Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters aan magazijnen en opslagcentra. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij alle soorten opslagruimten en magazijnen een op maat gemaakt heater verhuur pakket aanbieden. Tevens bieden wij een 24/7 back-up service tijdens de gehele huur periode.

Verwarming Magazijnen

Verwarming Magazijnen

Andrews Sykes begrijpt het belang van het op de gewenste temperatuur kunnen houden van uw voorraad, productie of apparatuur, om zo schade te voorkomen. Wij helpen u met het verkrijgen en behouden van het ideale binnenklimaat voor de in uw magazijn opgeslagen goederen. Dankzij jarenlange ervaring in deze sector, hebben wij de beschikking over de kennis en kunde om aan al uw wensen te voldoen.

Naast een groot assortiment huur heaters, bieden wij ook een groot assortiment mobiele ontvochtigers. Deze zijn speciaal ontwikkeld om schade door damp en vocht aan uw producten te voorkomen. Door het inzetten van zowel tijdelijke heaters als ontvochtigers, kunnen wij uw magazijn warm en droog houden. Door constant geopende deuren kan het lastig zijn om de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad in uw magazijn te beheersen. Zonder een warme en droge omgeving loopt u niet alleen risico met uw voorraad, maar ondermijnt u ook het welzijn van uw werknemers. Wij beschikken over het grootste assortiment mobiele heaters van Europa, welke varieert van kleine elektroheaters tot aan grote industriële modellen. Deze laatste units zijn vaak zeer geschikt voor grote warenhuizen en hallen van een soortgelijke omvang.

Gedurende koudere periodes behoeven magazijnen extra verwarming, om zo de piek van de kou op te vangen. Andrews Sykes heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van tijdelijke heaters aan opslagcentra van onder meer suiker, tea, koffie, granen, metalen producten, elektronische componenten, poeders en nog veel meer.

In het verleden hebben wij meerdere warenhuizen en opslagcentra voorzien van een op maat gemaakte tijdelijke verwarming systeem. Deze worden veelal binnen vier uur na uw aanvraag geleverd en geïnstalleerd. Wij verzekeren u van een effectieve oplossing van uw probleem en begeleiden u gedurende de gehele huur periode.

Opslagcentra

Opslagcentra

Verwarming is in een opslagcentrum één van de meest belangrijke variabelen om te reguleren – met name als de opgeslagen goederen eenvoudig aangetast of beschadigd kunnen raken door kou. Het weer – met name koud weer – kan een grote impact hebben op deze opslag, maar dit kan eenvoudig worden opgevangen met onze mobiele heaters. Wij voorkomen onnodige schade aan uw waardevolle producten en apparatuur door deze op de juiste temperatuur te verwarmen.

Andrews Sykes tracht opslagcentra operationeel te houden wanneer u problemen ondervindt met uw verwarming installatie. We begrijpen dat er nadelige gevolgen voor u optreden wanneer u dit niet lukt en daarom reageren wij zo snel mogelijk, om op die manier onnodige kosten voor u te besparen. Wanneer u systeem onverhoopt uitvalt, kunnen wij dit binnen vier uur na uw aanvraag voor u oplossen.

Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen in heel het land, kunnen wij uw magazijn direct bezoeken – ongeacht uw locatie. Wij bieden een gratis advies op locatie door één van onze adviseurs, om zodoende de best mogelijke oplossing voor u te vinden.

Plaatselijke Verwarming

Plaatselijke Verwarming

In magazijnen of opslagcentra bestaan er vaak kleine delen van het pand die bepaalde temperaturen behoeven – afhankelijk van wat hier opgeslagen ligt. Dit kan bijvoorbeeld een goede oplossing zijn wanneer u bepaalde delen van uw magazijn wilt verwarmen, zonder dat het gehele magazijn van centrale verwarming hoeft te worden voorzien. Dit wordt vaak toegepast om werknemers en hun werkplek te verwarmen. Op deze manier kunt u een goede balans ontwikkelen tussen een comfortabele werkomgeving voor uw medewerkers en het duurzaam opslaan van uw voorraad.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters in uw sector, middels de inzet van compacte elektroheaters en olie- en gasgestookte units. Op deze manier weet u zeker dat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Meer dan elk ander verhuurbedrijf zijn wij in staat om snel te reageren in noodsituaties en u ook nog eens te kunnen laten kiezen uit een zeer groot assortiment. Wij helpen u zelfs met het uitzoeken van de voor uw situatie beste apparatuur en de beste opstelling hiervan.

Of u nu op zoek bent naar noodverwarming na uitvallen van de vaste apparatuur, of naar een tijdelijke vervanger vanwege gepland onderhoud, ons team van adviseurs staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen met het vinden van een oplossing. Voor betrouwbare en veilige verwarming voor elke soort toepassing, kunt u ons telefonisch bereiken op 0800 5 200 200. Ook kunt u een terugbelformulier invullen, waarna één van onze adviseurs contact met u op zal nemen.

Case Studies

Verwarming van distributiecentra

Verwarming van distributiecentra

Gedurende de twee maanden voor Kerstmis gebruikte een van de grootste supermarktketens van het land hun gigantische, gekoelde distributiecentrum in het zuiden als opslagruimte voor populaire seizoensplanten zoals kerstrozen. Voor deze tijdelijke conversie riep de supermarkt de hulp in van Andrews Verwarming. Het gebouw, dat voorzien was voor de opslag van voedsel bij een temperatuur ...

Casestudy Downloaden
Verwarming in een warenhuis

Verwarming in een warenhuis

Een filmproductiebedrijf verhuisde naar de site van een oud warenhuis dat jarenlang had leeggestaan. Het bedrijf had de ruimtes van het warenhuis ingericht als kasteelkelders en wapenkamers uit de Middeleeuwen voor hun volgende filmproject, en daarnaast ook een aantal productieruimtes en een kantine gebouwd. Voor deze ruimtes had het bedrijf verwarming nodig. Oorspronkelijk wilde men ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200