Evenementen & Tentoonstellingen

Andrews Sykes is de Europees marktleider op het gebied van het verhuren van mobiele heaters voor evenementen en tentoonstellingen in heel Nederland. Dankzij ons grote assortiment heaters hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor u in huis. Daarnaast bieden wij 24/7 back-up service gedurende de gehele huur periode. Onze units zijn geschikt voor tal van toepassingen, van kleine tuin feesten tot en met grote bedrijfsfeesten.

Onze expertise

Onze expertise

Bij Andrews Sykes begrijpen we dat de organisatoren van feesten te maken hebben met een groot aantal logistieke problemen en dilemma’s. Om die reden streven we er naar de keuzes van deze mensen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met name in de wintermaanden is het bieden van een comfortabele temperatuur aan uw gasten zeer belangrijk in toepassingen waarin een groot aantal gasten wordt verwacht. Hun comfort en plezier hangt grotendeels af van de temperatuur in de ruimte. Dankzij een jarenlange samenwerking met evenement organisatoren en feesttent verhuurders kunnen wij u altijd een perfecte oplossing op maat bieden. Dankzij onze heaters kunnen uw evenementen op een veilige en schone manier worden verwarmd. We beschikken over ervaring in het verwarmen van evenementen in alle soorten groottes, variërend van verjaardagen, bruiloften en kleinschalige feesten, tot en met grootschalige publieke evenementen. Ongeacht wat uw vraag is, wij hebben altijd een perfecte oplossing voor u voorhanden.

Onze bewezen betrouwbare heaters zijn geschikt voor alle soorten toepassingen in het hele land. Dit zorgt er voor dat we niet voor niets dé Nederlandse heater verhuur specialist zijn. We hebben ervaring met het verhuren, leveren en installeren van talloze heater verhuur pakketten in alle soorten situaties en toepassingen.

Onze units beschikken over een mooi design, maar zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en toepasbaar in een groot aantal sectoren. Ongeacht uw benodigdheden, kunnen wij u snel betrouwbare verwarming oplossingen leveren voor uw evenement. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij binnen vier uur na uw aanvraag overal in het land heaters bij u leveren en installeren.

Evenementen

Evenementen

Evenementen – ongeacht of zij gehouden worden op tijdelijke locaties, in tenten of op speciale podia – kunnen zeer onaangenaam worden voor de deelnemers, wanneer de temperatuur niet op orde is. Onze ervaring op het gebied van het leveren van mobiele heaters voor de evenementenindustrie, gecombineerd met een zeer uitgebreid assortiment, zorgt er voor dat wij dé specialist zijn op het gebied van de verhuur van mobiele heaters. Wij zijn u graag van dienst om u te assisteren bij het oplossen van al uw tijdelijke verwarmingsproblemen.

Mobiele heaters zijn een uitstekende oplossing bij slecht weer of koude omstandigheden, dankzij hun energiezuinigheid en eenvoud in gebruik. Onze verrijdbare heaters – verkrijgbaar voor de verhuur en verkoop – zijn speciaal ontworpen naar de nieuwste en meest moderne industrie standaarden, en zijn beschikbaar vanuit elk van onze depots. Wij garanderen u veilige en energiezuinige heaters voor elk soort toepassing en verzorgen de tijdelijke verwarming voor tientallen evenementen per jaar.

Onze service bestaat niet alleen uit het leveren van de juiste heaters; wij verzorgen ook de service die hier bij komt kijken. Daarnaast kunnen wij ook de benodigde brandstof voor u leveren. Onze gespecialiseerde adviseurs kunnen u helpen met het selecteren van de beste heater voor uw toepassing, dankzij een advies op locatie. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en zorgt er voor dat wij u kunnen helpen met vinden van de best mogelijke oplossing voor uw toepassing.

Tentoonstellingen

Tentoonstellingen

Effectieve verwarmingsoplossingen vinden voor uw tentoonstelling of stand kan erg moeilijk zijn, met name wanneer deze gesitueerd zijn in een grote hal of een groot theater. Het verwarmen van dergelijke locaties kan erg lastig zijn, maar Andrews Sykes beschikt in zulke gevallen altijd over een passende oplossing. Wij begrijpen het belang van het droog en warm houden van uw gasten en medewerkers en helpen u daarom graag met het vinden van een op uw wensen aangepaste oplossing.

Onze heaters kunnen u warme lucht leveren middels het gebruik van een enkele of meerdere units tegelijk. Onze heater huur specialisten helpen u met het kiezen van het beste systeem voor uw toepassing, zodat onnodige kosten u bespaard blijven. Wij leveren bovendien een unieke 24/7 service, zodat u altijd op ons kunt rekenen wanneer u snel hulp nodig heeft.

Wanneer uw tentoonstelling of beurs extra verwarming behoeft, kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over honderden units in onze verhuur vloot, zodat wij u ten alle tijden kunnen garanderen dat de door u gehuurde units snel bij u kunnen worden geleverd. Voor meer informatie over de service die wij verlenen, of voor een huur offerte, kunt u ons dag en nacht telefonisch bereiken via ons telefoonnummer 0800 5200200. U kunt ook een terugbelformulier invullen, waarna wij er voor zorgen dat één van onze medewerkers u zo spoedig mogelijk terug zal bellen.

Case Studies

ID 450 Verwarmt Glazen Huis

ID 450 Verwarmt Glazen Huis

Sinds enkele jaren sluiten dj’s van het radiostation 3FM zichzelf vlak voor Kerstmis zonder eten een aantal dagen op in een glazen huis, om daar geld in te zamelen voor het goede doel. Door middel van het aanvragen van muziek of het organiseren van projecten kunnen mensen geld doneren en/of ophalen om deze actie te ...

Casestudy Downloaden
Kerstfeest in tent

Kerstfeest in tent

Grote bedrijven organiseren tegenwoordig steeds vaker kerstfeesten of jubileums buitenshuis, bij gebrek aan een eigen ruimte groot genoeg om alle werknemers in te huizen. Regelmatig valt de keuze hierbij op een tent of een semipermanente structuur in de buitenlucht, om allerlei redenen: dit kan goedkoper zijn, is vaak flexibel wat betreft capaciteit en geeft een ...

Casestudy Downloaden
Verwarming voor een concertgebouw

Verwarming voor een concertgebouw

Een concertzaal in Limburg met een capaciteit van 8000 bezoekers had dringende hulp nodig toen hun verwarmingssysteem kapot ging. Zonder snelle interventie zou de concertzaal, die het hele jaar door drukbezochte evenementen organiseert, een aantal concerten moeten afzeggen. Aangezien de evenementen zouden worden bezocht door families met kinderen, moest de zaal immers voldoen aan veiligheidsvoorschriften ...

Casestudy Downloaden
Evenementverwarming

Evenementverwarming

Andrews Verwarming is expert in het warm houden van uw gasten op een feest of evenement. Of het nu gaat om een klein tuinfeest of een grote bijeenkomst, wij zetten ons altijd in om voor u de perfecte verwarmingsoplossingen te leveren. Onlangs werden we gecontacteerd door een organisator met de vraag om verwarming te leveren ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200