Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Verwarming > Brandstofbevoorrading

Brandstofbevoorrading

Bij Andrews zijn we ons bewust van het belang van een snelle en betrouwbare brandstofbevoorrading aan klanten die een dieselheater of ketelhuis met dieseltank huren. Uw bedrijf verwacht natuurlijk allereerst een gedegen advies omtrent de juiste keuze van de brandstof en het verwachte energieverbruik. Onze adviseur rekent u dit graag voor en kan vervolgens ook de bevoorrading van de door u gehuurde dieseltank(s) in gang zetten. Of het nu gaat om een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse brandstoflevering of een urgentie bij een calamiteit, wij zorgen ervoor dat u van een constante brandstofvoorziening verzekerd bent voor uw gehuurde toestellen.

Dankzij deze service loopt u geen risico dat uw tank wordt leeg gestookt en blijft u dus verschoond van storingen aan de verwarmingstoestellen en warmwatervoorziening.

Al onze dubbelwandige IBC tanks voldoen aan de huidige wetgeving en zijn geschikt voor brandstofopslag in alle toepassingen.

Wij stemmen onze service af op uw specifieke eisen, of het nu gaat om eenvoudige levering van tank en brandstof, of een leveringsovereenkomst voor aanvoer in bulk over het hele land. We bieden ook automatisch brandstofbeheer gebaseerd op gekende verbruikscijfers. Dit kan bovendien buiten de normale werkuren worden uitgevoerd.

Brandstoftanks
Het is niet alleen belangrijk de juiste ketel of heater te leveren voor uw project, maar ook de correcte olietank. Met een capaciteit vanaf 90 liter tot wel 10.000 liter hebben wij voor elk mogelijk project de juiste oplossing in ons gamma.

Alle IBC olietanks in ons verhuurassortiment zijn van dubbelwandig staal gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de buitenlucht.

Brandstoftanks

Standaarden en regulaties
Al onze depots hebben dubbelwandige tanks op voorraad die voldoen aan de recentste milieuvoorwaarden. Al onze IBC’s worden periodiek gekeurd en regelmatig gereinigd. Ze zijn absoluut veilig en verzekerd tegen mogelijke lekkages. Onze chauffeurs en planners bezitten bovendien de benodigde ADR- en VCA-certificaten en ook onze vrachtwagens zijn ingericht voor het veilig vervoeren van dieselolie.

Gascilinders
Wij kunnen propaangasflessen leveren die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de direct gestookte gasheaters in ons uitgebreide assortiment. Met cilinders van 10 tot 47 kg hebben we voor alle projecten een oplossing beschikbaar.

Gascilinders

24/7/365 service vanuit één van onze depots bij u in de buurt

Installatie en service door ervaren monteurs

Brandstof levering en bijhouden

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing