Hotels & Resorts

Bij Andrews Sykes snappen we dat klanten en gasten te allen tijde zich prettig en comfortabel moeten voelen in uw hotel, conferentiezaal of resort. Klimaatbeheersing is een belangrijke factor voor het welzijn van gasten, maar wordt vaak pas opgemerkt wanneer deze onvoldoende is. Dankzij onze betrouwbare chillers kunnen u gasten altijd genieten van een comfortabele temperatuur. Onze strategisch gelegen vestigingen zorgen er voor dat wij snel overal in Nederland een chiller kunnen leveren en installeren.

Hoe wij helpen

Hoe wij helpen

Al jarenlang leveren en installeren wij tijdelijke koelsystemen in een groot aantal sectoren. We weten dat de hotel branche grotendeels draait om de beleving van de gasten. De ambiance en temperatuur zijn twee variabelen hierin die eenvoudig ten positieve beïnvloed kunnen worden. Als u geen warm water voor douches of zwembaden aan u gasten kunt bieden, kunnen uw gasten ontevreden uw hotel verlaten. Dit kan tot gevolg hebben dat zij hierna ook nooit meer terug zullen keren in uw hotel.

Wij beschikken over het grootste chiller verhuur assortiment van Europa. Luchtgekoelde chillers, lucht-/watergekoelde chillers, air handlers en ander toebehoren kunnen binnen slechts enkele uren bij u worden geleverd en geïnstalleerd. Dankzij onze garantie dat wij altijd binnen vier uur uw binnenklimaatprobleem voor u op zullen lossen en u service zullen blijven verlenen gedurende de gehele huur periode, hoeft u nooit meer in te zitten over de gevolgen bij mogelijke problemen aan uw vaste apparatuur.

Voordat wij tot installatie van de units over gaan, komt een gespecialiseerde adviseur van Andrews Sykes bij u langs om ter plaatse te beoordelen wat de beste oplossing voor het probleem zal zijn. Dankzij dit geheel vrijblijvende bezoek kunnen wij u onnodige kosten besparen.

Nood Koeling

Nood Koeling

Wanneer de vaste airco installatie in een hotel is uitgevallen, is er een grote kans dat de gasten zich oncomfortabel gaan voelen wanneer hier niks aan gedaan wordt. Met name gedurende de zomerperiode kunnen gasten zich hier zo aan ergeren, dat zij later nooit meer terug zullen komen en dit op internet kunnen gaan melden. Dit kan het imago van het hotel enorm beschadigen. Om te zorgen dat dit alles u bespaard blijft, kunnen wij binnen slechts enkele uren een vervangende airco of chiller bij u komen leveren en installeren.

Wij snappen dat het in uw sector van vitaal belang is dat uw klanten en gasten blij zijn met de diensten en service die zij ontvangen. De temperatuur en luchtvochtigheidsgraad in hotels en resorts blijven vaak onopgemerkt, totdat de systemen die dit regelen uitvallen. Wij kunnen u helpen met het leveren van noodkoeling of vervangende koelsystemen wanneer uw vaste installatie tijdelijk vervanging behoeft.

Dankzij onze ongeëvenaarde en jarenlange ervaring, kunnen onze adviseurs u altijd helpen met het bereiken van de door u gewenste temperatuur. Als dé chiller verhuur specialist bij uitstek, kunt u altijd op ons vertrouwen wanneer uw bestaande systemen onverhoopt uitvallen. Dankzij onze uitstekende service en uitgebreide assortiment kunnen wij u altijd een perfecte oplossing op maat bieden.

Conferenties

Conferenties

Op plaatsen waar grote groepen mensen samen komen, zoals conferenties, dient er voldoende koelcapaciteit aanwezig te zijn om het comfort van de deelnemers en bezoekers te kunnen blijven garanderen. Bij Andrews Sykes begrijpen wij dat er met name in de zomermaanden behoefte is aan extra koeling en daarom hebben wij altijd voldoende units op voorraad wanneer de vraag hiernaar het hoogst is. Onze vriendelijke en gespecialiseerde adviseurs kunnen u helpen met het uitkiezen van de beste oplossing, om zo aan al uw voorwaarden en wensen te kunnen voldoen.

Dankzij onze constante investeringen in de verbetering van onze apparatuur, durven wij te stellen dat wij beschikken over de beste en meest geavanceerde apparatuur in de markt. Dat zorgt er voor dat wij altijd een perfecte oplossing voor het koelen van een conferentie of soortgelijk evenement in huis hebben. Wij leveren onze oplossingen met al uw specifieke voorwaarden en omstandigheden in gedachten.

Ons voornaamste doel is om onze klanten goedkope en effectieve chiller oplossingen te bieden, zodat u het warme weer en stijgende binnentemperaturen het hoofd kunt blijven bieden. Voor meer informatie over onze service, of voor een vrijblijvend advies op locatie door één van onze adviseurs, kunt u telefonisch contact opnemen met ons gratis telefoonnummer 0800 52002000.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200