige omstandigheden te voorkomen; wij hebben altijd de juiste apparatuur in huis, die vrijwel direct resultaten boeken.

Metalen Componenten

Metalen Componenten

IJzerhoudende materialen en staal worden veel gebruikt in het vervaardigen van diverse producten, van kleine onderdelen tot motorvoertuigen. Echter kunnen er zich ernstige problemen voordoen wanneer de luchtvochtigheid stijgt en roest optreedt. Dit is de reden dat industriële bedrijven actie moeten ondernemen om dit voor te blijven.

Een combinatie van vocht en zuurstof zijn de belangrijkste factoren voor het ontstaan van corrosie. Het beheersen van de luchtvochtigheid is dus erg belangrijk wanneer er met metalen wordt gewerkt of wanneer ze opgeslagen worden. Er is tevens een directe relatie tussen de hoeveelheid vocht in de lucht en de snelheid van roesten. Dit benadrukt het belang van goede droogapparatuur op een locatie.

Ons assortiment bouwdrogers is mede ontworpen om vochtproblemen op te lossen bij fabrieken. Wij hebben voor elk vochtprobleem een oplossing. Om die reden huren onze bestaande klanten met grote regelmaat onze droogapparatuur in. Van een enkele machine tot grotere installaties met meerdere units, wij ontwerpen een systeem dat perfect aansluit op uw probleem en wensen.

Wij streven ernaar om onze klanten de meest effectieve oplossing te bieden waarbij er zeker ook rekening gehouden wordt met zo laag mogelijke kosten, ongeacht de aard van het specifieke probleem. Wij leveren en installeren ontvochtigers en zorgen daarbij dat er niet of nauwelijks aanpassingen gemaakt moeten worden aan de bestaande inrichting zodat uw organisatie op een normale manier door kan functioneren. Hierdoor blijft uw bedrijfsrendement gehandhaafd en komen uw deadlines niet in gevaar.

Gevoelige Materialen

Gevoelige Materialen

Bij Andrews Sykes begrijpen we dat het van groot belang is dat productieprocessen continue en zonder onderbrekingen door kunnen gaan. Betrouwbare ontvochtigers zijn hierbij noodzakelijk. Of er nu gewerkt wordt met elektronische apparaten, corrosieve metalen of gevoelige materialen, het is vaak van groot belang om de operationele condities vochtvrij te houden. Wanneer men faalt in dit proces kan dat betekenen dat producten worden beschadigd door roest en bij voedsel kan dit bederf betekenen. Daarom is het van groot belang om snel te handelen en vochtigheid te vermijden door het inzetten van drogers. Dit betekent behoud van uw voorraad, machines en elektronische goederen.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het leveren van oplossingen voor ontvochtiging problemen bij onder meer fabrieken die metalen, poeders, thee, koffie, suiker, elektrische onderdelen, papier, karton en ontbijtgranen produceren. Onze adviseurs hebben ruime ervaring bij fabrieken, in de voedingsindustrie, brouwerijen, raffinaderijen en bakkerijen die vaak met ontvochtigings- en/of condensatieproblemen te maken hebben.

Hoge luchtvochtigheid verergert de groei van microscopische kleine organismen die schadelijk kunnen zijn voor mensen en producten. Door snel handelen om het overtollige vocht uit de lucht te verwijderen zal de impact van deze mijten teniet worden gedaan. Onze krachtige bouwdrogers hebben een droogcapaciteit van wel 75 liter per uur.

Ons uitgebreid assortiment van ontvochtigingsapparatuur biedt gegarandeerd een oplossing voor elk drogings probleem in uw fabriek, ongeacht de locatie of grootte. Of u nu drogers nodig heeft voor één week of voor enkele maanden, Andrews Sykes biedt u altijd een geschikte oplossing, waarbij ook rekening gehouden wordt om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Bel ons op 0800 5 200 200 voor een goed advies of vul een aanvraagformulier in waarna er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen wordt door één van onze adviseurs.

Case studies

Andrews Sykes herstelt luchtvochtigheidsniveau bij fabriek waspoederfabrikant

Andrews Sykes herstelt luchtvochtigheidsniveau bij fabriek waspoederfabrikant

Een grote waspoederfabrikant kwam recentelijk in de problemen doordat hoge vochtigheidsniveaus ervoor zorgden dat het waspoeder tijdens de productie aankoekte. Andrews Sykes zorgde voor een tijdelijke oplossing voor vochtbeheersing, waardoor perfecte omgevingscondities werden gegarandeerd, terwijl het proces ongestoord kon worden voortgezet. Het productiebedrijf benaderde ons over het bieden van een oplossing, als gevolg van het ...

Casestudy Downloaden
Ontvochtiger voor productielijn snoepfabrikant

Ontvochtiger voor productielijn snoepfabrikant

De productieomstandigheden in een fabriek moeten te allen tijde zorgvuldig worden bewaakt om ervoor te zorgen dat het eindprod­uct verkoopwaardig en van de verwachte kwaliteit is. Wanneer dit tekortschiet, kan dit grote gevolgen hebben op uw reputatie en on­dernernerschap. Dus het is essentieel om een efficient klimaatbe­heersingssysteem te hebben dat continu op locatie werkt. Bij ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200