Computers & Serverruimtes

Andrews Sykes begrijpt het belang van het monitoren en controleren van de temperatuur in serverruimtes en andere telecom toepassingen. De continue werking hiervan is van groot belang op de lange termijn, dus de belangen van het snel oplossen van problemen zijn groot. Bedrijven worden steeds afhankelijker van hun IT-apparatuur en een effectief chiller systeem speelt een grote rol in het operationeel houden hiervan.

Onze Expertise

Onze Expertise

Onze ongeëvenaarde ervaring in uw sector zorgt er voor dat wij altijd snel een geschikte oplossing paraat hebben voor het oplossen van uw koeling problemen en die van uw klanten. Omdat wij weten hoe gevoelig elektronische apparatuur is en erkennen dat deze apparatuur altijd op de precies gewenste temperatuur dient te worden gekoeld, zijn wij het aangewezen bedrijf om u hier bij te helpen. De gevoelige apparatuur kan uitstekend worden beschermd dankzij één van onze chillers.

Dankzij de strategische ligging van onze depots in het hele land kunnen onze monteurs binnen korte tijd bij u op locatie zijn bij noodgevallen. Onze verhuur vloot beschikt over de meest moderne chiller units, welke regelmatig wordt getest op onze depots. Zodoende weet u zeker dat in geval van nood u perfect werkende apparatuur zult huren. De ligging van onze vestigingen en onze 24 uurs service zorgen er voor dat wij al uw noodkoeling problemen direct voor u op kunnen lossen, ongeacht de locatie en het tijdstip.

Om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke chiller huurt voor uw toepassing, bieden wij u tevens een gratis advies op locatie aan door één van onze ervaren adviseurs. Dit zorgt er voor dat u in alle soorten situaties altijd een voor u perfecte chiller zult huren.

Datacenters

Datacenters

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben er toe geleid dat bedrijven nog meer afhankelijk zijn hiervan – met name van computers, servers en datacenters. Deze apparatuur is extreem gevoelig voor oververhitting wanneer de temperatuur niet goed en constant wordt gereguleerd. Wij zijn dé Nederlandse specialist op het gebied van het verhuren van chillers ten behoeve van het snel koelen van datacenters, serverruimtes en vergelijkbare ruimtes.

De continuïteit van uw bedrijf is van groot belang en wanneer deze in het geding komt, is een directe respons een vereiste. Wanneer apparatuur niet meer kan worden gebruikt, kan dit op zowel de korte als de lange termijn veel geld en verloren productiviteit kosten. Het is daarom cruciaal dat datacenters en serverruimtes constant worden gekoeld, zodat uitval van en schade aan servers en andere apparatuur bespaard blijft.

Met name voor het koelen van grote ruimtes bieden chillers en air handlers de beste oplossing . Wat uw vereisten ook zijn, Andrews Sykes kan altijd een geschikt tijdelijk systeem voor u ontwerpen en bij u installeren. Onze tijdelijke klimaatbeheersingsapparatuur biedt u 24 uur per dag bescherming tegen extreme weersomstandigheden en daarnaast bieden wij u technische ondersteuning gedurende de gehele huur periode.

Telecommunicatie

Telecommunicatie

De telecom industrie is voor een groot deel afhankelijk van de goede werking van de apparatuur. Hoewel klanten van telecombedrijven er vaak niet bij stilstaan, zijn de gevolgen gigantisch wanneer de diensten van de telecombedrijven tijdelijk niet te gebruiken zijn. Om die reden zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor hulp, zodat onze chillers snel u kunnen helpen met het herstellen van de problemen, waardoor uw klanten ongestoord hun werkzaamheden kunnen blijven verrichten.

Dankzij jarenlange ervaring in uw branche, zijn onze adviseurs en monteurs in staat u snel en adequaat te kunnen voorzien van de beste apparatuur en service voor elke situatie. Ons grote chiller assortiment behelst chillers van 7,75 kW tot en met meerdere megawatt aan koelvermogen, wanneer meerdere chillers op elkaar worden aangesloten. Telecommunicatie apparatuur is extreem gevoelig voor te hoge temperaturen en een te hoge of te lage luchtvochtigheid. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u beschermen tegen elk soort probleem dat is gerelateerd aan de temperatuur en overige aspecten van het binnenklimaat, wat uitval en storingen voorkomt.

Wij hebben in de afgelopen tientallen jaren een reputatie opgebouwd als zijnde dé chiller verhuur specialist van Nederland, die u kan helpen in alle mogelijke tijdelijke koeling situaties. Daardoor zijn er honderden bedrijven in heel Nederland die al jarenlang vertrouwen op onze apparatuur en onze diensten. Om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, of voor meer informatie over onze producten, kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 5200200.

Chiller Projecten

Datacenter blijft operationeel door Andrews Sykes Chiller Huur

Datacenter blijft operationeel door Andrews Sykes Chiller Huur

Na het uitvallen van het gehele airconditioningssysteem in een datacenter is Andrews Sykes Chiller Huur ingeschakeld voor het plaatsen en installeren van een nood koel systeem, zodat de servers niet oververhit raken. Andrews Sykes Chiller Huur stelde een oplossing voor waarbij een drietal 500 kW Chillers geplaats werden met meerdere aangesloten fan coil units, geplaatst in de serverruimte, die de gekoelde lucht ...

Fan Coil Units Downflow Voor Serverruimte In Gelderland

Fan Coil Units Downflow Voor Serverruimte In Gelderland

Een klant in de omgeving van Enschede wilde van Andrews Sykes Klimaatverhuur graag downflow units huren voor hun serverruimte. Naar volle tevredenheid van de klant heeft Andrews Sykes Chiller Verhuur een 50kW chiller, in combinatie met twee 30kW Fan Coil Units, geadviseerd, geleverd en geplaatst. Tevens werd van Andrews Sykes Ventilatoren Verhuur de ventilatie gehuurd. De klant gaf aan uiterst tevreden te ...

Chillers en Airco’s Voor Serverruimtes Telecomprovider

Chillers en Airco’s Voor Serverruimtes Telecomprovider

Deze week hadden tegelijkertijd meerdere serverruimtes bij een grote telecomprovider in het midden van het land noodkoeling nodig. De provider belde met Andrews Sykes Klimaatverhuur met de vraag of Andrews Sykes deze noodkoeling kon verzorgen. Nadat de situatie snel telefonisch werd besproken met de klant, was duidelijk dat er 400kW aan noodkoeling nodig was en 35kW aan airconditioning. ...

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200