U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Petrochemie & Raffinaderijen
 • Onze Service
 • Tank Drogen
 • Tijdelijke Stilzetting Fabriek

Wij zijn dé specialist voor het ontwikkelen van ontvochtiging verhuur systemen voor de petrochemie en begrijpen exact wat de benodigdheden zijn in uw sector. Van het voorkomen van corrosie tot aan het simpelweg verlagen van de luchtvochtigheid en de temperatuur in een ruimte, Andrews Sykes heeft meer dan veertig jaar ervaring in het werken in uw sector. We zijn er trots op dat binnen vier uur na uw aanvraag wij snel en vakkundig onze apparatuur bij u kunnen leveren en installeren.

Onze monteurs en adviseurs zijn zeer ervaren in alle aspecten van tijdelijke ontvochtiging, maar ook in het op de meest efficiënte manier van plaatsen hiervan. Door op locatie bij u langs te komen, kunnen zij exact de benodigde capaciteit berekenen en er voor zorgen dat de correcte apparatuur wordt verhuurd.

Anders dan veel andere verhuur bedrijven, zijn de adviseurs en monteurs van Andrews Sykes 24/7 telefonisch voor u beschikbaar. Dus wanneer u snel een oplossing zoekt voor uw ontvochtiging probleem, bel dan nu op 0800 5 200 200. Wij hebben het hele jaar duizenden adsorptiedrogers en condensatiedrogers op voorraad in al onze strategisch gelegen vestigingen. Naast de verhuur van mobiele drogers, bieden wij ook een technische ondersteuning gedurende de gehele huur periode.

Onze adsorptiedrogers bieden een goede en goedkope oplossing voor het drogen van de binnenkant van tanks. Om de paar jaar willen petrochemische bedrijven hun tanks drogen om deze opnieuw te schilderen. Maar om te zorgen dat dit goed kan gebeuren, kan de tijdelijke huur van droogapparatuur vaak goed van pas komen. Op deze manier bespaart u de dure aanschaf van industriële ontvochtigers, omdat u deze apparatuur slechts tijdelijk nodig heeft. Bovendien is het huren van apparatuur vaak belastingtechnisch voordeliger dan het kopen hiervan.

Het drogen van uw tanks gaat over het algemeen zeer snel. Maar om er voor te zorgen dat het staal niet aangetast wordt door corrosie, dient de luchtvochtigheid onder de 40% gehouden te worden. Alvorens de tanks geverfd worden, moet de binnenkant eerst volledig gedroogd worden, zodat u er zeker van bent dat alles op de juiste manier gebeurt.

Ons grote mobiele ontvochtiger assortiment is ontwikkeld naar de mogelijkheden van uw sector, zodat wij tanks en olie containers van alle soorten afmetingen snel kunnen drogen. Op die manier wordt de productiviteit van uw werknemers bevorderd en kunnen hun werkzaamheden 24/7 doorgang vinden, wanneer dit benodigd is.

Van tijd tot tijd dienen petrochemische fabrieken hun werkzaamheden stil te zetten, om op die manier problemen met en schade aan de apparatuur te voorkomen. Ook tijdens zulke perioden dienen de interne componenten, zoals tanks en machines, beschermd te worden tegen problemen die kunnen staan door een te

hoge luchtvochtigheid. In zulke gevallen kan het huren van bouwdrogers of andere soorten mobiele ontvochtigers helpen om uw apparatuur te beschermen.

Door het plaatsen van droogapparatuur in uw fabriek, zorgen wij er voor dat uw apparatuur op de juiste luchtvochtigheid wordt gehouden, waardoor problemen hieraan worden voorkomen. Wij leveren en plaatsen deze apparatuur vaak nog dezelfde dag, zodat de risico’s van de vochtige omgeving geminimaliseerd worden.

Wij weten dat uw sector te kampen heeft met meerdere factoren om de veiligheid van uw apparatuur te waarborgen – met name de luchtvochtigheid. Om die reden reageren wij sneller dan elk ander verhuur bedrijf. Vvoor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn, kunt u dag en nacht telefonisch contact met ons opnemen via 0800 5 200 200.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma
Ontvochtiging Brochure
Klanttevredenheid
Onze bedrijfsvideo