Garages & Werkplaatsen

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke heaters aan magazijnen en garages in het hele land. Ons grote assortiment zorgt er voor dat wij altijd een effectieve heater oplossing kunnen leveren, ongeacht de schaal van de toepassing. Of u nu verwarming wilt huren voor een kleine werkplaats of voor een grote garage, wij beschikken over de expertise en apparatuur om aan al uw wensen te voldoen.

Onze Ervaring

Onze Ervaring

Wij begrijpen het belang van het warm houden van uw werkplaats of garage, met name gedurende de winter. Grote open deuren, betonnen vloeren en een vochtige buitenlucht kunnen allen leiden tot een koude en vochtige omgeving. Er is een correlatie tussen de productiviteit van werknemers en het comfort van hun werkomgeving, dus wij reageren altijd snel om er voor te zorgen dat er geen productiviteit verloren gaat.

Onze mobiele heaters zijn speciaal ontworpen om stijgende temperaturen een halt toe te roepen en te doen dalen naar het gewenste niveau. We beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van heaters aan garages vanuit al onze strategisch gelegen depots in heel Nederland – zodat u zeker weet dat onze apparatuur op het door u gewenste moment bij u kan worden geleverd. We bieden een gratis advies op locatie, zodat wij er voor kunnen zorgen dat u de beste oplossing voor uw toepassing zult huren.

Al jarenlang werken wij samen met bedrijven in uw sector, alwaar wij heater verhuur units leveren en installeren voor een grote variatie aan toepassingen. Dankzij het grootste assortiment van betrouwbare en krachtige mobiele heaters van Europa, kunt u op ons vertrouwen voor het oplossen van al uw tijdelijke binnenklimaatsproblemen.

Garages

Garages

Onze elektrische heaters zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van garages vanwege de eenvoudige installatie en het directe effect dat zij hebben op de ruimte waarin zij worden geplaatst. De machines bevatten een ingebouwde ventilator, zodat de warme lucht op een efficiënte manier over de ruimte kan worden verdeeld. Dankzij ons grote assortiment heeft u altijd de keuze uit talloze veilige en goedkope oplossingen.

Aan garages waarin brandstof is opgeslagen kunnen wij indirect gestookte units verhuren, waarmee grote hoeveelheden veilige en rookvrije warme lucht worden verzorgd. Deze machines kunnen worden bediend met een thermostaat, zodat uw garage altijd op de door u gewenste temperatuur wordt verwarmd.

Wij zijn gespecialiseerd in het op korte termijn kunnen leveren van verhuur verwarming, zodat uw business zonder problemen doorgang kan vinden. Onze belofte om zeven dagen per week betrouwbare apparatuur en service te verlenen, zorgt er voor dat wij zijn uitgegroeid tot dé huur specialist van Nederland. Dankzij de duizenden units op voorraad, kunt u er op vertrouwen dat de machines binnen vier uur na uw aanvraag bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd.

Indien u verantwoordelijk bent voor het verwarming systeem van een garage en advies wilt over wat het beste is voor uw toepassing, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kunnen u helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw situatie, wat u op de lange termijn veel kosten kan besparen. Voor meer informatie over onze service en producten, of voor het aanvragen van een offerte op maat, bel ons nu op 0800 5200200.

Werkplaatsen

Werkplaatsen

Het warm houden van uw werkplaats of garage is niet alleen belangrijk voor het comfort van uw werknemers, maar ook voor hun veiligheid. Het gebruiken van machines of gereedschappen met koude handen is moeilijker en verhoogt het risico op blessures. Er zijn een aantal mogelijkheden om uw werkplaats te verwarmen, namelijk met elektrische, gasgestookte en oliegestookte heaters. Van vorstbeveiliging tot aan een uitgebreide verwarming opstelling, onze machines kunnen precies worden geïnstalleerd zoals u dat wilt, waarbij altijd wordt gekeken naar mogelijke besparingen op de brandstofkosten.

We begrijpen dat dit soort ruimtes vaak een gebrek hebben aan ruimte op de vloeren en muren, dus wij hebben kleine en compacte units ontwikkeld om dit probleem te verhelpen. Onze modellen zijn eenvoudig verrijdbaar en zeer robuust en kunnen worden ingesteld op de door u gewenste hoeveelheid warme lucht.

Met name gedurende koudere perioden lopen vaste verwarming installaties een grote kans op uitval. Of u nu snel noodverwarming wilt huren of een tijdelijke heater wilt huren voor extra verwarmingscapaciteit als aanvulling op uw vaste installatie, wij kunnen u van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een gratis advies, zodat één van onze adviseurs bij u langs kan komen op locatie om de meest geschikte oplossing voor u te vinden.

Case Studies

Noodverwarming garage Zuid-Holland

Noodverwarming garage Zuid-Holland

Als de verwarming onverhoopt uitvalt, is het een must dat dit snel wordt opgelost. Grote open deuren, betonnen vloeren en een vochtige buitenlucht kunnen snel leiden tot een koude en vochtig omgeving. Bij een garage waar brandstof is opgeslagen kunnen wij indirect gestookte units verhuren, waarmee grote hoeveelheden veilige en rookvrije warme lucht worden verzorgd. ...

Verwarming voor busgarage

Verwarming voor busgarage

Bij Andrews Verwarming begrijpen we perfect hoe belangrijk het is dat uw bedrijf het hele jaar door optimaal kan draaien. Grote open busgarages krijgen in de winter gemakkelijk te maken met lage temperaturen en gevaar op vriesschade, maar dit kan eenvoudig voorkomen worden met tijdelijke verhuurpakketten. Zo kunnen vertragingen en defecten vermeden worden. CS135-min ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200