U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Magazijnen en winkels
 • Beheersing luchtvochtigheid
 • Delicate producten
 • Tijdelijke opslag

Andrews Sykes is een betrouwbare partner op het gebied van het oplossen van ontvochtigings- en verwarmingsproblemen. Wij hebben kennis van de branche en ervaring in een grote diversiteit aan probleemstellingen, ongeacht de grootte van het project. Wij hebben zowel condensatiedrogers (bouwdrogers) als adsorptiedrogers in ons assortiment. Of u nu een oplossing zoekt voor een korte of lange verhuur termijn, voor de opslag van gevoelige materialen of middelen, kunnen u altijd van dienst zijn.

Onze verhuur voorraad varieert van kleine mobiele eenheden die ideaal zijn voor kleine bergingen tot grote industriële units die in staat zijn de grootste magazijnen op de juiste luchtvochtigheid te behouden. In ruimtes waarin een zeer lage luchtvochtigheid noodzakelijk is zijn onze absorptiedrogers een ideale oplossing. Al deze verschillende units zijn direct beschikbaar om te huren of te kopen bij één van onze vestigingen.

Wij hebben, met ons ruime assortiment wat geschikt is voor tal van toepassingen, meer ervaring in het leveren van droogapparatuur dan elke andere leverancier. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen op locaties met een te hoge luchtvochtigheid. Zij adviseren de best mogelijk opstelling om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Of het nu gaat om het opslaan van elektronische goederen, metalen componenten, papier, poeders, thee, koffie, suiker of aan bederf onderhevige producten, wij hebben de kennis en apparatuur om de juiste luchtvochtigheid te bereiken en te handhaven in uw magazijn.

Onze service beperkt zich niet alleen tot het verhuren, leveren en installeren van ontvochtigers; tevens bieden wij een 24/7 back-up service voor al onze huur apparatuur. Daarnaast bieden wij gratis en vrijblijvend advies aan op locatie om voor u de beste oplossing te vinden.

Wanneer er delicate producten opgeslagen worden in een magazijn dan is het belangrijk om te zorgen dat de omgevingsfactoren ideaal zijn om schade aan de producten te voorkomen. Elektronische goederen, metalen en voedingsmiddelen zijn allemaal gevoelig voor aantasting in een vochtige omgeving. Te veel vocht in de lucht kan zeer schadelijk zijn voor dergelijke producten en kan leiden tot breuken, roesten en zelfs de groei van schimmels.

Bij de opslag van granen, suiker en/of elektrische huishoudelijke goederen is het noodzakelijk om te zorgen voor een droge omgeving om bederf of schade te voorkomen. Wanneer dit niet goed geregeld is zal dit directe gevolgen hebben voor de kosten en daarmee de winstmarges. Onze betrouwbare bouwdrogers en andere luchtontvochtigers zijn een betaalbare en doeltreffende oplossing om de luchtvochtigheid in uw magazijn weer op peil te brengen.

Seizoensgebonden aanvragen, vroege oogsten of gewoon een korte termijnverandering in voorraden zijn allemaal redenen voor het bedrijfsleven om behoefte te hebben aan tijdelijke opslag. Aangescherpte budgetten kunnen bedrijven er ook toe aanzetten om op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven. Ook daar blijft de juiste luchtvochtigheid een vereiste.

In tijdelijke opslagruimtes is het risico van vochtschade op producten en goederen nog groter. Vaak is het huren van een ontvochtiger de goedkoopste en meest geschikte methode in een dergelijke situatie. Er wordt alleen gehuurd op het moment dat de ruimte in gebruik is en het huur pakket kan op elk moment aangepast worden aan de op dat moment geldende wensen.

Onze ontvochtigers garanderen een droge omgeving en beschermen uw voorraad tegen vochtige omstandigheden. In uw opslagruimte wordt een bepaalde luchtvochtigheidsgraad gegarandeerd waardoor de kwaliteit en geschiktheid van uw ruimte sterk wordt verbeterd, tegen lage kosten. Dit zorgt ervoor dat alle gewassen, werktuigen en elektronica in de ideale luchtvochtigheidsgraad worden opgeslagen waardoor er niets verloren gaat.

Of u nu zoekt naar een urgente oplossing voor een probleem of een advies voor in de toekomst, wij zijn in staat u te helpen. Onze deskundige adviseurs staan u 24/7 bij om de beste oplossing voor uw specifieke probleem aan te dragen. Voor veilige en makkelijk te gebruiken huur ontvochtigers of toebehoren, bel ons nu op 0800 5200 200.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo