Farmaceutische Industrie

Andrews Sykes weet welke gevolgen de aanwezigheid van vocht kunnen hebben in de farmaceutische industrie. Het is van groot belang om de luchtvochtigheid onder controle te hebben. Een slechte luchtvochtigheid kan ernstige gevolgen hebben voor uw productieproces en uw producten en daarmee tot financiële schade leiden. Ons gespecialiseerd assortiment drogers gecombineerd met onze jarenlange ervaring binnen de farmaceutische industrie maken ons de perfecte partner om de luchtvochtigheid op peil te houden in uw pand.

Farmaceutische

Farmaceutische

Met onze uitgebreide assortiment drogers garanderen wij levering binnen 4 uur nadat u contact met ons opgenomen heeft. Onze depots zijn verspreid door het gehele land, waardoor wij in staat zijn bovenstaande belofte na te komen, het hele jaar door en ongeacht de locatie en tijd. Wij handelen snel om eventuele schade ten gevolge van te hoge luchtvochtigheid meteen aan te pakken te voorkomen. Voor een betrouwbare partner in droogapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u met het onder controle houden van de luchtvochtigheid binnen uw bedrijf waardoor schade door vocht voorkomen wordt op uw activiteiten en voorraad. Onze gespecialiseerde buitendienstadviseurs komen gratis en geheel vrijblijvend op locatie om advies uit te brengen. Zij adviseren de meeste geschikte oplossing voor uw probleem zodat de productiviteit binnen uw organisatie optimaal blijft.

Tijdens het huurproces bieden wij 24/7 service. Dit is iets waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van de meeste van onze concurrenten. Als één van de grootste leveranciers van bouwdrogers en andere ontvochtigers van Nederland, kunt u bij ons terecht voor alle toepassingen op het gebied van droging ongeacht de grootte van het project. Wanneer de huur periode is beëindigd halen wij de apparatuur weer op en kan uw organisatie en/of productieproces gewoon door functioneren.

Opslagcondities

Opslagcondities

Farmaceutische producten zijn erg gevoelig van aard waardoor een opslagruimte met de juiste condities van essentieel belang is. Medicijnen, capsules en poeders zijn erg gevoelig voor vocht en ze verliezen vaak hun werking als ze vocht absorberen. Aangezien bijna alle producten in deze sector een medisch doel hebben is het belang om deze te beschermen uitzonderlijk groot.

De veiligste en meest effectieve methode voor het beheren van voorraden is door de omgevingsfactoren te beheersen waarin ze worden opgeslagen. Andrews Sykes heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare adsorptiedrogers en condensatiedrogers. Prioriteit hierbij is het behoud van uw voorraad in een gezond klimaat. Wij begrijpen namelijk hoe groot de gevolgen kunnen zijn bij schade of verlies van uw voorraden.

Met een brede selectie in de diverse types drogers garanderen wij een passende oplossing voor uw specifieke probleem. Onze apparatuur is geschikt voor het produceren van een zeer lage relatieve luchtvochtigheid, zonder buitensporige energiekosten.

Produceren van tabletten

Produceren van tabletten

De meeste farmaceutische systemen vereisen een relatieve luchtvochtigheid van tussen de 20% en 35%, bij temperaturen tussen 21°C en 24°C. Het produceren van medicijnen is optimaal onder deze omstandigheden, waardoor er ook meer geproduceerd kan worden. Daarnaast wordt door deze condities de vorming van bacteriën langs de productielijn sterk verminderd, mits deze koele droge omgeving wordt gehandhaafd.

Door het gebruik van adsorptiemiddel (adsorptiedrogers) in uw productieproces kunt u overtollig vocht verwijderen zonder onderbrekingen in het proces. Onze drogers voorkomen ook dampen die de houdbaarheid en kwaliteit kunnen beïnvloeden van pillen, poeders en medicijnen. Evenals de productiviteit zullen ook de hygiënische omstandigheden aanzienlijk verbeteren wanneer de luchtvochtigheid op peil is.

Wij bieden onze klanten de eenvoudigste, meest nauwkeurige methode voor het handhaven van de gewenste luchtvochtigheid zodat de productie niet verstoord wordt. Heeft u betrouwbare en veilige ontvochtigingsapparatuur nodig op locatie, bel ons dan direct op 0800 5200 200. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring waardoor zij voor u de voordeligste en beste apparatuur kunnen selecteren voor uw specifieke probleem.

Case Studies

Andrews ondersteunt biomedisch onderzoeksinstituut met drogingsapparatuur

Andrews ondersteunt biomedisch onderzoeksinstituut met drogingsapparatuur

Toen een beroemde onderzoeksinstelling ontvochtigingsapparatuur nodig had om condensatie in hun fabrieksruimte tegen te gaan, stond Andrews Ontvochtiging klaar om te helpen. Het bedrijf in kwestie is een biomedisch onderzoeksinstituut dat zich toewijdt aan het begrijpen van de fundamentele biologie die ten grondslag ligt aan gezondheid en ziekte. De technische ruimte van het instituut kreeg ...

Casestudy Downloaden
Ontvochtiging project bij farmaceutisch bedrijf

Ontvochtiging project bij farmaceutisch bedrijf

Bij Andrews begrijpen we dat de farmaceutische sector sterk kan worden beinvloed door de aanwezigheid van vocht en condensatie in de werk- en productieomgeving. Daarom is ons allesomvattende pro­ductassortiment ontworpen om u te beschermen tegen overstrom­ingsschade, te hoge luchtvochtigheid, schimmelvorming en andere bijwerkingen. Als een van de grootste leveranciers van gespeciali­seerde verhuurapparatuur van Nederland, garanderen ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200