Agrarische Toepassingen

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters aan de agrarische sector, alsmede vele andere sectoren. Wij begrijpen de mogelijke gevaren die vorst kunnen hebben op uw vee en gewassen en daarom beschermen wij u hiertegen. Dankzij het grootste assortiment mobiele heaters van heel Europa, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Onze Agrarische Expertise

Onze Agrarische Expertise

Veranderingen van het weer behoeven een directe reactie – met name in openlucht toepassingen. Wij erkennen de nadelige gevolgen die u kunt ondervinden tijdens koude periodes, vooral wanneer dit gewassen betreft. Andrews Sykes beschikt over het grootste mobiele heater assortiment van Europa en beschikt over units die geschikt zijn voor het verwarmen van alle soorten akkers, kassen en weilanden.

Wij hebben samengewerkt met tal van agrarische bedrijven in het hele land en weten daardoor dat voldoende verwarming cruciaal kan zijn voor de groei van gewassen, groenten en planten. Specifieke temperaturen zijn benodigd voor een optimale groei van de gewassen en daarom moeten boeren en tuinders constant hun best doen om dit te bewerkstelligen. Wij bieden een 24/7 service gedurende het gehele jaar en garanderen een snelle levering in het hele land.

Ons doel is om agrarische bedrijven ook tijdens perioden van minder gunstig weer volledig operationeel te houden. Wij bieden effectieve huur pakketten, waardoor u een betrouwbare en effectieve oplossing voor uw probleem ontvangt. Wij zullen de apparatuur niet alleen bij u leveren en installeren, maar bieden ook een back-up service gedurende de gehele huur periode.

Gewassen Droging

Gewassen Droging

Om de drogingsprocessen te versnellen, worden onze mobiele heaters vaak ingezet om extra warme lucht te produceren, of om kapotte verwarming systemen in kassen tijdelijk te vervangen. Het drogen van lucht gaat een stuk sneller wanneer deze wordt verwarmd. Daarnaast verdampt het vocht in de ruimte op deze manier ook sneller. Door gebruik te maken van heaters zal het drogingsproces veel sneller gaan dan wanneer de gewassen op de natuurlijke manier moeten worden gedroogd.

Andrews Sykes tracht boerderijen en andere agrarische bedrijven gedurende het gehele jaar operationeel en productief te houden. Het drogen van gewassen is één van de meest arbeidsintensieve onderdelen in deze sector en daarom begrijpen wij het belang van het kunnen beschikken over een betrouwbare en constante warmtebron. Wanneer uw verwarming systeem onverhoopt uitvalt of tijdelijk moet worden vervangen, kunnen wij u van dienst zijn.

Dankzij onze landelijke dekking van depots kunnen wij snel al uw verwarming problemen voor u oplossen. Wij bieden een gratis advies op locatie van één van onze ervaren adviseurs, zodat u er zeker van bent dat u de beste oplossing voor uw probleem zult huren.

Vorst Beveiliging

Vorst Beveiliging

In de agrarische sector wordt meer schade ondervonden aan vorst dan aan elke andere weer-gerelateerde ramp. Om die reden is een beveiliging tegen vorst zeer belangrijk voor bedrijven die hun oogst willen beschermen tegen verspilling. Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters in deze sector. Wij herkennen het belang van het warm en droog houden van planten en gewassen, zodat de opbrengst van uw oogst zo groot mogelijk is.

Ons grote assortiment mobiele huur heaters is ontworpen naar de hoogste standaarden. Wij garanderen dat onze apparatuur binnen slechts enkele uren na uw aanvraag bij u wordt geleverd en geïnstalleerd en hebben duizenden units op voorraad. We raden zelfs aan welke heater het meest geschikt is voor uw situatie en ontwerpen de voor u ideale oplossing, waardoor u onnodige kosten bespaart.

Of u nu zoekt naar noodverwarming of naar een tijdelijke vervangende heater vanwege gepland onderhoud, wij kunnen u helpen en ondersteunen. Wij leveren betrouwbare en rookvrije verhuur heaters op elke gewenste locatie, zodat uw bedrijf volledig operationeel kan blijven. Bel ons nu op 0800 5200200 om de mogelijkheden te bespreken. Of vul een terugbelformulier in zodat één van onze experts contact met u op zal nemen.

Case Studies

Verwarming voor tuincentrum

Verwarming voor tuincentrum

Nederland staat wereldwijd bekend om zijn tulpen, maar ook buiten deze typische bloem wordt in de Lage Landen veel aan land- en tuinbouw gedaan. Allerlei soorten bloemen en planten worden gekweekt voor verkoop in binnen- en buitenland. Zo ook in een tuincentrum in Limburg, dat Andrews Verwarming contacteerde vorige winter. CS110-min ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200