Brandstofbeheer

Het maakt niet uit of u voor een korte of lange periode huurt – wij zorgen ervoor dat onze apparatuur met volle tanken wordt geleverd zodat u de apparatuur zonder wachttijd direct kunt opstarten.
Ons fuel-management voor heaters wordt aangeboden aan klanten over het hele land en vermindert de kans op storingen door lege brandstoftanks.

Iedere dubbelwandige brandstoftank binnen ons gamma voldoet aan alle wetgeving, waardoor we overal inzetbaar zijn.
Onze diensten werden speciaal ontworpen met het oog op de noden van iedere specifieke klant, zoals bijvoorbeeld dagelijkse brandstoflevering in het hele land.
Wij bieden ook een automatische brandstoflevering gebaseerd op het verbruik.

Brandstoftanks

Wij leveren bij iedere verwarming de gepaste brandstoftank. Beginnende bij 90 liter loopt onze selectie aan buggy’s en tanks op tot een inhoud van 10.000 liter.
Iedere brandstoftank binnen onze verhuurvloot is dubbelwandig en werd vervaardigd uit staal, waardoor hun robuuste behuizing geschikt is voor gebruik in iedere omgeving.
Onze techniekers kunnen brandstof leveren op de voor u best geschikte momenten en zij zullen zelfs een plan voor u ontwerpen zodat u nooit zonder brandstof komt te zitten.

U kan hier onze brandstoftanks bekijken.

Algemene voorwaarden en Regulering

Wij hebben dubbelwandige brandstoftanks beschikbaar.
Daarnaast kunnen wij u ook een uitgebreide reeks Intermediare Bulk Containers (IBC) met capaciteiten tussen 1000 en 10.000 liter verhuren. Alle IBC’s binnen onze verhuurvloot voldoen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften en verzekeren een volledige bescherming tegen lekkage.
Onze chauffeurs bezitten “ADR”-licenties die vereist worden bij het vervoeren van gevaarlijke goederen. Al onze voertuigen werden ook uitgerust met ADR-beveiliging zodat deze voldoen aan de wetelijke bepalingen.

Snelle Levering

Wanneer wij een bestelling ontvangen, gaat ons gespecialiseerde team meteen aan de slag om een snelle brandstoflevering te verzekeren en te kunnen voldoen aan een levering binnen de afgesproken termijn.

Landelijke Dekking

In tegenstelling tot andere bedrijven binnen onze sector kunnen wij met trots bevestigen dat wij over de nodige middelen beschikken om aan de eisen van alle klanten over het hele land te voldoen. Ons strategisch geplaatste netwerk aan depots stelt ons in staat om in iedere locatie over het hele land te kunnen leveren.

Inspectiebezoeken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bezoekt een specialist ter zake uw vestiging. Zo kunnen alle vragen worden beantwoord en kunnen onze techniekers uw huurtoestellen naar wens plaatsen.

Kwaliteitscontrole

Als bedrijf zijn wij er trots op dat wij veilig en verantwoord materiaal kunnen aanbieden. Onze toestellen werden getest op veiligheid en werden speciaal ontworpen om lekkages en andere gevaren te voorkomen.

24/7 Dienstverlening

Dankzij onze unieke 24/7 service kunnen kan u dag en nacht rekenen op directe bijstand van Andrews Sykes. Onze specialisten zijn dag en nacht bereikbaar, ook op feestdagen.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200