U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Kunstgalerijen en Musea
 • Luchtvochtigheidscontrole
 • Ideale omstandigheden
 • Tentoonstellingen

Bij Andrews Sykes begrijpen we wat voor negatief effect vocht en een te hoge luchtvochtigheidsgraad kan hebben in musea en kunstgalerijen. Vochtige omstandigheden kunnen antiek, schilderijen en kostbare voorwerpen beschadigen. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring in het leveren van ontvochtigings oplossingen, kunnen we worden ingeschakeld voor alle soorten drogings problemen en toepassingen.

Wij kennen het belang van het beschermen van uw galerie of museum - en de inhoud daarvan - tegen vocht. Dat is ook waarom we snel zullen reageren en handelen wanneer u contact met ons opneemt. Behoud van kunstwerken, relikwieën en andere kostbare voorwerpen is van groot belang omdat reparaties waarschijnlijk zowel te duur als te ingewikkeld zijn en soms zelfs onmogelijk. Onze betrouwbare ontvochtigers helpen u om de relatieve vochtigheid in uw gebouw te beheersen. Tevens stopt hiermee het proces van aangroei van schadelijke micro-organismen en bacteriën.

Door de inzet van tijdelijke droogeenheden binnen uw toepassing, kunt u corrosie aan metalen oppervlakken voorkomen. Schilderijen en meubels zijn ook kwetsbaar in een vochtige omgeving. Vaak is onherstelbare schade aan waardevolle voorwerpen het gevolg als de omstandigheden niet optimaal zijn. Andrews Sykes heeft een breed scala van units voor alle toepassingen en omstandigheden - met levering op dezelfde dag gegarandeerd. U kunt ons uitgebreide mobiele ontvochtigers bekijken op onze website. Al deze apparatuur is zowel te koop als te huur.

Bevochtiging

In sommige gevallen is een hoge luchtvochtigheid juist wel nodig. Voor deze omgevingen bieden wij mobiele luchtbevochtigers. Deze machines verdampen water om de relatieve vochtigheid in de ruimte te verhogen. Onze luchtbevochtigers zijn eenvoudig te gebruiken, zeer effectief en u kunt ook deze machines zowel huren als kopen.

Hoge relatieve luchtvochtigheid kan zeer schadelijk zijn voor voorwerpen die worden tentoongesteld in uw museum of kunstgalerie. Of het nu schilderijen op doek zijn of bijvoorbeeld boeken; een juiste luchtvochtigheid zorgt voor langdurig behoud van alle tentoongestelde artikelen. De ideale omstandigheden variëren en zijn afhankelijk van de materialen van elk object. Daarom is het essentieel om soortgelijke onderdelen bij elkaar te plaatsen in een voor hen ideale omgeving.

Organische materialen zoals metalen, glas en keramiek dienen allen met verschillende luchtvochtigheid te worden opgeslagen en daarom is een uitgebreide kennis van de industrie van cruciaal belang voor het onderhoud van deze materialen. We hebben een uitstekende naam op het gebied van ontvochtiging binnen uw sector en leveren u altijd de juiste apparatuur, ongeacht de omstandigheden. Onze professionele en ervaren monteurs zullen er voor zorgen dat een efficiënte afvoer van vocht zonder zal worden geïnstalleerd, waardoor er onnodige scheuren of vervormingen worden voorkomen.

In de afgelopen jaren hebben we ontvochtigers en bevochtigers verhuurd aan een groot scala locaties. Deze variëren van kleine lokale en particuliere tentoonstellingen, tot aan de meest gerenommeerde galerijen en musea in heel Europa.

Of u nu direct een probleem heeft wat moet worden opgelost, of indien u heeft slechts een vraag heeft betreffende de inhoud van onze diensten, bel nu op 0800 5200200.

Roadshows en tijdelijke tentoonstellingen vereisen net als permanente locaties een juiste luchtvochtigheidsgraad, om zo onder meer schilderijen en sieraden te behouden. Gemeentehuizen, vakantiehuizen of zelfs feesttenten kunnen allemaal gebruikt worden voor zulk soort evenementen. Deze locaties hebben vaak niet voldoende ventilatie mogelijkheden en beschikken over een niet optimale luchtvochtigheidsgraad om gevoelige voorwerpen langdurig in op te slaan. Het creëren van een normaal binnenklimaat - en zonder overmatig veel vocht - is absoluut van cruciaal belang voor het behoud van de artikelen, met name wanneer deze antiek zijn.

Wanneer het niet lukt om het tentoongestelde in een goed klimaat te behouden heeft dit grote financiële gevolgen vanwege reparatiekosten en het constante gevaar voor onherstelbare schade. Om bovenstaande redenen mag men het belang van het nemen van stappen om het juiste klimaat te beheersen niet onderschatten. Onze grote diversiteit aan ontvochtigers zorgt ervoor dat wij voor elke klus de juiste oplossing hebben.

Wij hebben altijd voldoende apparatuur op voorraad, zodat u er zeker van kan zijn dat er aan uw wensen snel en daadkrachtig kan worden voldaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, bieden wij 24/7 ondersteuning aan al onze klanten. Indien u graag eerst een offerte voor een aankomend project of meer informatie over onze dienstverlening wilt hebben, kunt u bellen met 0800 5200200, waarna één van onze deskundige adviseurs bij u langs komt op locatie, wanneer u dit wenst.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo