Opgebaarde lichamen en mortuaria

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het leveren van chillers aan mortuaria en ziekenhuizen. Dankzij ons grote en zeer uitgebreide chiller assortiment, kunnen onze klanten altijd op ons vertrouwen. Of u nu tijdelijke koeling wilt voor mobiele of tijdelijke constructies, of chillers wilt huren voor permanente gebouwen, wij kunnen u altijd snel een perfecte oplossing leveren.

Tijdelijke constructies

Tijdelijke constructies

Het bewerkstelligen van de optimale condities voor een mortuarium kan lastig zijn, omdat het behoud van opgebaarde lichamen voor een zeer groot deel afhangt van de juiste temperatuur. Onze chillers zijn zeer goed in staat aan deze vraag te voldoen en zijn daarnaast ook uiterst snel en eenvoudig te installeren. Dus wanneer u een onverwacht hoog aantal opgebaarde lichamen dient te koelen, is het huren van een tijdelijke chiller vaak de beste oplossing hiervoor.

Bij Andrews Sykes streven we er naar het huur proces zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen, waarbij wij ook de milieuvriendelijkheid in acht nemen. Dankzij continue investeringen in onze machines en medewerkers, zijn wij al meer dan veertig jaar dé specialist op het gebied van chiller verhuur. Voor meer informatie over onze producten kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers, via ons gratis telefoonnummer 0800 5200200.

Modulaire Units

Modulaire Units

Gedurende periodes waarin er een ruimtetekort is in mortuaria, ziekenhuizen en crematoria, kunnen modulaire units een ideale aanvulling hierop zijn. Wij erkennen het belang van het creëren van de ideale omstandigheden in dergelijke gevallen. Op die manier blijven de lichamen van onnodige schade bespaard. Wanneer u bij ons een chiller inhuurt, zorgen wij er voor dat u uw werkzaamheden ook in drukkere periodes goed kunt blijven uitvoeren.

Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in het gehele land kan al onze koelapparatuur binnen slechts enkele uren bij u worden geleverd en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. De ruimschootse ervaring van onze chiller monteurs in tal van sectoren, zorgt er voor dat u dag en nacht op hen rekenen, waar en wanneer u ons ook nodig heeft.

Met de hulp van huren van onze chillers kunt u meer opgebaarde lichamen in één directe omgeving opslaan, wat er voor zorgt dat onnodige logistieke problemen u bespaard blijven.

Onze Service

Onze Service

Andrews Sykes is al jarenlang dé klimaatbeheersing verhuur specialist van Europa, en wij hebben ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling aan tal van sectoren. Onze monteurs beschikken over een grote kennis en jarenlange ervaring in het oplossen van een groot aantal koeling problemen. Wij moedigen tevens onze klanten aan om vooraf een advies op locatie door één van onze buitendienst adviseurs aan te vragen, zodat u altijd voorbereid bent wanneer u onze apparatuur snel nodig heeft.

Dankzij het immer paraat staan van onze luchtgekoelde en lucht-/watergekoelde chillers en onze fan coils en air handlers, kunnen wij u dag en nacht, 365 dagen per jaar, goed van dienst zijn. Onze unieke 24/7 back up service zorgt er voor dat u zich nooit meer ongerust hoeft te maken of u wel snel voldoende koeling kunt verzorgen.

Wij begrijpen het belang van betrouwbare apparatuur – met name in gevallen waar opgebaarde lichamen een rol spelen. Om die reden testen en onderhouden wij onze apparatuur voortdurend. Wanneer u meer informatie wilt over onze producten en diensten, kunt u ons bereiken via 0800 5 200 200.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200