U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Fabrieken en Industrie
 • Fabrieken
 • Metalen Componenten
 • Gevoelige Materialen

Met een grote kennis van de industriële markt helpen wij u de meest geschikte droger te selecteren voor uw probleem. Als Nederlands toonaangevende specialist in verhuur van klimaatapparatuur bieden wij u gratis deskundig advies op locatie. Hierdoor heeft u onmiddellijk een oplossing voor uw specifieke probleem.

We zijn er trots op dat we onze klanten een uitstekende service en een zeer uitgebreid aanbod van droogapparatuur kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Door onze betrouwbare 24/7 service zijn we altijd snel ter plaatse voor het oplossen van uw ontvochtigingsproblemen. Hierdoor kan het droogproces meteen beginnen en wordt verdere schade beperkt. Onze uitgebreide huurvloot bestaat uit mobiele bouwdrogers, adsorptiedrogers en condensatiedrogers. De condensatiedrogers zijn uitermate geschikt voor specifieke toepassingen waar gewerkt wordt bij extreem lage temperaturen en/of lage dauwpunten noodzakelijk zijn.

Of u nu bouwdrogers nodig heeft als gevolg van waterschade of alleen om het risico op vochtige omstandigheden te voorkomen; wij hebben altijd de juiste apparatuur in huis, die vrijwel direct resultaten boeken.

IJzerhoudende materialen en staal worden veel gebruikt in het vervaardigen van diverse producten, van kleine onderdelen tot motorvoertuigen. Echter kunnen er zich ernstige problemen voordoen wanneer de luchtvochtigheid stijgt en roest optreedt. Dit is de reden dat industriële bedrijven actie moeten ondernemen om dit voor te blijven.

Een combinatie van vocht en zuurstof zijn de belangrijkste factoren voor het ontstaan van corrosie. Het beheersen van de luchtvochtigheid is dus erg belangrijk wanneer er met metalen wordt gewerkt of wanneer ze opgeslagen worden. Er is tevens een directe relatie tussen de hoeveelheid vocht in de lucht en de snelheid van roesten. Dit benadrukt het belang van goede droogapparatuur op een locatie.

Ons assortiment bouwdrogers is mede ontworpen om vochtproblemen op te lossen bij fabrieken. Wij hebben voor elk vochtprobleem een oplossing. Om die reden huren onze bestaande klanten met grote regelmaat onze droogapparatuur in. Van een enkele machine tot grotere installaties met meerdere units, wij ontwerpen een systeem dat perfect aansluit op uw probleem en wensen.

Wij streven ernaar om onze klanten de meest effectieve oplossing te bieden waarbij er zeker ook rekening gehouden wordt met zo laag mogelijke kosten, ongeacht de aard van het specifieke probleem. Wij leveren en installeren ontvochtigers en zorgen daarbij dat er niet of nauwelijks aanpassingen gemaakt moeten worden aan de bestaande inrichting zodat uw organisatie op een normale manier door kan functioneren. Hierdoor blijft uw bedrijfsrendement gehandhaafd en komen uw deadlines niet in gevaar.

Bij Andrews Sykes begrijpen we dat het van groot belang is dat productieprocessen continue en zonder onderbrekingen door kunnen gaan. Betrouwbare ontvochtigers zijn hierbij noodzakelijk. Of er nu gewerkt wordt met elektronische apparaten, corrosieve metalen of gevoelige materialen, het is vaak van groot belang om de operationele condities vochtvrij te houden. Wanneer men faalt in dit proces kan dat betekenen dat producten worden beschadigd door roest en bij voedsel kan dit bederf betekenen. Daarom is het van groot belang om snel te handelen en vochtigheid te vermijden door het inzetten van drogers. Dit betekent behoud van uw voorraad, machines en elektronische goederen.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het leveren van oplossing voor ontvochtiging problemen bij onder meer fabrieken die metalen, poeders, thee, koffie, suiker, elektrische onderdelen, papier, karton en ontbijtgranen produceren. Onze adviseurs hebben ruime ervaring bij fabrieken, in de voedingsindustrie, brouwerijen, raffinaderijen en bakkerijen die vaak met ontvochtigings- en/of condensatieproblemen te maken hebben.

Hoge luchtvochtigheid verergert de groei van microscopische kleine organismen die schadelijk kunnen zijn voor mensen en producten. Door snel handelen om het overtollige vocht uit de lucht te verwijderen zal de impact van deze mijten teniet worden gedaan. Onze krachtige bouwdrogers hebben een droogcapaciteit van wel 75 liter per uur.

Ons uitgebreid assortiment van ontvochtigingsapparatuur biedt gegarandeerd een oplossing voor elk drogings probleem in uw fabriek, ongeacht de locatie of grootte. Of u nu drogers nodig heeft voor één week of voor enkele maanden, Andrews Sykes biedt u altijd een geschikte oplossing, waarbij ook rekening gehouden wordt om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Bel ons op 0800 5 200 200 voor een goed advies of vul een aanvraagformulier in waarna er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen wordt door één van onze adviseurs.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo