U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Farmaceutische Industrie
 • Farmaceutische
 • Opslagcondities
 • Produceren van tabletten

Met onze uitgebreide assortiment drogers garanderen wij levering binnen 4 uur nadat u contact met ons opgenomen heeft. Onze depots zijn verspreid door het gehele land, waardoor wij in staat zijn bovenstaande belofte na te komen, het hele jaar door en ongeacht de locatie en tijd. Wij handelen snel om eventuele schade ten gevolge van te hoge luchtvochtigheid meteen aan te pakken te voorkomen. Voor een betrouwbare partner in droogapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u met het onder controle houden van de luchtvochtigheid binnen uw bedrijf waardoor schade door vocht voorkomen wordt op uw activiteiten en voorraad. Onze gespecialiseerde buitendienstadviseurs komen gratis en geheel vrijblijvend op locatie om advies uit te brengen. Zij adviseren de meeste geschikte oplossing voor uw probleem zodat de productiviteit binnen uw organisatie optimaal blijft.

Tijdens het huurproces bieden wij 24/7 service. Dit is iets waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van de meeste van onze concurrenten. Als één van de grootste leveranciers van bouwdrogers en andere ontvochtigers van Nederland, kunt u bij ons terecht voor alle toepassingen op het gebied van droging ongeacht de grootte van het project. Wanneer de huur periode is beëindigd halen wij de apparatuur weer op en kan uw organisatie en/of productieproces gewoon door functioneren.

Farmaceutische producten zijn erg gevoelig van aard waardoor een opslagruimte met de juiste condities van essentieel belang is. Medicijnen, capsules en poeders zijn erg gevoelig voor vocht en ze verliezen vaak hun werking als ze vocht absorberen. Aangezien bijna alle producten in deze sector een medisch doel hebben is het belang om deze te beschermen uitzonderlijk groot.

De veiligste en meest effectieve methode voor het beheren van voorraden is door de omgevingsfactoren te beheersen waarin ze worden opgeslagen. Andrews Sykes heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare adsorptiedrogers en condensatiedrogers. Prioriteit hierbij is het behoud van uw voorraad in een gezond klimaat. Wij begrijpen namelijk hoe groot de gevolgen kunnen zijn bij schade of verlies van uw voorraden.

Met een brede selectie in de diverse types drogers garanderen wij een passende oplossing voor uw specifieke probleem. Onze apparatuur is geschikt voor het produceren van een zeer lage relatieve luchtvochtigheid, zonder buitensporige energiekosten.

De meeste farmaceutische systemen vereisen een relatieve luchtvochtigheid van tussen de 20% en 35%, bij temperaturen tussen 21°C en 24°C. Het produceren van medicijnen is optimaal onder deze omstandigheden, waardoor er ook meer geproduceerd kan worden. Daarnaast wordt door deze condities de vorming van bacteriën langs de productielijn sterk verminderd, mits deze koele droge omgeving wordt gehandhaafd.

Door het gebruik van adsorptiemiddel (adsorptiedrogers) in uw productieproces kunt u overtollig vocht verwijderen zonder onderbrekingen in het proces. Onze drogers voorkomen ook dampen die de houdbaarheid en kwaliteit kunnen beïnvloeden van pillen, poeders en medicijnen. Evenals de productiviteit zullen ook de hygiënische omstandigheden aanzienlijk verbeteren wanneer de luchtvochtigheid op peil is.

Wij bieden onze klanten de eenvoudigste, meest nauwkeurige methode voor het handhaven van de gewenste luchtvochtigheid zodat de productie niet verstoord wordt. Heeft u betrouwbare en veilige ontvochtigingsapparatuur nodig op locatie, bel ons dan direct op 0800 5200 200. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring waardoor zij voor u de voordeligste en beste apparatuur kunnen selecteren voor uw specifieke probleem.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo