De bouw is een belangrijk werkgebied van Andrews Sykes Verwarming Verhuur. Indien u tijdelijke mobiele verwarming zoekt voor woning bouw en/of utiliteitsbouw, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment ketelhuizen, olieheaters, gasheaters en elektroheaters is zeer uitgebreid. Wij hebben jarenlange ervaring in mobiele verwarming verhuur wat zorgt voor de gemoedsrust in het bouwproces.

Snelle levering zorgt voor het behalen van deadlines

Snelle levering zorgt voor het behalen van deadlines

Als kou en vocht ons klimaat beheersen moet de bouw gewoon doorgaan. Stagnatie door kou kost geld en verstoort het bouwproces. U wilt een boete voorkomen wanneer een bouwproject na de gestelde deadline wordt opgeleverd.

Het tijdelijk inhuren van heaters, ketelhuizen of bouwdrogers kan helpen het bouwproces te versnellen en boetes te voorkomen. Daarnaast zijn werknemers productiever in een prettige werkomgeving. Een olieheater of ketelhuis huren kan de beoogde deadline bevorderen.

De bouw is al tientallen jaren het werkterrein van Andrews Sykes Klimaatverhuur. Elk probleem op het gebied van klimaatbeheersing lossen we snel en resoluut op. Of het nou verwarmen, drogen of een combinatie hiervan betreft, Andrews Sykes Klimaatverhuur beschikt over een uitgebreide huurvloot.

Bij Andrews Sykes draait alles om service. Vandaar dat wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar zijn. Levering gebeurt met eigen transport, zodat er geen tijd verloren gaat.

Daarnaast installeren en onderhouden wij op verzoek. Onze klimaatadviseur biedt u en uw onderneming een op maat gemaakt professioneel advies.

Niet voor niets biedt Andrews Sykes Klimaatverhuur de toegevoegde waarde die u mag verwachten van een professionele verhuurorganisatie die al meer dan 150 jaar meegaat. Kortom, wilt u doorwerken in de winter: bel Andrews Sykes.

Combineren van tijdelijke olieheaters & bouwdrogers

Combineren van tijdelijke olieheaters & bouwdrogers

Vocht en waterdamp kunnen op zowel grote als kleine bouwprojecten vele negatieve gevolgen hebben, wanneer het probleem niet effectief wordt aangepakt.

Te veel vocht veroorzaakt onnodig veel schade en onnodig hoge kosten, dus wij begrijpen het belang van het reduceren van de risico's hiervan. Met het combineren van meerdere heaters en bouwdrogers kunnen problemen met vocht snel en effectief worden opgelost.

Wij begrijpen het belang van het warm en droog houden van uw bouwproject en helpen u dan ook graag met het op tijd op kunnen leveren van het project. Ons huur assortiment bevat zowel kleine elektroheaters vanaf 3 kW, als ketelhuizen met een grote capaciteit tot en met 1500 kW.

Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment mobiele bouwdrogers, die u kunnen helpen elk vochtprobleem op te lossen. Deze worden regelmatig gebruikt in de bouw en helpen u met het versnellen van het bouwproces, zodat u zonder oponthoud door kunt werken.

We hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met de grootste bouwbedrijven van het land. Daarnaast werken we ook samen met kleinere lokale bouwbedrijven, ongeacht de schaal van hun project.

Onze elektrische heaters en indirect gestookte olieheaters zijn in staat om al uw problemen op te lossen en zijn altijd voor u beschikbaar waar & wanneer u deze nodig heeft.

De risico’s van kou & vorst en de juiste oplossing

De risico’s van kou & vorst en de juiste oplossing

In de winter kunnen kou en vorst onnodig veel problemen en risico's met zich meebrengen. Deze problemen kunnen zich snel uitbreiden en o.a. schade aan beton en gips, bevroren leidingwerk toebrengen.

Er is meer kans op een te hoge luchtvochtigsheid, wat uiteindelijk zorgt voor een mindere veiligheid voor u en uw medewerkers. Dit zijn volgens de ARBO onnodige risico's die gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

Bij Andrews Sykes Klimaatverhuur zijn we gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke mobiele verwarming, zodat uw business ongestoord kan blijven functioneren.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze noodservice wanneer uw huidige verwarmingssysteem onverhoopt uitvalt. Lees hier meer over de voordelen van noodverwarming huren.

Wij bieden u gratis advies op locatie. Onze experts u kunnen helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem.

Indien u meer informatie wilt krijgen, kunt u 24/7 telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 5200 200.

Case Studies

Verwarming in de bouw

Verwarming in de bouw

Andrews Verwarming ontvangt vaak aanvragen van grote bouwbedrijven. In Rotterdam was een belangrijk bouwproject aan de gang voor een kantoorgebouw met vijf verdiepingen. De werkomstandigheden waren vochtig en koud, waardoor het project risico op vertraging opliep. Het bedrijf belde Andrews Verwarming op voor een oplossing. Binnen vier uur na het telefoontje leverde Andrews twee ID1200 ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200